2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ya bişey sorucam gebe olan arkadaşlara benim her adetimden önce tüp bebek yaptırdığım aylar dahil yüzümde biryerde kocaman bir sivilce çıkardı ama bu ay çıkmadı bunu acaba sonucun olumlu olarak algılayabilirmiyim yarın test günüm ama hiç belirtim yok sizlerde sivilce var mi ?

Aslında kişide kişiye degişiyo cnm hiç hamilelik belirtisi yaşamayıp hamilen olan çok tanıdıgım var bnce kafana takıp Bebeğini husursuz etmr

amın cnm senınde gelecek bebış ınsallah
İnşallah canım
niye cekıyorsun bileğim acıyor belım ağrıyor biley deseydin

Dün benim başıma da geldi bi kaza..doktora gitmek için kapıdan çıktım, apartmanın merdivenlerini silmişler ıslaktı, iki basamak indim, ayağım kaydı düştüm bir kaç basamak, kolum bacağım sıyrıldı.. doktora gidene kadar içim içimi yedi, ağlaya ağlaya gittim..Allah a çok şükür bi şey olmamış..korkma canım bi şey olmamıştır..[/QUOTE]dıkkat edin kızlar
Geçmiş olsun canım.. Düşme anlarında bebekler hep Güvenli yerde olurmus, öyle derler, bide bizimkiler susam daha, verilmiş sadakan varmış, kaza bu işte geldimi geliyo[/QUOTE]
Aynen
Yapamıycam ki( cuma yapsam diyordum 10. Gün ama 13. Gün vermiş listede. Yani pazartesi. Üffff bilmiyorum
Yapma bekleee
Kızlarrrr akşama neler pişiriyorsunuz havamız değişsin biraz
Et sote pilav salata
Aipariş ver hemen cok çektiyse al gel otur ye
fazla kaptırma kendini üzüntüsü cok oluyor

canım benim her adet döneminde en az 1 tane sivilcem olurdu ve yine 1 tane oldu. ve bunlar kişiden kişiye değişiyor. bazılarında 9 ay boyunca o adet günü gelince sivilcelenme lekelenme bile olabiliyor hamile olmasına rağmen. inşallah yarın güzel haberini verirsin

Kizlarr benim ikizler tek yumurta ikizleriymis dr dedigine gore birbirine cook benzeyecekler ve cinsiyetleride ayni olacakmis :) inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
maşallah tüp bebekte de tek yumurta ikizi olabiliyormu ki çok şaşırdım

benimde iki tüp bebek denememdede cıktı sıvılce.kızımda çıkan hala duruyor hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…