- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.741
hıımm benimde 3. gün 11 haziran transfer edildi. 6 temmuz o zaman kalp atışı dahi görünür. ya benim için günler sanki geçmiyor yarın kan testini tekrarlayacağım en az 1 hafta sonra kese görünür. gerçektende pozitifi görmek yetmiyor sonraki aşamalar daha can alıcıyok canım keseyı görmeye henüz gıtmedık 5.gun embrıyolarıydı ve 12 hazıranda transfer yapıldı yanı daha erken ztn ama doktorum 6 temmuza cagırdı sanırım kese artık gozukurse kalp atışına da bakmak ıcın
pardon canım ya ben de sağlık açısından bir sıkıntı var mı gibilerinden sormak istedim.Paramız o zaman olacak inşallah ondan
Hayırlı olsun cnmKulak değer 231 çıktı galiba hamileyim 10. Gün için iyi bi değerdir inşallah
Ağzından bal damlıyor cnmm inş bitmiş olur :)Bilmiyordum canım ama eğer tıp bilgilerim beni yanıltmazsa 3.ay bitince azalarak bitiyor bulantılar.we dediğim gibi hiç endişe etme ilk 3 ay bebiş anneden beslenmez ikinci 3 ayın ortalarnda anneden beslenmeye başlar ki sen o zamana zaten düzelmiş olursun Allahın izniyle:))
amin canım iğne yüzünden oturmaya yer kalmadı.benim doktorum ise iğneyi tahlil yaptırana kadar vurdur dedi.Ben bugün itibariyle progestan iğneyi bıraktım çok şükür, kalçamda yer kalmadı mosmor oldu oturamıyorum valla.iğne yerine crinone jeli sabah akşam yap dedi doktorum.darısı başınıza kızlar...:)
Çok iyi bi değer cnm hamişsin hayırlı olsun :)Kulak değer 231 çıktı galiba hamileyim 10. Gün için iyi bi değerdir inşallah
Canım gözün aydın. Değerin çok iyi. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahKulak değer 231 çıktı galiba hamileyim 10. Gün için iyi bi değerdir inşallah
amin canım iğne yüzünden oturmaya yer kalmadı.benim doktorum ise iğneyi tahlil yaptırana kadar vurdur dedi.
kızlar iğnemin 2. kutusu yarın bitiyor anlatan hemşireler 1 kutu ilave al demişlerdi ama transfer esnasın da dr şahin bey tahlil olana kadar dedi sizce ne yapayım. Bir de tahlilden tarihinden sonra ya 2 ya da 3 adet kalacak onlaro devam edip bittikten sonra jeli yapsam olur mu
yok canım yükselmez, şaka yapıyorum zaten, bu sefer olmadı, ilk denememdi tüp, bakalım kısmet:)Ay cok üzüldüm canım.inşallah adet olabilirsin.bide bu sıkıntı var.üzülme ama beraber baslarız.bizim bebiişerimiz yasıt olur inşallaj
canım bence değer yükselmez.daha önce kaybınız mı var ki??
Canim sen hissettim demiştin gerçekten hislerin kuvvetliymis Rabbim tez zamanda da 2. Evladını versin sana inşallahMaşallah subanalllah.iyi tabiki
Saol canım çok tsklerHayırlı olsun cnm
Amin inşallah canım Rabbim hepimize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanım gözün aydın. Değerin çok iyi. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Kişisel bilgilerine gir cnm hamilelik takvimine tahmini doğum tarihini yaz tamamdır... cnm ya aklıma takıldıKızlarrr ben hamilelik takvimini yapamadım yaa..zorlu yollardan geldik bi takvimi beceremedim.:)))
Önemli değil canım ya, sonuçta pahalı bir tedavi. Aşılamaları bursa acıbademde Aylin Karahasan yaptı. Tüp bebek için de Şahin Zeteroğlu yapacak inşallah.pardon canım ya ben de sağlık açısından bir sıkıntı var mı gibilerinden sormak istedim.
doktorun kimdi
Tşkler canım senin de 4. Denemendi özge insan inanamiyor hep negatif aldığımız için inşallah 2ye katlarda sağlıklı bir gebelik olurÇok iyi bi değer cnm hamişsin hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?