2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

hıımm benimde 3. gün 11 haziran transfer edildi. 6 temmuz o zaman kalp atışı dahi görünür. ya benim için günler sanki geçmiyor yarın kan testini tekrarlayacağım en az 1 hafta sonra kese görünür. gerçektende pozitifi görmek yetmiyor sonraki aşamalar daha can alıcı

Ağzından bal damlıyor cnmm inş bitmiş olur :)

Ben bugün itibariyle progestan iğneyi bıraktım çok şükür, kalçamda yer kalmadı mosmor oldu oturamıyorum valla.iğne yerine crinone jeli sabah akşam yap dedi doktorum.darısı başınıza kızlar...:)
amin canım iğne yüzünden oturmaya yer kalmadı.benim doktorum ise iğneyi tahlil yaptırana kadar vurdur dedi.
kızlar iğnemin 2. kutusu yarın bitiyor anlatan hemşireler 1 kutu ilave al demişlerdi ama transfer esnasın da dr şahin bey tahlil olana kadar dedi sizce ne yapayım. Bir de tahlilden tarihinden sonra ya 2 ya da 3 adet kalacak onlaro devam edip bittikten sonra jeli yapsam olur mu

Ben transferden 5 gün önce başladım iğneye .test sonucumu aldıktan sonra 10 tane daha vurundum..toplam 27 iğne yaptı, kalçamda mercimek gibi duruyor son olduklarım.:))

yok canım yükselmez, şaka yapıyorum zaten, bu sefer olmadı, ilk denememdi tüp, bakalım kısmet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…