2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Benimde valla hemen başlamak istiyorum
Cok şülür canım sağlıkla ilk fotograflarınıda burdan paylasırsın inşallah
17. Si cnm yarin 8. Gun olcak iste 5.gun embriyosu belki erkenden belli eder diye niyetleniom :)
Git kan ver cıkar kesin.bende 8.gün yaptırmıstım.
Aaa 5.gunse edebilir al kiz nolck yap gitsin:) ben 6.gunde yaptim benin kdr erkeni yoktur:)))
benim transferim 16 da oldu yaparsam çıkar mı[/QUOTE]yarın 8günün oluyor sanırım oruclu oldugun için yüz kere hesapladım yine kafa basmadısabah git kan ver bence

Aaa 5.gunse edebilir al kiz nolck yap gitsin:) ben 6.gunde yaptim benin kdr erkeni yoktur:)))
benim transferim 16 da oldu yaparsam çıkar mı[/QUOTE]
benım transferım 12sınde olmuştu var sen dusun ben uc defadır kan verıyorum katlanmasına bakmak ıcın dun 448dı degerım aramızda sadece 4 gun var kanda bence çıkar ama ıdrar kısının bunyesıne gore degısebılıyo sımdı kesın de demıyım:) benım 6.gun baya bellıydı ıdrar testınde sılık mılık

Kızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
yaaaaaaaa cok sevındım ozellıkle ıkız ıstedıgını de bıldıgım ıcın daha cok sevındımmmmm benım gozum hala azcık korkuyo bıyandan kendımı cesaretlendırıyorum sen onların annesısın nasıl korkarsın dıye:) cok sevındım yaaa valla sayfmız sukurr cok pozıtıf ılerleıyo ınsallah doğumlarımıza kdr böyle paylasımlarımz devam eder:)

Kızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
hosmn ılk günden ıtıbaren artısını yazarmısın bı 11.gun ve 14.gun degerlerını gordum gecmıs yazılarından maşallah cok fazla artış olmuş ıkız olduğunu baya bellı etmıs ama daha oncekı degerın kaçtı?

aysenaa maşallah ıkıncı cızgın cok net hadı hayırlı olsun rabbımmm darısı ınsallah bekleyenlerın basınaaaaaa müjdeler pes pese gelıyo maşallah:)
Ay çok saol canım içimi rahatlatiyorsunuz acaba tekrar yapsam mi akşam eşime soyliycem başka bi hastanede vericem tekrar kan

Ay çok saol canım içimi rahatlatiyorsunuz acaba tekrar yapsam mi akşam eşime soyliycem başka bi hastanede vericem tekrar kan
kan sonucunn nezaman çıkacak develtte mı verdınkı normalde 1 saatte cıkıyo cunku bence yarın sabah fln çıkacaksa sonuç sabret ztn testte maşallah pızıtıfı gormussun sadece degerını merak edıyoruz okdr yoksa hamılesın ınsallah:)

Ay inşallah canım şaka gibi inanamıyorum kanda da görürsem inanicam

Ay inşallah canım şaka gibi inanamıyorum kanda da görürsem inanicam
Inan canım inan.. Allah nasip etmiştir hepimize insallah. Bugün hosmn la senden haberi aldık sıra pamukprenseste:) ondan da bi cift kese haberi duymak istiyoruz. Bugünü de boyle kapıcaz heralde. Başka test yapacak kimse yoktu dimi

Hepinizden de allah razı olsun canım bugün başka test yapan yok bildiğim kadarı ile allah isteyen ve evlat hasreti çeken herkezle beraber bizde hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hamilelikte boyle karisik ruyalar gormek cok normal. Hormonlardan kaynaklaniyo. Onlari kafaya takma..

Canım ilk testim 11.gün ve 576..ikinci testim 14.gün ve 3179..başkada test yapmadım.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…