- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık Ocağında sonuç geç çıkıyormuş canım,silik çıktıysa eğer güzel haberler yolda:)Yukleyemedim
Canim yükledim bakabilir misin ay inşallah yaSağlık Ocağında sonuç geç çıkıyormuş canım,silik çıktıysa eğer güzel haberler yolda:)
Çizgi çok açık görünüyor canım tebrik ederim :)ben bu manzarayı göremedim halaCanim yükledim bakabilir misin ay inşallah ya
Ay inşallah öyledir canım ama kan testi çıkmadan guvenemiyorymÇizgi çok açık görünüyor canım tebrik ederim :)ben bu manzarayı göremedim hala
idrar testini transferden kaç gün sonra yaotın2. Çizgi silik biraz ama ilk 1 dakka da cikti
Gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallahYukleyemedim bi dakka
Ay inşallah canım hala soktayim inanamıyorum kendimeaysena2286 şimdi okurken dikkat ettim kız bebişlerin yazmışım. Allah mı yazdırdı ne. Çok mutlu oldum..
inan canım inan bebişlerin yoldaaaaaAy inşallah canım hala soktayim inanamıyorum kendime
Tebrikler darisi diger beklemedeki arkadaşlar a
Canim inşallah yarın daha güzel haberler veririz benim kan sonucu belli değil henüz sadece idrarda çıktı allah hepimize de hayırlı evlatlar versin inşallahGözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah
Canım insallah dewamı gelir kan tahlilinde de mutlu sonucu alırız.sana ne sorcm canım ya bu mens tarzı agrılrn ne zamndr war?Canim inşallah yarın daha güzel haberler veririz benim kan sonucu belli değil henüz sadece idrarda çıktı allah hepimize de hayırlı evlatlar versin inşallah
Ayyy çok sevindim benim ne olcak bklm 5 te randevum
Aynen öyle itmezsem giymiyodürtüle dürtüle yapar erkekler bizde dürtcez işte
Transferde n sonra hep bel ağrım oldu canım bazen kayboluyor du ama su son iki gün dur hep var canimCanım insallah dewamı gelir kan tahlilinde de mutlu sonucu alırız.sana ne sorcm canım ya bu mens tarzı agrılrn ne zamndr war?
Ikiz annes gözün Aydın darısı bizlere cnm :)Kızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..