- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.501
Bu arada ankaadan olan yokmu yahu:)
Mhb cnm ben ankaraliyim ama başka şehirdeyim kismetse tedavim ankarada olacak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada ankaadan olan yokmu yahu:)
Canım değerin gayet iyi tebrik ederim Allah kucağına aldığın günleri göstersinArkadaslar 11.gun 81 cikti.dusuk degil mi degerim?
ankarada nerde yaptırcan cnm bu arada yukseltmeye calıstıgın hormonların ne sorun neydı cnmMhb cnm ben ankaraliyim ama başka şehirdeyim kismetse tedavim ankarada olacak...
Kaç tane koydu embryo ve ilk denemen mi canım?evet canım ben de şahin beye gidiyorum
Evet bir iki kere soru sormuştum orda.aynen bende oyleyım onca vakıt ertelenmıs .... cnm ya sen gebe kalamayanlar topiginde varmıydın ismin h,ç yabancı gelmio da
a.s canım Allah ın izniyle bişey olmaz gönlünüzü ferah tutun bebekler sizindir sizin kalacak :)Slm kizlaarr 3 haftadir şiddetli bulantim vardi iki gun önce azalmaya basladi cok korktum bebeklere bisey oldu diye ama cook şükür bugun bebislerimi gordum maşallahhhh hersey guzel gidiyor icim rahatladi
ankarada nerde yaptırcan cnm bu arada yukseltmeye calıstıgın hormonların ne sorun neydı cnm
kafana takma oyalanıcak aeyler bul hem rahatlarsın hemde zaman cabuk geçer;-)İnsallah iyidir cok üzüldüm hasta oluyorum diye.tabi ki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama insanız ve üzülüyoruz.
Ben Erzurumda oturuyorum ve üniversite hastanesinde yaptırdım.sonucu bekliyprum merakla ama bir yandan da aklımın beta sonucunda olmamasını diliyorum bu süre nasıl gecer bilemiyorum
Evet sebebi olmaması kötü ama sebebi olsa ne yapıcaksın al benim sebebi var ama çözümğ yok.o yüzden tüp bebeğe devamArkadaşlar aranızda hiç sorun yokken uzun yıllar çocuğu olmayıp tüp bebekle tutan varmı ?sorun olmayıncada daha zor sanki.sorun yok ama 6,5 yıldır bir kere bile hamilelik yaşamadım.belki de sorun var ama bulmak için bu zamanın tıp Bilimi henüz yetersiz.Burdan maşallah hamilelik haberleri aldıkça ümidim arttı.aslında bu meseleyi tamamen kafadan atmayı düşünüyodum.çocuğum olmayacağını kabullenip.. Hepinizin sonuçlarını merak ettiğim için sizi takip etmeye devam ediyorum.sonucunu öğrenenlerinde ikiz mi olacak diye bende heyecanla bekliyorum.banada dua edin.inş.ben kafadan atmayı başarabilirimde rabbim bana bir süpriz yapıp beklemediğim biranda beni de bebeğimle kavuşturur..
canım senin toto acıkta kalmıs bana kalırsacnm ıkızmıs bende sordummmmm cok degısık duygular ıcındeyım yaaaa korku ve merak heyecan yok yok yanı:))) hadı sen de gıt bakalım sana ne dıcek doktor senle cok benzer degerlerımz 2 gecedırde sureklı kotu rüya goruyorum bugece de rüyamda doktor arıyo dıyokı degerının bukdr katlanması normal degıl bız sana hemen dıyemedık ama bu gebelik degıl kıst fln gıbı bısyler dıyo nasıl uzuluyorum
nur hanıma devam et hayatının kararı olur kızımın hayatını önce allaha sonra ona borcluyum.muayne ücretide 158 tl ben memoalde 250 veriyordum muayneye.cnm ben eger bı skntı çıkmazsa medıkal park goztepede dvm etmeyı düşünüyorum hem ssk da gecerlı ama ztn benım ozel sağlık sıgortamda vardı kocıs sagolsun doğum sıgortasıda yapmıştı ama normal sıgortalıyada muayene 100lu bıseydır heralde 450 500 nedır oylee olcak sey degıl
Kötüyü cağirmiyoruz dua ediyoruz canım benim.Arkadaslar kanı verdim 2 gibigibicikar inşallah sağlık ocağına verdim ama nedense içimi negatiflik kapladi
10.gün 28 cıkmıstı kızımda değerim.söylemekten bıkmıyorum .tebriklerrArkadaslar 11.gun 81 cikti.dusuk degil mi degerim?
tüp bebekte döllenmiş hazır embiriyo koyuluyor neye göre geç döllenme olucak kı?bence düşük deil canım gözün aydınnnnnnn hamişssinnnn.... bazen gec döllenme olabiliyo ondan yanı herkeste aynı olcak deıl ya :) tabıkı tekrarlıycaksın testı 2 gun sonra artan degerı gorunce rahatlarsın :)) Hayırlı ugurlu olsun tekrardannnnn
maşallah aetık rahat sayılırsın .tadını cıkarSlm kizlaarr 3 haftadir şiddetli bulantim vardi iki gun önce azalmaya basladi cok korktum bebeklere bisey oldu diye ama cook şükür bugun bebislerimi gordum maşallahhhh hersey guzel gidiyor icim rahatladi
Tebrikler canim benim oglumda 11.gun 78 idi guzel sonucun katlanmasi önemli zaten tadini cikarArkadaslar 11.gun 81 cikti.dusuk degil mi degerim?
hmm gürgan klinik epey ıyı dıye duymustum bıde recaı papuccu var ayrı olarak bu ıkısını dusunuyordum ama ıkısındede yaptırmadım turgut özal hastanesınde yaptırdım canım ben bence hemen gıt basla ki nerde yaptırcaksan takviye etsınler hormon vıtamin neyse bekleme derımGürgan klinikte yaptıracağım cnm
Sorun aslında rahimdeydi dsrlik gözüküyor ama su son 3 aydır e2 hormonum hep düşük çıkıyor bu ay 5 çıktı
Sen nerde yaptirdin cnm
insallah hayirli haber alirsin. banada ole olmustu sakin ol pozitif dusun..canimArkadaslar kanı verdim 2 gibigibicikar inşallah sağlık ocağına verdim ama nedense içimi negatiflik kapladi
o zmn nere gore degerler 28 veya 300 çıkıyo ?? geç tutunmuş olmuyormu gec dollenme dedıysek yanı tutunma şeysi okafana takma oyalanıcak aeyler bul hem rahatlarsın hemde zaman cabuk geçer;-)
Evet sebebi olmaması kötü ama sebebi olsa ne yapıcaksın al benim sebebi var ama çözümğ yok.o yüzden tüp bebeğe devam
canım senin toto acıkta kalmıs bana kalırsa
nur hanıma devam et hayatının kararı olur kızımın hayatını önce allaha sonra ona borcluyum.muayne ücretide 158 tl ben memoalde 250 veriyordum muayneye.
Kötüyü cağirmiyoruz dua ediyoruz canım benim.
10.gün 28 cıkmıstı kızımda değerim.söylemekten bıkmıyorum .tebriklerr
tüp bebekte döllenmiş hazır embiriyo koyuluyor neye göre geç döllenme olucak kı?
maşallah aetık rahat sayılırsın .tadını cıkar
Değerlerimiz çok yakın ikiz mi senin? Kese görmeye bugün gdcez inşallah sorun çıkmaz çok heycanlıyım 9. Gün 302 11. Gün 701 di
Gözün aydın canım. Hayırlı olsunkızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm 11. gün bhcg 262 iyi cuma tekralayacağım.
Maşallah canım. Gözün aydın. Bol bol dinlen artık. İkizler gelince ihtiyacın olacakkızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme 60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)
hmm gürgan klinik epey ıyı dıye duymustum bıde recaı papuccu var ayrı olarak bu ıkısını dusunuyordum ama ıkısındede yaptırmadım turgut özal hastanesınde yaptırdım canım ben bence hemen gıt basla ki nerde yaptırcaksan takviye etsınler hormon vıtamin neyse bekleme derım
150 iyidir benim icin ama 400-500 veremicem yani zaten yeteri kadar harcadık:) Memnunsan bende giderim o Dr a evime de cok yakıncnm ben eger bı skntı çıkmazsa medıkal park goztepede dvm etmeyı düşünüyorum hem ssk da gecerlı ama ztn benım ozel sağlık sıgortamda vardı kocıs sagolsun doğum sıgortasıda yapmıştı ama normal sıgortalıyada muayene 100lu bıseydır heralde 450 500 nedır oylee olcak sey degıl
Kız allah seni aklıma hiç geç tutunma gelmedi döllenme diyinve ne diyor bu hatun dedimo zmn nere gore degerler 28 veya 300 çıkıyo ?? geç tutunmuş olmuyormu gec dollenme dedıysek yanı tutunma şeysi o
belındanın tüp bebek doktoeu sadee kendi hastalarının takıbını yapıyor dişardan almıyor ama istwrsen bi ara aor.çok iyidir senin aorman gereken bi soru kalmaz heraeyı aöylerbıkmadan aorularını cevaplar.her mesajına twlwfonuna muhakkak cevap verir150 iyidir benim icin ama 400-500 veremicem yani zaten yeteri kadar harcadık:) Memnunsan bende giderim o Dr a evime de cok yakın