2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Sen bugun kontrole gidecen ne kdrlık oldugunu söyler ona göre yaparsın cnm :)
Bklm inşallah görürüz keseleri...
Amin inşallah benim geç akşam 5 te randevum

işte stresı atabılırsek hersey daha kolay olacak da beceremıyoz Allah yardımcın olsun canım sımdıden

e boş boş oturuyom herseye yazcam deyınce bende tam şey edememişim yani tutunma döllenme ortaya karışık yaptım

hey yavrum ya bizde nerde oyle doktorlar bızede anca hemsıreler cevap verıyo yılmadan bizim doktor yogunluktan konusamıyo bıle ama sevıom yınede hatunu ya

Kaç tane koydu embryo ve ilk denemen mi canım?
evet canım ilk denemem ve iki embriyo transfer etti. transferim 15 haziran da yapıldı ve 29 da sonuç almak için test yapıcam.
sana birsey sorabilir miyim. Transferden sonra kalçadan yapılan iğne var ya sen onu ne kadar yapacaksın.

Gözün aydın canım. Çok sevindim. Darısı bizlerin başına
gözün aydın canım çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah şu mübarek güünlerde çok güzel bebiş haberleri alıyoruz. allahım devamı gelir inşallah. bakalım bizden ne haberler gelicek...

Kızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
gözün aydın canım çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah şu mübarek güünlerde çok güzel bebiş haberleri alıyoruz. allahım devamı gelir inşallah. bakalım bizden ne haberler gelicek...

e boş boş oturuyom herseye yazcam deyınce bende tam şey edememişim yani tutunma döllenme ortaya karışık yaptım
Olum sonu da ort yolu bulduk
hey yavrum ya bizde nerde oyle doktorlar bızede anca hemsıreler cevap verıyo yılmadan bizim doktor yogunluktan konusamıyo bıle ama sevıom yınede hatunu ya
Yol ben bek hareket etmîyor diye 6,5aylıkken aradım hemen hastaneye git dedi hastaneden cıkmam gece 1 buldu o saate kadar beklemiş beni aradı ne yaptım diye sağolsun
Kızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
hadu hayırlı olsun bak bir bbel isterlen rabbim sana iki çocuk annesi olmayı nasip etti sağlık sıhhatle kucagına alırsın inşallah

merhaba arkadaşlar pkoluyum agustos adettimle dondurulmuş emriyolarımla 3, denemeyi yapmayı düşünüyoruz.
bana tavsiyede bulunabilir misiniz? önümüzdeki ay doktora gitmem gerekiyor mu sizce?
test falan isterler mi acaba ? iki denememde de herşey normal görünüyordu ama tutmadı.
ilk denemem tek emriyolu 2,denemem 2 emriyolu oldu. ama tutmadılar malesef
3, deneme içinde sabırsızlıkla bekliyorum.
birde ağustos da tüp bebek yaptrıp eylül sonu gibi uçakla seyahat edebilir miyim sizce? doktora soracağım ama merak ettim.
hamile arkadaşları tebrik ediyorum. bekleyen arkadaşlara da rabbim hayırlısı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…