- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.521
Bklm inşallah görürüz keseleri...Sen bugun kontrole gidecen ne kdrlık oldugunu söyler ona göre yaparsın cnm :)
Amin inşallah benim geç akşam 5 te randevumPamukprenses ve hosmn sizden güzel haberler bekliyoruz hadi meraktayız, ikişer kese bekliyoruz sizden:) test sonucu bekleyen arkadaslar Allah'ın izniyle pozitifleri alıp gelin, bu topik pozitiflere cok alıştı katlanarak büyüyelim
işte stresı atabılırsek hersey daha kolay olacak da beceremıyozGideceğim cnm önümüzdeki ay histeroskopim var inş Dr uma güveniyorum şimdi aradım hemşire ariycak beni ...
Stres beni çok çabuk etkiliyor bi üzüntü yaşadım hemen yerle bir oldum
Allah yardımcımız olsun
e boş boş oturuyom herseye yazcam deyınce bende tam şey edememişim yaniKız allah seni aklıma hiç geç tutunma gelmedi döllenme diyinve ne diyor bu hatun dedim
belındanın tüp bebek doktoeu sadee kendi hastalarının takıbını yapıyor dişardan almıyor ama istwrsen bi ara aor.çok iyidir senin aorman gereken bi soru kalmaz heraeyı aöylerbıkmadan aorularını cevaplar.her mesajına twlwfonuna muhakkak cevap verir
hey yavrum ya bizde nerde oyle doktorlar bızede anca hemsıreler cevap verıyo yılmadanKız allah seni aklıma hiç geç tutunma gelmedi döllenme diyinve ne diyor bu hatun dedim
belındanın tüp bebek doktoeu sadee kendi hastalarının takıbını yapıyor dişardan almıyor ama istwrsen bi ara aor.çok iyidir senin aorman gereken bi soru kalmaz heraeyı aöylerbıkmadan aorularını cevaplar.her mesajına twlwfonuna muhakkak cevap verir
Bukadar gündür bekledin Sabırla... Gelir hemen 5 olur saat, hele güzel güzel haberler alırsak herseye deger.. Allah yardımcın olsun canımBklm inşallah görürüz keseleri...
Amin inşallah benim geç akşam 5 te randevum
Gözün aydın canım. Çok sevindim. Darısı bizlerin başınaKızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
evet canım ilk denemem ve iki embriyo transfer etti. transferim 15 haziran da yapıldı ve 29 da sonuç almak için test yapıcam.Kaç tane koydu embryo ve ilk denemen mi canım?
Gözün aydın canım. Çok sevindim. Darısı bizlerin başına
Kızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
Olum sonu da ort yolu bulduke boş boş oturuyom herseye yazcam deyınce bende tam şey edememişim yanitutunma döllenme ortaya karışık yaptım
Yol ben bek hareket etmîyor diye 6,5aylıkken aradım hemen hastaneye git dedi hastaneden cıkmam gece 1 buldu o saate kadar beklemiş beni aradı ne yaptım diye sağolsunhey yavrum ya bizde nerde oyle doktorlar bızede anca hemsıreler cevap verıyo yılmadanbizim doktor yogunluktan konusamıyo bıle ama sevıom yınede hatunu ya
hadu hayırlı olsun bak bir bbel isterlen rabbim sana iki çocuk annesi olmayı nasip etti sağlık sıhhatle kucagına alırsın inşallahKızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
Ayyy çok sevindim benim ne olcak bklm 5 te randevumKızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
Kızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
hayırşı saglıklı evlatlar olurlar ınsallah canım yaaa ne kaaa sevınıyom helekı ikiz haberlerindeKızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
hani hani haniiiiYukleyemedim bi dakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?