• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Aminnn inşallah dua etmezmyim ediyorum canım ama hiç pozitif görmediğim için yine öyle olacak gibi geliyor.
burda o kdr arkadas senın durumundaydı ve ılklerını burda gorduk dımı :) inşallah sende onlardan bırı olcaksın canım Rabbim İnşallah bebişini sana nasip etmiştir

ı ı ı ıııııı hıc oldumu ikimizde diye ayrımcılık yapmışssın bizz bize yokmu :))) hoş geldin canım bu arada bende 7.gunu transferımın dun nerdeyse adet olcam dıye mahfoldum ama sukur bugun gectı belim ve kasıklarım agrıyo benımde bakalım artıkın Rabbim tüm anne olmak ısteyenlere nasip etsın inşallah o guzel duyguyu :)
Ayyyyy tatlım hiç olur mu öyle seyy Rabbim isteyen bu hasreti çeken herkese nasip etsin insallah içinde de bize:)) dün niyetli oldugum için ilaç saatleri şaştı progestanı iftardan sonra koyabldm acaba diyrm ondan mı oluyor sancım.oruç tutmaya dewam edeniniz var mı acaba kızlar

Ayyyyy tatlım hiç olur mu öyle seyy Rabbim isteyen bu hasreti çeken herkese nasip etsin insallah içinde de bize:)) dün niyetli oldugum için ilaç saatleri şaştı progestanı iftardan sonra koyabldm acaba diyrm ondan mı oluyor sancım.oruç tutmaya dewam edeniniz var mı acaba kızlar
Aminn canım ınsallahh ... evet progestan dan dolayıda olabılır ben jel kullanıyorum ama dun cok sancım vardı aksam fazla jel alldım ıyı geldı :D normalde sadece sabah alıyordum ... öyle yanı hem bebek tutunuyordur hem ılac saatı fln işte takma emı cnm

Canım ben de bursa acıbademe gidiyrm. Sana kaç embryo koydular, bir de neye göre karar veriyorlar kaç tane koyacaklarına
Canım 3. Denemede cift koyuyolar. Bende ilk 2 de de kalite kotu oldgu icin tutma ihtimalini artırmak icin cift koydular ama normalde 3. Denemede cift koyuyoşar sanırım

Aminn canım ınsallahh ... evet progestan dan dolayıda olabılır ben jel kullanıyorum ama dun cok sancım vardı aksam fazla jel alldım ıyı geldı :KK70: normalde sadece sabah alıyordum ... öyle yanı hem bebek tutunuyordur hem ılac saatı fln işte takma emı cnm
İnsallah canım benimmm:) ne güzel şeyler söylüyosun sen öyle:))

Arkadaslar 11.gun 81 cikti.dusuk degil mi degerim?

Eklentiler

• Screenshots_2015-06-22-16-30-25.png
    Screenshots_2015-06-22-16-30-25.png
    48,7 KB · Görüntüleme: 79
Aminn canım ınsallahh ... evet progestan dan dolayıda olabılır ben jel kullanıyorum ama dun cok sancım vardı aksam fazla jel alldım ıyı geldı :KK70: normalde sadece sabah alıyordum ... öyle yanı hem bebek tutunuyordur hem ılac saatı fln işte takma emı cnm
İnsallah canım benimmm:) ne güzel şeyler söylüyosun sen öyle:))
tatlım iki gün sonra tekrarlat suan cok erken birsey demek için

bence düşük deil canım gözün aydınnnnnnn hamişssinnnn.... bazen gec döllenme olabiliyo ondan yanı herkeste aynı olcak deıl ya :) tabıkı tekrarlıycaksın testı 2 gun sonra artan degerı gorunce rahatlarsın :)) Hayırlı ugurlu olsun tekrardannnnn

Günaydın Kızlarr
Bugün çok cnm sıkkın sabaha kadar uyumadim hormon değerlerim yine çok düşük çıktı kafayı yiycem yaa ben yükselsin tedaviden önce diye uğraştikca düşüyor:KK61::KK61::KK61:

Back