- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.441
Dualarım seninle canımArkadaşlar bu gün kan testi yaptiracagim belim de adet olacak gibi ağrıyor ne olur bana da dua edin inşallah iyi haberler veririm sizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım seninle canımArkadaşlar bu gün kan testi yaptiracagim belim de adet olacak gibi ağrıyor ne olur bana da dua edin inşallah iyi haberler veririm sizlere
Rabbi Hebli mines salihin ,elini karnına koyup oku canım bende burdan duymuştumYa birisi bi dua yazmıştı telefondayım geçmişe bakamıyorum lütfen biri bulup yazabilir mi ?
Eşlerin eli karnımıza koyup okuyacağı bir duâydı bulabılırmısınız
Hoşgeldin canım.. Hel katıl bize, cok şenlikli bi Topiğiz, maşallah hergün bi pozitifimiz, bi kalp atışımız var.. Sen nezaman gördün keseleri, hcg değerlerin nasıldı
pamukcum seni yanlış yönlendirmiş olmayım.. ben internetten boyle baktım boyle biliyorum. yarın dr a gidince sor bakalım dogrusunu ogrenelim.
mesela ben kendimden ornek vereyim. adetimin ilk günü dr a gittim. iğnelere basladık,6. gün yumurtam toplandı ve döllendi. normal siklusta bu yumurtanın büyüyüp döllenmesi 15-16 gün sürüyor. yani arada 10 gün bi fark oluyor.
ee cnm pekı tek mı cıft mı gozuktu dıcektımkı keselerımı demıssın ztnnn sustum:)))))Saol canımm.ooh oh ne güzel ben keselerimi 12 haziranda gördüm. Transferimi 26 mayısta olmustum.transferimin 17.günü yanii :) beta hch değerim 9. gün 282, 11. gün de 721'di
ee cnm pekı tek mı cıft mı gozuktu dıcektımkı keselerımı demıssın ztnnn sustum:)))))
Kaç kere tüp bebek denedin canımArkadaşlar aranızda hiç sorun yokken uzun yıllar çocuğu olmayıp tüp bebekle tutan varmı ?sorun olmayıncada daha zor sanki.sorun yok ama 6,5 yıldır bir kere bile hamilelik yaşamadım.belki de sorun var ama bulmak için bu zamanın tıp Bilimi henüz yetersiz.Burdan maşallah hamilelik haberleri aldıkça ümidim arttı.aslında bu meseleyi tamamen kafadan atmayı düşünüyodum.çocuğum olmayacağını kabullenip.. Hepinizin sonuçlarını merak ettiğim için sizi takip etmeye devam ediyorum.sonucunu öğrenenlerinde ikiz mi olacak diye bende heyecanla bekliyorum.banada dua edin.inş.ben kafadan atmayı başarabilirimde rabbim bana bir süpriz yapıp beklemediğim biranda beni de bebeğimle kavuşturur..
Canım ben de bursa acıbademe gidiyrm. Sana kaç embryo koydular, bir de neye göre karar veriyorlar kaç tane koyacaklarınaözellikle anadolu yakasında oturan kızlar hangi dr a devam etmeyi düşünüyosunuz. benim dr um acıbadem de tayfun bey ama normal muayenesi cok pahalı,450-500 lira. okadar para vermek istemiyorum. güvenebilecegim kadıköyde bi dr tanıyan tavsiye edebilecek biri varsa cok sevinirim.
Göztepe Medical park canım,çiftlerin isteğine göre sanırım şansı artırmak için canım,onlar sormadan biz çift istediğimizi söyledik zatentanem87 dr neye göre çift ya da tek koymaya karar veriyor? Bir de hangi hastanede yaptırdın?
ee cnm kalp atışları nezaman duyulcakmıs benı hesapladımda 6+2 de cagırmıs hem kese hemde kalp atışına bakarız dedı 6 temmuzda gıdecem yanı bakalım artık kan da vermeme gerek yokmuş kuru kuru 2 hafta beklıcem:)))hihihi evet çift gözüktü ama içleri dolu mu bilmiyoruz tabii daha yolc keseleri bunlar bu cuma belli olucak inşallah
Değerlerimiz çok yakın ikiz mi senin? Kese görmeye bugün gdcez inşallah sorun çıkmaz çok heycanlıyım 9. Gün 302 11. Gün 701 diSaol canımm.ooh oh ne güzel ben keselerimi 12 haziranda gördüm. Transferimi 26 mayısta olmustum.transferimin 17.günü yanii :) beta hch değerim 9. gün 282, 11. gün de 721'di
Birisi buydu birde Eşlerin okuycagı vardı. ??Rabbi Hebli mines salihin ,elini karnına koyup oku canım bende burdan duymuştum
oykuelıf bende medıkal park goztepe buarada gamzeyle merkezdaşız:)) hatta hemen pesımıze sımdı tugceserdar da dondurulmuş denıcek bakalım :)) cıft koyma kısmına gelınce ben doktorla hıc konuşmamıştım bunu embrıyologla transferdn bıgun once konustugumzda ona sormuştum sız ne onerırsınz dıye o tabı onerıde bulunamam ama dedı sans oranlarını soyledı karar sızın dedı bızde cıft transfere karar verdıktanem87 dr neye göre çift ya da tek koymaya karar veriyor? Bir de hangi hastanede yaptırdın?
cnm ıkızmıs bende sordummmmm cok degısık duygular ıcındeyım yaaaa korku ve merak heyecan yok yok yanı:))) hadı sen de gıt bakalım sana ne dıcek doktor senle cok benzer degerlerımz 2 gecedırde sureklı kotu rüya goruyorum bugece de rüyamda doktor arıyo dıyokı degerının bukdr katlanması normal degıl bız sana hemen dıyemedık ama bu gebelik degıl kıst fln gıbı bısyler dıyo nasıl uzuluyorumDeğerlerimiz çok yakın ikiz mi senin? Kese görmeye bugün gdcez inşallah sorun çıkmaz çok heycanlıyım 9. Gün 302 11. Gün 701 di
cnm ben eger bı skntı çıkmazsa medıkal park goztepede dvm etmeyı düşünüyorum hem ssk da gecerlı ama ztn benım ozel sağlık sıgortamda vardı kocıs sagolsun doğum sıgortasıda yapmıştı ama normal sıgortalıyada muayene 100lu bıseydır heralde 450 500 nedır oylee olcak sey degılözellikle anadolu yakasında oturan kızlar hangi dr a devam etmeyi düşünüyosunuz. benim dr um acıbadem de tayfun bey ama normal muayenesi cok pahalı,450-500 lira. okadar para vermek istemiyorum. güvenebilecegim kadıköyde bi dr tanıyan tavsiye edebilecek biri varsa cok sevinirim.
şahin beye mi gidiyorsun.Canım ben de bursa acıbademe gidiyrm. Sana kaç embryo koydular, bir de neye göre karar veriyorlar kaç tane koyacaklarına
Allah ım yar ve yardımcınız olsun canım inşallah bebiş agrılarıdır onlar hadi bize güzel müjdeli haberler ver :)Arkadaşlar bu gün kan testi yaptiracagim belim de adet olacak gibi ağrıyor ne olur bana da dua edin inşallah iyi haberler veririm sizlere
bence kendınız denemeyın daha vakıt kaybı ya aşılama yada dırek tup bebek yaptırın canım Allah şifa versinKizlar merhaba
ben bir sey sorucam. Biz yaklasik 1 bucuk senedir deniyoruz ama hic hamile kalmadim. Arada kist ameliyati oldum. Üzerinden 7 ay gecti hala olmadi. Benim yumurtlama ve adetler düzenli. Son bir iki aydir biraz sasti sadece. Esimin de normal. Tüplerimden biri acik digerinden emin degil doktor. Tüp bebek denemeli miyiz acaba? Esim 4-5 ay daha kendimiz deneyelim diyor ama ben de beklesem de olmuyor diye zaman kaybetmek istemiyorum. Bazi aylarda da farkli sehirlerde oldugumuz icin deneyemedik. Yani en basindan beri toplam 16 ayda 12 ay deneyebilmisizdir. Siz olsaniz napardiniz?