2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ayy durumumuz ayniymis canim. Temmuz 9.10 gibi adet olucam dr.A gidicem tedaviye basliycam canim. insallah bu sefer tutunur bebegim sagliklidir, guzel sonuclar alirim. Hepimiz icin insallah.
benimde adet tarıhım o zamana debk gwlicek bakalım.

Nerede yaptırmıştınız ?önceki mesajlarda yazmıştınız sanki ama unuttum.ilkinde ve bu ikinci bebek için kaçar deneme yaptınız?sorun neydi ?
Kızım ilk deneme şişli memorial.nehatif aldıgım iar medical parl göztepe şubatta ohss oldum geçen ayda negatif aldım.ben pko lıyım eşiminde sperm sayısı cok az
Ayyy bittim bn görüyon demi belki akıllı olur şaşırtır bni

anladım canım geç yumurtlama falan ozaman.. kaç gün gecikmişti?
Bugun 7 gün gecikti ama tedavinin etkısı olsa gerek
Kızlar herkese merhabaaaa....ben de hamileyim sonunda. 6+1 hafta olduk bugün bu cuma da kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Daha önce keseleri gördük 2 tane bu hafta kesinleşecek. Beni de aranıza alınnnn
Hosgeldinn
valla öyle değişik wsaplamiyor doktorlar aon adet tarihine göre hesaplanıy.benim kzızımda öyle yaptılar doktorların.son adet tarihime göre dedi

Kızlar takvimi yanlış yapıyorsunuz.ister blokist ister 3. Gün embriyosu olsun doktor son adet tarihine göre hesap yapıyor.benim bundan öncekinde de bu şekilde hesap ettiler,bunda da bilginize
pamukcum seni yanlış yönlendirmiş olmayım.. ben internetten boyle baktım boyle biliyorum. yarın dr a gidince sor bakalım dogrusunu ogrenelim.
mesela ben kendimden ornek vereyim. adetimin ilk günü dr a gittim. iğnelere basladık,6. gün yumurtam toplandı ve döllendi. normal siklusta bu yumurtanın büyüyüp döllenmesi 15-16 gün sürüyor. yani arada 10 gün bi fark oluyor.

Benim 3 gün farkediyo sdce çok önemli değil..

Farketmiyor son adet tarıhı baz alınıyor o hesaplıyıcılari kim çıkarmıs anlamadım valla.
tuğce meraktan soruyorum ben adet olduktan 6 gün sonra yumurtam toplandı. ama bazı arkadasların 10.gün filan toplandı. yani benim embriyolar ondan 4 gün önce transfer olmuş oluyor, hersey 4 gün önden devam ediyo. aynı tarihte adet olsak bile ben ondan daha ileride olmuyo muyum.. neyi yanlış düşünüyorum ben ya:)

İnşş cnmmm :) sızılar cok normal olabiliyo bide bizler normal sekilde hamile kalmadığımız için belkide iki karı oluyo oldun herseye deger bnce sonunda cok güzel minik seyler bizimle olucak :) hiçç sormaa bnm uyku halimi

Darısı bana .:)) sabah 9 buçukta kahvaltı yapıp yatıyorum saat 1 e kadar..sonra 3 te tekrar yatıyorum 5 e kadar.. gece de en geç 11 de yataktayım.:))) uyku sarhoşu oldum, seviyorum uyumayı.:))
O zmn senle bn aynıyız valla çok kötüyüm bnde hiç gözümü açamıyorum ki uyku aşeriyoz biz

Hoşgeldiiiin. İnşallah 2.de pozitifi görürsün. Ben de ağustosta deneyeceğim inşallah.

Farketmiyor kı canım son adet tarihinden hesaplanıyor.tranafere göre hesaplansa baska ama normalde son adet tarıhıme görede hamile olmuyorsun o ay ama hamile förünğyorsun gebelık 9 ay ama normal 40 hafta hesaplanıyor yanı o aradakı 1 ay tam tarih bilmedikleri için;-)cok karıaık oldu ama toparlayamadım

Bu konuda ben de görüş bekliyorum. Ben de anadolu yakasından doktor bakıyorum ama henüz bulamadım..

Arkadaşlar merhaba
Aranıza yeni katılıyorum.ben de gecen hafta transfer oldum transfer sonrası 4.günümdeyim.bugüne kadar cok bir şikayetim yoktu ancak bugün mens olacakmışım gibi bel ve kasık agrım war hatta bacaklarım da agrıyo.yorumlrn hepsini okumadım ama bir sürü gebe haberi var sanırım.Rabbim hepimize nasip etsin insallah.
Bu şikayetlerim için ne dersiniz?

Hoşgeldin canım. Ben henüz tedaviye başlamadım ama arkadaşlardan gördüğüm bel ve kasık ağrıları iyiye işaret. İnşallah senin de öyledir. Onlar daha detaylı cevap verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…