- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.381
Yok kız azaldıysa kesin öteki belirtiler ortaya cıkıcakUyku isteğim azaldı kötü bişey yoktur dimi yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız azaldıysa kesin öteki belirtiler ortaya cıkıcakUyku isteğim azaldı kötü bişey yoktur dimi yaaaa
Hoşgeldin cnm ohhh darısıda biz göremeyenlere inş :)Kızlar herkese merhabaaaa....ben de hamileyim sonunda. 6+1 hafta olduk bugün bu cuma da kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Daha önce keseleri gördük 2 tane bu hafta kesinleşecek. Beni de aranıza alınnnn
İnş yaaa kalçam ağrıdı dün çokYok kız azaldıysa kesin öteki belirtiler ortaya cıkıcak
Hoşgeldin canım.. Hel katıl bize, cok şenlikli bi Topiğiz, maşallah hergün bi pozitifimiz, bi kalp atışımız var.. Sen nezaman gördün keseleri, hcg değerlerin nasıldıKızlar herkese merhabaaaa....ben de hamileyim sonunda. 6+1 hafta olduk bugün bu cuma da kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Daha önce keseleri gördük 2 tane bu hafta kesinleşecek. Beni de aranıza alınnnn
Aaayy cnm bnde biliyorum o ağrıyı bn tek bende oluyo sanıyordum sanki bacağımda bi damar cekiyo tüm agrı kalçamda toplanıyo sol tarafda cok fazla oluyo acaba bu neden oluyo ?İnş yaaa kalçam ağrıdı dün çok
Seni göremiyorum CNN kaç gündür hamişlik nasıl :) gercekten cok uğurlu bi topiç oldu bn hiç bı kdr beklemiyodum burayı açarken maşallahhhhhh 41 kereHoşgeldin canım.. Hel katıl bize, cok şenlikli bi Topiğiz, maşallah hergün bi pozitifimiz, bi kalp atışımız var.. Sen nezaman gördün keseleri, hcg değerlerin nasıldı
Yarın keseleri görünce bu stres biticek canım cok az kaldı dayan. Bu arada bizim takvimimiz normal adete göre yapılmıyor. Ilaçlarla yumurtalar daha hızlı büyüdüğü icin yada dondurulmuşlarda vücut hızlı hazırlandığı icin senin suanki takvimin geride gözüküyor. Sen 6. Haftada olmalısın tahminim. Nete yumurta toplama Gününe göre hamilelik takvimi yazarsan ilk çıkan sayfadan bakabilirsin. Doğumun yakınlaşacak yani:)İnş yaaa kalçam ağrıdı dün çok
Iyiyim canım kasıklarımda sızılar vardı bugun yavaşladı. Uyku senin Kadar olmasa da hergün öğleden sonra bikaç saat uyuyorum:) haricinde bi sıkıntım yok cok şükür. Haftaya ptesi gidicem bende hastaneye o günü bekliyorum simdi heyecanla... Insallah bı sefer nasip olmustur evlatlarımızSeni göremiyorum CNN kaç gündür hamişlik nasıl :) gercekten cok uğurlu bi topiç oldu bn hiç bı kdr beklemiyodum burayı açarken maşallahhhhhh 41 kere
Uykum azaldı kötü bişey yoktur dimi yaaaa
İlk kez ağrıdı sol benimde kemik ağrısı magnezyum eksiktr dediler bgn kızlar amaAaayy cnm bnde biliyorum o ağrıyı bn tek bende oluyo sanıyordum sanki bacağımda bi damar cekiyo tüm agrı kalçamda toplanıyo sol tarafda cok fazla oluyo acaba bu neden oluyo ?
Nasıl olcak o cnm nerden bulcamYarın keseleri görünce bu stres biticek canım cok az kaldı dayan. Bu arada bizim takvimimiz normal adete göre yapılmıyor. Ilaçlarla yumurtalar daha hızlı büyüdüğü icin yada dondurulmuşlarda vücut hızlı hazırlandığı icin senin suanki takvimin geride gözüküyor. Sen 6. Haftada olmalısın tahminim. Nete yumurta toplama Gününe göre hamilelik takvimi yazarsan ilk çıkan sayfadan bakabilirsin. Doğumun yakınlaşacak yani:)
21 şubat doğum tarihin canım.. ona göre yaz bakalım6. haftada olucaksın1 hazrn yum toplama 6 haziran blastokist transfer sen hesaplasana cnm yaaa hamilelik takvimine son adeti yazmıltım ben
ben buara ofise gitmiyorum evdeyim. benim de istegim senin gibi olmak.. uyuyup uyuyup zaman geçsin istiyorumDarısı bana .:)) sabah 9 buçukta kahvaltı yapıp yatıyorum saat 1 e kadar..sonra 3 te tekrar yatıyorum 5 e kadar.. gece de en geç 11 de yataktayım.:))) uyku sarhoşu oldum, seviyorum uyumayı.:))
Yaptımmm21 şubat doğum tarihin canım.. ona göre yaz bakalım6. haftada olucaksın
süper oldu. doğum yaklaştı:)simdi tam 5 haftayı bitirmiş görünüyosun. yarın 5+1 olacak, eger keseleri görürsen peşinden dr a koşarız hepimizYaptımmm
İnşallah göreceğiz keseleri :))süper oldu. doğum yaklaştı:)simdi tam 5 haftayı bitirmiş görünüyosun. yarın 5+1 olacak, eger keseleri görürsen peşinden dr a koşarız hepimiz