- 5 Ekim 2009
- 936
- 906
- 303
- 46
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.421
Merhaba benimde transferden sonraki 6 günüm benim gaz sancim bel agrim ve kasik ağrılarım var bunlar normalmis. Senin kaçıncı gün embriyosu ve kac adet transfer yapıldı. Hepimiz hakkında hayirlisiArkadaşlar merhaba
Aranıza yeni katılıyorum.ben de gecen hafta transfer oldum transfer sonrası 4.günümdeyim.bugüne kadar cok bir şikayetim yoktu ancak bugün mens olacakmışım gibi bel ve kasık agrım war hatta bacaklarım da agrıyo.yorumlrn hepsini okumadım ama bir sürü gebe haberi var sanırım.Rabbim hepimize nasip etsin insallah.
Bu şikayetlerim için ne dersiniz?
Ya bende hiç bişi yok. Sadece sık idrara çıkıyorum. Bugün 3 saat toplantı oldu. Patlıyordum nerdeyse. Genel müdür takık çıkamıyoruzdaMerhaba benimde transferden sonraki 6 günüm benim gaz sancim bel agrim ve kasik ağrılarım var bunlar normalmis. Senin kaçıncı gün embriyosu ve kac adet transfer yapıldı. Hepimiz hakkında hayirlisi
Gaz sancısı bende de var yazmadım onu.benimki 3. Gün embriyosu ve 1 adet transfer yapıldı.6 tane kaliteli embriyo elde edildi birini transfer etti hoca kalan 5ini de dondurduk.Merhaba benimde transferden sonraki 6 günüm benim gaz sancim bel agrim ve kasik ağrılarım var bunlar normalmis. Senin kaçıncı gün embriyosu ve kac adet transfer yapıldı. Hepimiz hakkında hayirlisi
ücretli canim ilk gebelik testine kadar dahil pakete bazı yerlerde gebelik testide yokBiz kese ve kalp atışı ıcın tüpbebek dr una ücretsiz mi gidicez. yoksa bu gidişlerde para ödiyecek miyiz...
iyi iyi ağri iyi cıkar hep aşiri ol adiği sürece.nerde yaptırdınız tedavinizi?Arkadaşlar merhaba
Aranıza yeni katılıyorum.ben de gecen hafta transfer oldum transfer sonrası 4.günümdeyim.bugüne kadar cok bir şikayetim yoktu ancak bugün mens olacakmışım gibi bel ve kasık agrım war hatta bacaklarım da agrıyo.yorumlrn hepsini okumadım ama bir sürü gebe haberi var sanırım.Rabbim hepimize nasip etsin insallah.
Bu şikayetlerim için ne dersiniz?
Guzelim tek embriyosu olusan senmiydin? Eski yazilar hep silindiye onu cok merak ediyorum.Ilk deneme canım,eşim azospermdi 2yıldır iğne ilaç tedavisi Gördü çok şükür sperm çıkışı oldu dondurduk hemen başladık tedaviye,inşallah sonu gelir Allah nasip ederde
İnsallah iyidir cok üzüldüm hasta oluyorum diye.tabi ki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama insanız ve üzülüyoruz.ücretli canim ilk gebelik testine kadar dahil pakete bazı yerlerde gebelik testide yok
iyi iyi ağri iyi cıkar hep aşiri ol adiği sürece.nerde yaptırdınız tedavinizi?
Ne guzel ya. Hep pozitif haberler aliyoruz. Allah dualarimizi kabul ediyo bu mubarek ayda. Tebrik ederim.kızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm11. gün bhcg 262 iyi cuma tekralayacağım.
Arkadaşım Allah yardımcın olsun bu süreç zor.hiç bir belirti olmasa acaba tutmadı mı diyosun.az belirti olsa acaba adet belirtisimi diyosun.pozitifi aldıktan sonra bile endişeler bitmiyor.kese görüncek mi kalp atışı duyulacak mı vs...o yüzden kafanı takma fazla kendini dinleme tabi başarabilirsenİnsallah iyidir cok üzüldüm hasta oluyorum diye.tabi ki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama insanız ve üzülüyoruz.
Ben Erzurumda oturuyorum ve üniversite hastanesinde yaptırdım.sonucu bekliyprum merakla ama bir yandan da aklımın beta sonucunda olmamasını diliyorum bu süre nasıl gecer bilemiyorum
Çok çok teşekkür edrim hayırlısıyla insallah.Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın insallahArkadaşım Allah yardımcın olsun bu süreç zor.hiç bir belirti olmasa acaba tutmadı mı diyosun.az belirti olsa acaba adet belirtisimi diyosun.pozitifi aldıktan sonra bile endişeler bitmiyor.kese görüncek mi kalp atışı duyulacak mı vs...o yüzden kafanı takma fazla kendini dinleme tabi başarabilirsenümitle dua edip beklemekten başka yapacak birşey yok.inş hayırlısıyla sende pozitifi sonrada bebeğini alırsın...
Dualarım seninle cnm senide pozitife bekliyoruz inşşşArkadaşlar bu gün kan testi yaptiracagim belim de adet olacak gibi ağrıyor ne olur bana da dua edin inşallah iyi haberler veririm sizlere
Korkma cnm allahin izniyle guzk cikacak sonucun kacinci gun yaptirmis olacaksn simdi?Arkadaşlar bu gün kan testi yaptiracagim belim de adet olacak gibi ağrıyor ne olur bana da dua edin inşallah iyi haberler veririm sizlere
Cnm bizde hersey nirmal gibiydi yani bende hersy cok iyi esiminkide normal yolla olmaya engel degildi sebepsiz dendi gel gorki biz sabirsiz bi cift olarak en fazla 1 sene 3 ay bekleuebildik ilk tup denememdi sukurler olsun tuttu yani dicegim o ki korkma hic insallah tup bebek farkli bi olay biz simdi diyoruz belki spermler yumurtaya ulasamiyodu tek sorun buydu kimbilir:)Arkadaşlar aranızda hiç soruokken uzun yıllar çocuğu olmayıp tüp bebekle tutan varmı ?sorun olmayıncada daha zor sanki.sorun yok ama 6,5 yıldır bir kere bile hamilelik yaşamadım.belki de sorun var ama bulmak için bu zamanın tıp Bilimi henüz yetersiz.Burdan maşallah hamilelik haberleri aldıkça ümidim arttı.aslında bu meseleyi tamamen kafadan atmayı düşünüyodum.çocuğum olmayacağını kabullenip.. Hepinizin sonuçlarını merak ettiğim için sizi takip etmeye devam ediyorum.sonucunu öğrenenlerinde ikiz mi olacak diye bende heyecanla bekliyorum.banada dua edin.inş.ben kafadan atmayı başarabilirimde rabbim bana bir süpriz yapıp beklemediğim biranda beni de bebeğimle kavuşturur..
10 . GGün ama gerçekten hiç hissediyorum canimKorkma cnm allahin izniyle guzk cikacak sonucun kacinci gun yaptirmis olacaksn simdi?
Saol canım çok tsk ediyorumDualarım seninle cnm senide pozitife bekliyoruz inşşş
Benim çift embriyoydu canımGuzelim tek embriyosu olusan senmiydin? Eski yazilar hep silindiye onu cok merak ediyorum.
Inşallah güzel haberler alcaz sendendeArkadaşlar bu gün kan testi yaptiracagim belim de adet olacak gibi ağrıyor ne olur bana da dua edin inşallah iyi haberler veririm sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?