2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Merhaba benimde transferden sonraki 6 günüm benim gaz sancim bel agrim ve kasik ağrılarım var bunlar normalmis. Senin kaçıncı gün embriyosu ve kac adet transfer yapıldı. Hepimiz hakkında hayirlisi

Merhaba benimde transferden sonraki 6 günüm benim gaz sancim bel agrim ve kasik ağrılarım var bunlar normalmis. Senin kaçıncı gün embriyosu ve kac adet transfer yapıldı. Hepimiz hakkında hayirlisi
Ya bende hiç bişi yok. Sadece sık idrara çıkıyorum. Bugün 3 saat toplantı oldu. Patlıyordum nerdeyse. Genel müdür takık çıkamıyoruzda

Gaz sancısı bende de var yazmadım onu.benimki 3. Gün embriyosu ve 1 adet transfer yapıldı.6 tane kaliteli embriyo elde edildi birini transfer etti hoca kalan 5ini de dondurduk.

Biz kese ve kalp atışı ıcın tüpbebek dr una ücretsiz mi gidicez. yoksa bu gidişlerde para ödiyecek miyiz...
ücretli canim ilk gebelik testine kadar dahil pakete bazı yerlerde gebelik testide yok

iyi iyi ağri iyi cıkar hep aşiri ol adiği sürece.nerde yaptırdınız tedavinizi?

Ilk deneme canım,eşim azospermdi 2yıldır iğne ilaç tedavisi Gördü çok şükür sperm çıkışı oldu dondurduk hemen başladık tedaviye,inşallah sonu gelir Allah nasip ederde
Guzelim tek embriyosu olusan senmiydin? Eski yazilar hep silindiye onu cok merak ediyorum.

ücretli canim ilk gebelik testine kadar dahil pakete bazı yerlerde gebelik testide yok

iyi iyi ağri iyi cıkar hep aşiri ol adiği sürece.nerde yaptırdınız tedavinizi?
İnsallah iyidir cok üzüldüm hasta oluyorum diye.tabi ki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama insanız ve üzülüyoruz.
Ben Erzurumda oturuyorum ve üniversite hastanesinde yaptırdım.sonucu bekliyprum merakla ama bir yandan da aklımın beta sonucunda olmamasını diliyorum bu süre nasıl gecer bilemiyorum

Arkadaşlar aranızda hiç sorun yokken uzun yıllar çocuğu olmayıp tüp bebekle tutan varmı ?sorun olmayıncada daha zor sanki.sorun yok ama 6,5 yıldır bir kere bile hamilelik yaşamadım.belki de sorun var ama bulmak için bu zamanın tıp Bilimi henüz yetersiz.Burdan maşallah hamilelik haberleri aldıkça ümidim arttı.aslında bu meseleyi tamamen kafadan atmayı düşünüyodum.çocuğum olmayacağını kabullenip.. Hepinizin sonuçlarını merak ettiğim için sizi takip etmeye devam ediyorum.sonucunu öğrenenlerinde ikiz mi olacak diye bende heyecanla bekliyorum.banada dua edin.inş.ben kafadan atmayı başarabilirimde rabbim bana bir süpriz yapıp beklemediğim biranda beni de bebeğimle kavuşturur..

Arkadaşım Allah yardımcın olsun bu süreç zor.hiç bir belirti olmasa acaba tutmadı mı diyosun.az belirti olsa acaba adet belirtisimi diyosun.pozitifi aldıktan sonra bile endişeler bitmiyor.kese görüncek mi kalp atışı duyulacak mı vs...o yüzden kafanı takma fazla kendini dinleme tabi başarabilirsen ümitle dua edip beklemekten başka yapacak birşey yok.inş hayırlısıyla sende pozitifi sonrada bebeğini alırsın...

Çok çok teşekkür edrim hayırlısıyla insallah.Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın insallah

Ya birisi bi dua yazmıştı telefondayım geçmişe bakamıyorum lütfen biri bulup yazabilir mi ?
Eşlerin eli karnımıza koyup okuyacağı bir duâydı bulabılırmısınız

Cnm bizde hersey nirmal gibiydi yani bende hersy cok iyi esiminkide normal yolla olmaya engel degildi sebepsiz dendi gel gorki biz sabirsiz bi cift olarak en fazla 1 sene 3 ay bekleuebildik ilk tup denememdi sukurler olsun tuttu yani dicegim o ki korkma hic insallah tup bebek farkli bi olay biz simdi diyoruz belki spermler yumurtaya ulasamiyodu tek sorun buydu kimbilir:)

Kizlar merhaba
ben bir sey sorucam. Biz yaklasik 1 bucuk senedir deniyoruz ama hic hamile kalmadim. Arada kist ameliyati oldum. Üzerinden 7 ay gecti hala olmadi. Benim yumurtlama ve adetler düzenli. Son bir iki aydir biraz sasti sadece. Esimin de normal. Tüplerimden biri acik digerinden emin degil doktor. Tüp bebek denemeli miyiz acaba? Esim 4-5 ay daha kendimiz deneyelim diyor ama ben de beklesem de olmuyor diye zaman kaybetmek istemiyorum. Bazi aylarda da farkli sehirlerde oldugumuz icin deneyemedik. Yani en basindan beri toplam 16 ayda 12 ay deneyebilmisizdir. Siz olsaniz napardiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…