2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

demede cnm hayırlı olsun inş sonuna kdr devam eder seni 2015 de dogum yapıcakların topiginden tanıyorum bi jac kez yazmıştın bnde onlara özeniyodum ne gzl hamileler diyodum :)

Kızlar herkese merhabaaaa....ben de hamileyim sonunda. 6+1 hafta olduk bugün bu cuma da kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Daha önce keseleri gördük 2 tane bu hafta kesinleşecek. Beni de aranıza alınnnn
Hoşgeldin canım.. Hel katıl bize, cok şenlikli bi Topiğiz, maşallah hergün bi pozitifimiz, bi kalp atışımız var.. Sen nezaman gördün keseleri, hcg değerlerin nasıldı

Hoşgeldin canım.. Hel katıl bize, cok şenlikli bi Topiğiz, maşallah hergün bi pozitifimiz, bi kalp atışımız var.. Sen nezaman gördün keseleri, hcg değerlerin nasıldı
Seni göremiyorum CNN kaç gündür hamişlik nasıl :) gercekten cok uğurlu bi topiç oldu bn hiç bı kdr beklemiyodum burayı açarken maşallahhhhhh 41 kere

İnş yaaa kalçam ağrıdı dün çok
Yarın keseleri görünce bu stres biticek canım cok az kaldı dayan. Bu arada bizim takvimimiz normal adete göre yapılmıyor. Ilaçlarla yumurtalar daha hızlı büyüdüğü icin yada dondurulmuşlarda vücut hızlı hazırlandığı icin senin suanki takvimin geride gözüküyor. Sen 6. Haftada olmalısın tahminim. Nete yumurta toplama Gününe göre hamilelik takvimi yazarsan ilk çıkan sayfadan bakabilirsin. Doğumun yakınlaşacak yani:)

Seni göremiyorum CNN kaç gündür hamişlik nasıl :) gercekten cok uğurlu bi topiç oldu bn hiç bı kdr beklemiyodum burayı açarken maşallahhhhhh 41 kere
Iyiyim canım kasıklarımda sızılar vardı bugun yavaşladı. Uyku senin Kadar olmasa da hergün öğleden sonra bikaç saat uyuyorum:) haricinde bi sıkıntım yok cok şükür. Haftaya ptesi gidicem bende hastaneye o günü bekliyorum simdi heyecanla... Insallah bı sefer nasip olmustur evlatlarımız

Nasıl olcak o cnm nerden bulcam

Darısı bana .:)) sabah 9 buçukta kahvaltı yapıp yatıyorum saat 1 e kadar..sonra 3 te tekrar yatıyorum 5 e kadar.. gece de en geç 11 de yataktayım.:))) uyku sarhoşu oldum, seviyorum uyumayı.:))
ben buara ofise gitmiyorum evdeyim. benim de istegim senin gibi olmak.. uyuyup uyuyup zaman geçsin istiyorum

özellikle anadolu yakasında oturan kızlar hangi dr a devam etmeyi düşünüyosunuz. benim dr um acıbadem de tayfun bey ama normal muayenesi cok pahalı,450-500 lira. okadar para vermek istemiyorum. güvenebilecegim kadıköyde bi dr tanıyan tavsiye edebilecek biri varsa cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…