2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

hoş geldin canım bende dondurulmuşlarımı almak için regl olmayı bekliyorum :) inşallah bizede uğurlu gelir bu topik

sağol. çifter çifter pozitifler gelmeye devam edecek inşallah. bu topiğin adı pozitif topik olsaydı şanına yaraşırdı yani

Aynen bende kaç aydır takip ediyorum kk yı hiç bu kadar pozitifi bir arada görmemiştim o yüzden sürekli maşallah diyorum:) Allah devamını getirsin..

[QUOToz-ge-mavi, post: 41482356, member: 677465"]Sonunda uyandım ve geldim

B belinda87 valla ikiz geliyoooo yaşasınnnn cok sevindim cnm[/QUOTE]
Ayyy sagolasin bakicaz artik gelsin hayat bildigi givi:) yalniz bende simdi uykudan kalktim surekli uyusam uyucam sanki

B belinda87 valla ikiz geliyoooo yaşasınnnn cok sevindim cnm
Ayyy sagolasin bakicaz artik gelsin hayat bildigi givi:) yalniz bende simdi uykudan kalktim surekli uyusam uyucam sanki[/QUOTE]
Belinda Yaşasın... TeStler bitti... Simdi transfer sonrası bekleme gibi bi süre daha beklicez. Ama bu defa karnımızda bebeklerle insallah, daha mutlu daha heyecanlı

Çok heycanlı yaa...hayırlısı olur ibşallah

Ayyy sagolasin bakicaz artik gelsin hayat bildigi givi:) yalniz bende simdi uykudan kalktim surekli uyusam uyucam sanki
Belinda Yaşasın... TeStler bitti... Simdi transfer sonrası bekleme gibi bi süre daha beklicez. Ama bu defa karnımızda bebeklerle insallah, daha mutlu daha heyecanlı[/QUOTE]
sukurler olsun cnm artık kan vermek yok ınsallah o mınık pıt pıt kalbın atışını görmek ver ya da kalplerın:)) ınternetten ızlesene cnm dun ızledımde 6 haftalık bebegın kalp atışlarının ultrasondan goruntusu dıye ay cok guzeldı pır pır kıpırdayan bırsey gorunuyo ınsallah bızede nasıp olur:)))

B belinda87 valla ikiz geliyoooo yaşasınnnn cok sevindim cnm
Ayyy sagolasin bakicaz artik gelsin hayat bildigi givi:) yalniz bende simdi uykudan kalktim surekli uyusam uyucam sanki[/QUOTE]
Öldürecek o uyku bni hamile olduğumu Türkiye'de cocukluk arkadaşım var o biliyo .
Soruyo diyoki neye aşeriyosn uykuuuuu diyorum gülüyo

"pamukprenses187, post: 41484292, member: 506580"]Uykum azaldı kötü bişey yoktur dimi yaaaa[/QUOTE]
Azcikta benim azalsa fena olmaz:)

Öldürecek o uyku bni hamile olduğumu Türkiye'de cocukluk arkadaşım var o biliyo .
Soruyo diyoki neye aşeriyosn uykuuuuu diyorum gülüyo [/QUOTE]
Uyku isteğim azaldı bi sorun yoktur inşallah yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…