- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.361
sağol. çifter çifter pozitifler gelmeye devam edecek inşallah. bu topiğin adı pozitif topik olsaydı şanına yaraşırdı yanitebriklerr canım oh oh çok bereketli topik maşallahh
Merhaba arkadaslar simdi gordum bu sayfayi bayildim. Masallah bi suru guzel hamis haberleri var burda. Gozum gonlum acildi.hamile arkadaslarin hepsini tebrik ederim. Darisi benim gibi bekleyen herkesin basina olsun insallah.
Ilk tup bebek denemem kimyasal gebelik oldu, kismetse temmuz ayinda dondurulmus emb transferi olucam.
Allah hepimizin yardimcisi olsun bu mubarek ayin hurmetine anne olabilmeyi bizede nasip etsin insallah
sağol. çifter çifter pozitifler gelmeye devam edecek inşallah. bu topiğin adı pozitif topik olsaydı şanına yaraşırdı yani
aminnn başladığı gibi devam ederAynen bende kaç aydır takip ediyorum kk yı hiç bu kadar pozitifi bir arada görmemiştim o yüzden sürekli maşallah diyorum:) Allah devamını getirsin..
Valla cnm ikimi tek mi ogrenecez insallah baakalim:)))maşallahhiki tane mi geliyor yoksaaa
Canım tebrikler:) cok güzel bi topik olduk biz maşallah Allah sonuna kadar beraber sağlıkla devam ettirsinaminnn başladığı gibi devam eder
Ayyy sagolasin bakicaz artik gelsin hayat bildigi givi:) yalniz bende simdi uykudan kalktim surekli uyusam uyucam sanki[/QUOTE]
Çok heycanlı yaa...hayırlısı olur ibşallahcanım iki tane transfer ettilesrse ikiz olma ihtimali yüksek. benim ikinci denemede ikizdi 11. gün 268 çıkmıştı. bu seferki yine 11. gün ve 262 birbirine çok yakın değer çıktı. belli olmuyorki bazen ikiz gebelikte değer düşük oluyor bazen tek gebelik çok yüksek çıkıyor. keseyi görmene az kaldı rabbim gönlündekini versin
ben yapamiyorum nasil yapilio beceremedim :)bende takvim yaptımmmmçok imreniyordum benimde oldu sonunda. burdaki herkesin bu takvimden olur inşallah
cnm ısmını tıkla sayfa acılıyo kısısel bılgılerınde asagı doğru ın yavaş yavaş dıkkatlı oku bıyerde hamılelık takvımı yazıyo ordan yaparsınben yapamiyorum nasil yapilio beceremedim :)
Belinda Yaşasın... TeStler bitti... Simdi transfer sonrası bekleme gibi bi süre daha beklicez. Ama bu defa karnımızda bebeklerle insallah, daha mutlu daha heyecanlı[/QUOTE]Ayyy sagolasin bakicaz artik gelsin hayat bildigi givi:) yalniz bende simdi uykudan kalktim surekli uyusam uyucam sanki
Bnde istemiyorum alttan aynen durum neyi gösterirse onu yapıcaz :)Alttan istemiorum da dr derse bklm belki öyle de bakarız
Ayyy sagolasin bakicaz artik gelsin hayat bildigi givi:) yalniz bende simdi uykudan kalktim surekli uyusam uyucam sanki[/QUOTE]
tamm canim saolcnm ısmını tıkla sayfa acılıyo kısısel bılgılerınde asagı doğru ın yavaş yavaş dıkkatlı oku bıyerde hamılelık takvımı yazıyo ordan yaparsın
bende takvim yaptımmmmçok imreniyordum benimde oldu sonunda. burdaki herkesin bu takvimden olur inşallah
Öldürecek o uyku bni hamile olduğumu Türkiye'de cocukluk arkadaşım var o biliyo .Ayyy sagolasin bakicaz artik gelsin hayat bildigi givi:) yalniz bende simdi uykudan kalktim surekli uyusam uyucam sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?