• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

merkez ugurlu geldi ama ekibin yıllardır süre gelem bir başarısı var ben bile pozitif aldıysam kı onca seye ragmen birde sağlıklı doğurduysam bu öncr allahın sonra doktorumun sayesinde gebelık takıbımı ona yaptırmasaydın evladım allah korusun beninle bizimle olmayabilirdi.100 tanede negatifim olsa yinede doktorumla devam edicem o karsa gitsin yinede ona giderim sonsuz güvenim bar ona.çünkü hep dedim doktor değil ablam annem arkadasim o benim.sizlerede ugurlu gelmesine cok sevidim özellikla belindacım sana cünkü ben önerdim aldım seni diğer merkezden nur hanıma yollaım eğer memnun kalmasaydın xok üzülürdüm
Nerede yaptırmıştınız ?önceki mesajlarda yazmıştınız sanki ama unuttum.ilkinde ve bu ikinci bebek için kaçar deneme yaptınız?sorun neydi ?

Kız benimki ikiz değil mi ki iki kan testi ama farklı yerlerde yaptrdım 9. Gün 300 11. Gün 700
canım iki tane transfer ettilesrse ikiz olma ihtimali yüksek. benim ikinci denemede ikizdi 11. gün 268 çıkmıştı. bu seferki yine 11. gün ve 262 birbirine çok yakın değer çıktı. belli olmuyorki bazen ikiz gebelikte değer düşük oluyor bazen tek gebelik çok yüksek çıkıyor. keseyi görmene az kaldı rabbim gönlündekini versin

kızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme:KK70: 60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)

maşallahh:nazar: :KK46::KK46: iki tane mi geliyor yoksaaa:KK45:

Back