- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canim. Hakkaten cok sevdim burayi acayip moral oldu.Masaallah nazar degmesin, sira biran evvel bize gelsinhoş geldin canım ... umarım sende bende bızde hepimiz bu topikte hamile kalcaz herkes göbüşü şişiro burda sıra bizde
Nerede yaptırmıştınız ?önceki mesajlarda yazmıştınız sanki ama unuttum.ilkinde ve bu ikinci bebek için kaçar deneme yaptınız?sorun neydi ?merkez ugurlu geldi ama ekibin yıllardır süre gelem bir başarısı var ben bile pozitif aldıysam kı onca seye ragmen birde sağlıklı doğurduysam bu öncr allahın sonra doktorumun sayesinde gebelık takıbımı ona yaptırmasaydın evladım allah korusun beninle bizimle olmayabilirdi.100 tanede negatifim olsa yinede doktorumla devam edicem o karsa gitsin yinede ona giderim sonsuz güvenim bar ona.çünkü hep dedim doktor değil ablam annem arkadasim o benim.sizlerede ugurlu gelmesine cok sevidim özellikla belindacım sana cünkü ben önerdim aldım seni diğer merkezden nur hanıma yollaım eğer memnun kalmasaydın xok üzülürdüm
Kız benimki ikiz değil mi ki iki kan testi ama farklı yerlerde yaptrdım 9. Gün 300 11. Gün 700
Bncede ikiz seninki Ccnm kontrolün ne zmnKız benimki ikiz değil mi ki iki kan testi ama farklı yerlerde yaptrdım 9. Gün 300 11. Gün 700
Yarın cnm kese için...daha kalp atışı görünmez heraldeBncede ikiz seninki Ccnm kontrolün ne zmn
Ayyy bittim bn görüyon demi belki akıllı olur şaşırtır bnisus kız git yat
Vücudun uykusuz kalıcagı günlere hatta yıllara hazırlıyor kendini
senide benide bizide Allah korusun o kırmızılardanallah korusun:) ben dun gece rüyamda adet olduğumu gordum böyle kan goruyorum yaa dıyorum nasıl yaaaa hastalanmışım ama nasıl uzuluyorum uyandım ohhh bee dedım sukur rüya:)
Kalp atışı 7. Haftada cnm yarın da görebilir ikizse alttanmı muayene edecek alttan ettiginde kalp atışıda duyuluyormuş arkadaşım öyle dediYa
Yarın cnm kese için...daha kalp atışı görünmez heralde
hay maşallah okul bitmıo dıosun
Sıkıldım gerçekten neyseki. Gelecek hafta sonhay maşallah okul bitmıo dıosun
Sıkıldım gerçekten neyseki. Gelecek hafta son
gözün aydın o zmn şimdiden :)Sıkıldım gerçekten neyseki. Gelecek hafta son
Kurtuluyırum artık doya doya yatarım sanki yatmıyodumgözün aydın o zmn şimdiden :)
Alttan istemiorum da dr derse bklm belki öyle de bakarızKalp atışı 7. Haftada cnm yarın da görebilir ikizse alttanmı muayene edecek alttan ettiginde kalp atışıda duyuluyormuş arkadaşım öyle dedi
canım iki tane transfer ettilesrse ikiz olma ihtimali yüksek. benim ikinci denemede ikizdi 11. gün 268 çıkmıştı. bu seferki yine 11. gün ve 262 birbirine çok yakın değer çıktı. belli olmuyorki bazen ikiz gebelikte değer düşük oluyor bazen tek gebelik çok yüksek çıkıyor. keseyi görmene az kaldı rabbim gönlündekini versinKız benimki ikiz değil mi ki iki kan testi ama farklı yerlerde yaptrdım 9. Gün 300 11. Gün 700
kızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme 60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)
bende takvim yaptımmmm çok imreniyordum benimde oldu sonunda. burdaki herkesin bu takvimden olur inşallah
Gittim canı. Daha adet olucak gibi görünmüyormusım ayın 1 ne kadar adet olmazsam ilaç la olucak:-(