• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

kızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme:D 60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)

kızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme:KK70: 60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)
enemmmmm gelsin ikizler :DDD maşalah değerlerıne çok ıyı cıkmıs canım ya valla bek mutlu oldum he :D :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK75:

Üffff bugün kötü birgün sabah gamzeye sevindim sonra ofiste olaylar olaylar. 3 arkadaşımız açıklanmayan sebeplerle aniden istifa etti. İçim çok buruk. Birisi çok yakın arkadaşım. Çok üzgünüm...

kızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme:KK70: 60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)
Çok sevindim cnm 9. Gün 300 11. Gün 700 dü benim bidaha yaptormadım ikiz mi ki benim de :) yrn kese görmeye gdcez umarım hepimiz bi an evvel görürüz

enemmmmm gelsin ikizler :DDD maşalah değerlerıne çok ıyı cıkmıs canım ya valla bek mutlu oldum he :D :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK75:
sagol cnmmmm bakalım ıkız dıyınce hala soyle bı ıcıme korku dusuyo ama rabbım sağlıklı elı yuzu duzgun nasıp etsınde hayırlı akıllı evlatlar bı sekılde basa cıkacaz artık:)

Çok sevindim cnm 9. Gün 300 11. Gün 700 dü benim bidaha yaptormadım ikiz mi ki benim de :) yrn kese görmeye gdcez umarım hepimiz bi an evvel görürüz
aslnda cok benzer gıdıyoruz gıbı benım 8.gun 160dı aslnda ama sıçrama yapmış 10.gun 448e cıkmıs bakalım senın keseyı görmen yakın senden fıkır yurutebılırım:)))))

Üffff bugün kötü birgün sabah gamzeye sevindim sonra ofiste olaylar olaylar. 3 arkadaşımız açıklanmayan sebeplerle aniden istifa etti. İçim çok buruk. Birisi çok yakın arkadaşım. Çok üzgünüm...
açıklar arkadasın sonra sana ama üzülme bee boyle sonlara gelmişken ... iş evresı bazen ınsan gelgit yapıo işte giden gidio kalan uzuluo

:KK71::KK71::KK71:yaşasın ikizler geliyorrrr. Çok mutlu oldum canım inşallah Allah bizede bu şekilde güzel haberler vermeyi nasip etsin...

Merhaba arkadaslar simdi gordum bu sayfayi bayildim. Masallah bi suru guzel hamis haberleri var burda. Gozum gonlum acildi. :KK54: hamile arkadaslarin hepsini tebrik ederim. Darisi benim gibi bekleyen herkesin basina olsun insallah.
Ilk tup bebek denemem kimyasal gebelik oldu, kismetse temmuz ayinda dondurulmus emb transferi olucam.
Allah hepimizin yardimcisi olsun bu mubarek ayin hurmetine anne olabilmeyi bizede nasip etsin insallah

Back