- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.321
İkizler geliyorrrkızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)
Tebrikler canım Allah kucağına aldığın günleri de göstersin değerinde maşallah çok iyi.haftaya güzel başladık hayırlısıyla diğer test yapacak arkadaşlar da pozitif sonuclar alacaklar inşlhkızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm11. gün bhcg 262 iyi cuma tekralayacağım.
Maşallah ben gelir yardım ederim kuzum sen sağ salım doğur büyütürüz el birliği ilekızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)
allah allah vardır bir sebebi ama birden olması ilğinçÜffff bugün kötü birgün sabah gamzeye sevindim sonra ofiste olaylar olaylar. 3 arkadaşımız açıklanmayan sebeplerle aniden istifa etti. İçim çok buruk. Birisi çok yakın arkadaşım. Çok üzgünüm...
seninde yüksek değerin ama ikiye katlamıs ancaÇok sevindim cnm 9. Gün 300 11. Gün 700 dü benim bidaha yaptormadım ikiz mi ki benim de :) yrn kese görmeye gdcez umarım hepimiz bi an evvel görürüz
Fazla ultrasona sokmamak için çağirmaz oyaa doktor benı keseye cagırmadı dırek 6 temmuza gel kalp atışına keseye bakarız dedı neden acaba
Hadi maşallahkızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm11. gün bhcg 262 iyi cuma tekralayacağım.
gel arkadasım bende adet olmayı beklıyoum temmuzda buz bebeklerimi transfer edicwkler inşallahMerhaba arkadaslar simdi gordum bu sayfayi bayildim. Masallah bi suru guzel hamis haberleri var burda. Gozum gonlum acildi.hamile arkadaslarin hepsini tebrik ederim. Darisi benim gibi bekleyen herkesin basina olsun insallah.
Ilk tup bebek denemem kimyasal gebelik oldu, kismetse temmuz ayinda dondurulmus emb transferi olucam.
Allah hepimizin yardimcisi olsun bu mubarek ayin hurmetine anne olabilmeyi bizede nasip etsin insallah
Bende test yaptirdim bugün canım senin sonucu görünce atladım yazayım da niye olduğunu anlarsın degerlerim 29_112_448 ben doktorumla değil de hemsireyle görüştüm o sadece masallah dedi ama ikiz mi acaba diyorduk eşimle senin msj okudum heyecanlandim ikiz mi kikızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)
Maşallah barekallah çok güzel bi değer tebrikler.. benim de 11. Günde 258.9 du bugün 14.günüm beklemedeyim bende. kese ve kalp için inşallah.Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.kızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm11. gün bhcg 262 iyi cuma tekralayacağım.
Maşallah ben gelir yardım ederim kuzum sen sağ salım doğur büyütürüz el birliği ile
allah allah vardır bir sebebi ama birden olması ilğinç
seninde yüksek değerin ama ikiye katlamıs anca
Fazla ultrasona sokmamak için çağirmaz o
Hadi maşallah
gel arkadasım bende adet olmayı beklıyoum temmuzda buz bebeklerimi transfer edicwkler inşallah
oo maşallah senınkı cok daha hızlı katlıyo cnm 3 katından fazla katlanıyo senınkı daha da ıkız gıbı duruyo hadı bakalım ıkıser ıkıser gelcekler galıbaa yaa vaktınde gunlerını doldurarak sağlıklı kılolarda dogsunlarda cıft gelsinler farketmez:))Bende test yaptirdim bugün canım senin sonucu görünce atladım yazayım da niye olduğunu anlarsın degerlerim 29_112_448 ben doktorumla değil de hemsireyle görüştüm o sadece masallah dedi ama ikiz mi acaba diyorduk eşimle senin msj okudum heyecanlandim ikiz mi ki
korkma kız korkma ne olcaksagol cnmmmm bakalım ıkız dıyınce hala soyle bı ıcıme korku dusuyo ama rabbım sağlıklı elı yuzu duzgun nasıp etsınde hayırlı akıllı evlatlar bı sekılde basa cıkacaz artık:)
Allah ım kucagınada almayı nasıp eder canım ınsallah sağ salim hayırlı bebişler ossun inşallahhhkızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm11. gün bhcg 262 iyi cuma tekralayacağım.
Carsamba_cuma_pazartesi testi bunlar insallah dedigin gibi sağlıklı sıhhatli olsun da tek çift farketmez, hatta çift olma ihtimali beni korkutuyor erken doğum falan insallah hayırlısı oluroo maşallah senınkı cok daha hızlı katlıyo cnm 3 katından fazla katlanıyo senınkı daha da ıkız gıbı duruyo hadı bakalım ıkıser ıkıser gelcekler galıbaa yaa vaktınde gunlerını doldurarak sağlıklı kılolarda dogsunlarda cıft gelsinler farketmez:))
hoş geldin canım ... umarım sende bende bızde hepimiz bu topikte hamile kalcazMerhaba arkadaslar simdi gordum bu sayfayi bayildim. Masallah bi suru guzel hamis haberleri var burda. Gozum gonlum acildi.hamile arkadaslarin hepsini tebrik ederim. Darisi benim gibi bekleyen herkesin basina olsun insallah.
Ilk tup bebek denemem kimyasal gebelik oldu, kismetse temmuz ayinda dondurulmus emb transferi olucam.
Allah hepimizin yardimcisi olsun bu mubarek ayin hurmetine anne olabilmeyi bizede nasip etsin insallah
Bnm de okulum var yarındüzelir hepsi canım evdesın yat uzan dınlen ne guzel bız işteyız uykum var uyuyamıommm
8.gün idrar testi için çok erken.adet gecikmesi olduğu halde bile idrarda çıkmayanlar var.kişiden kişiye değişiyor ama.7.gün hatta 5.gün idrarda görende var.tanem87 tebrikler. Valla kızlar ne yalan söyleyeyim, gamze 8. Gün çıkmadı dediğinde siz erken olduğu için çıkmıyo dediniz ya, içimden dedim bu kızlar da ne kadar çok umut veriyor, kız hayal kırıklığı yaşamasın diyordum ama bir bildiğiniz varmış
hahahahaYa kızlar maşallah çok bereketli bir ay oluyor, ben geçen haftalarda sonuçları çıkarken arkadaşların herhalde % 100 basari olmaz benimki negatif mi acaba diyordum, nerdeyse % 90 oldu galiba seneye nüfus patlaması olacak bu gidişle,
ne okulu kız ?Bnm de okulum var yarın
aynı korkuyu düşünüyorum hanı yetıstırırken yasayacagımz zorluğu gecıyorum o bı sekılde hallolur ama yeterkı erken doğmasınlar sağlıklı kılolarında sağlıklı tam hazır bı sekılde doğsunlar ınsallahCarsamba_cuma_pazartesi testi bunlar insallah dedigin gibi sağlıklı sıhhatli olsun da tek çift farketmez, hatta çift olma ihtimali beni korkutuyor erken doğum falan insallah hayırlısı olur
allah korusun:) ben dun gece rüyamda adet olduğumu gordum böyle kan goruyorum yaa dıyorum nasıl yaaaa hastalanmışım ama nasıl uzuluyorum uyandım ohhh bee dedım sukur rüya:)sizleri okuyunca keyfim yerine gelio walla ya bugün hiç halim yokdün ateşten açmışım ustumu basımı bacaklarım agrıo onuda adet sancısı sanıom korkuom şimdi iyice bide halsizlik var dua edın nolur kızlar kırmızı görmek istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?