2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

İkizler geliyorrr maşallah canım tebrik ederim

kızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm 11. gün bhcg 262 iyi cuma tekralayacağım.
Tebrikler canım Allah kucağına aldığın günleri de göstersin değerinde maşallah çok iyi.haftaya güzel başladık hayırlısıyla diğer test yapacak arkadaşlar da pozitif sonuclar alacaklar inşlh

Maşallah ben gelir yardım ederim kuzum sen sağ salım doğur büyütürüz el birliği ile
allah allah vardır bir sebebi ama birden olması ilğinç

Çok sevindim cnm 9. Gün 300 11. Gün 700 dü benim bidaha yaptormadım ikiz mi ki benim de :) yrn kese görmeye gdcez umarım hepimiz bi an evvel görürüz
seninde yüksek değerin ama ikiye katlamıs anca

yaa doktor benı keseye cagırmadı dırek 6 temmuza gel kalp atışına keseye bakarız dedı neden acaba
Fazla ultrasona sokmamak için çağirmaz o
kızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm 11. gün bhcg 262 iyi cuma tekralayacağım.
Hadi maşallah
gel arkadasım bende adet olmayı beklıyoum temmuzda buz bebeklerimi transfer edicwkler inşallah

Bende test yaptirdim bugün canım senin sonucu görünce atladım yazayım da niye olduğunu anlarsın degerlerim 29_112_448 ben doktorumla değil de hemsireyle görüştüm o sadece masallah dedi ama ikiz mi acaba diyorduk eşimle senin msj okudum heyecanlandim ikiz mi ki

Maşallah barekallah çok güzel bi değer tebrikler.. benim de 11. Günde 258.9 du bugün 14.günüm beklemedeyim bende. kese ve kalp için inşallah.Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ayy durumumuz ayniymis canim. Temmuz 9.10 gibi adet olucam dr.A gidicem tedaviye basliycam canim. insallah bu sefer tutunur bebegim sagliklidir, guzel sonuclar alirim. Hepimiz icin insallah.

oo maşallah senınkı cok daha hızlı katlıyo cnm 3 katından fazla katlanıyo senınkı daha da ıkız gıbı duruyo hadı bakalım ıkıser ıkıser gelcekler galıbaa yaa vaktınde gunlerını doldurarak sağlıklı kılolarda dogsunlarda cıft gelsinler farketmez:))

sagol cnmmmm bakalım ıkız dıyınce hala soyle bı ıcıme korku dusuyo ama rabbım sağlıklı elı yuzu duzgun nasıp etsınde hayırlı akıllı evlatlar bı sekılde basa cıkacaz artık:)
korkma kız korkma ne olcak Aynen elleri ayakları duzgun olsun saglıklı hayırlı evlatlar olsunlarda yeterki :d ben ikiz istiom zati aradaki farkı kapatalım dıye nasip bakalım

Carsamba_cuma_pazartesi testi bunlar insallah dedigin gibi sağlıklı sıhhatli olsun da tek çift farketmez, hatta çift olma ihtimali beni korkutuyor erken doğum falan insallah hayırlısı olur

hoş geldin canım ... umarım sende bende bızde hepimiz bu topikte hamile kalcaz herkes göbüşü şişiro burda sıra bizde

8.gün idrar testi için çok erken.adet gecikmesi olduğu halde bile idrarda çıkmayanlar var.kişiden kişiye değişiyor ama.7.gün hatta 5.gün idrarda görende var.

hahahaha DD ayyy kız çok yasayın siz emi ne güldüm :))) çifter çifter gelio burda maşallahh walla darısı bizlere bende bende ikiz istiomm

sizleri okuyunca keyfim yerine gelio walla ya bugün hiç halim yok dün ateşten açmışım ustumu basımı bacaklarım agrıo onuda adet sancısı sanıom korkuom şimdi iyice bide halsizlik var dua edın nolur kızlar kırmızı görmek istemiyorum artık

Carsamba_cuma_pazartesi testi bunlar insallah dedigin gibi sağlıklı sıhhatli olsun da tek çift farketmez, hatta çift olma ihtimali beni korkutuyor erken doğum falan insallah hayırlısı olur
aynı korkuyu düşünüyorum hanı yetıstırırken yasayacagımz zorluğu gecıyorum o bı sekılde hallolur ama yeterkı erken doğmasınlar sağlıklı kılolarında sağlıklı tam hazır bı sekılde doğsunlar ınsallah

allah korusun:) ben dun gece rüyamda adet olduğumu gordum böyle kan goruyorum yaa dıyorum nasıl yaaaa hastalanmışım ama nasıl uzuluyorum uyandım ohhh bee dedım sukur rüya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…