- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.301
enemmmmm gelsin ikizlerkızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)
Bizde de morfoloji ve hız sayı iyi de öok şükür... inşallah yrn keselerimiz görünür çok heycanlı yaEvet canım..morfoloji, sperm sayısı ve hareketsizliği vardı..Allah ım ilk seferde nasip etti, inşallah her şeyimiz güzel gider.
Çok sevindim cnm 9. Gün 300 11. Gün 700 dü benim bidaha yaptormadım ikiz mi ki benim de :) yrn kese görmeye gdcez umarım hepimiz bi an evvel görürüzkızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)
yaa doktor benı keseye cagırmadı dırek 6 temmuza gel kalp atışına keseye bakarız dedı neden acabaBizde de morfoloji ve hız sayı iyi de öok şükür... inşallah yrn keselerimiz görünür çok heycanlı ya
sagol cnmmmm bakalım ıkız dıyınce hala soyle bı ıcıme korku dusuyo ama rabbım sağlıklı elı yuzu duzgun nasıp etsınde hayırlı akıllı evlatlar bı sekılde basa cıkacaz artık:)enemmmmm gelsin ikizlerDD maşalah değerlerıne çok ıyı cıkmıs canım ya valla bek mutlu oldum he
İkisi bi arada olsun diyedir benim büyük ihtimal kalp atışı sonraya kalcak bu değer kaçıncı günlerin cnm ?yaa doktor benı keseye cagırmadı dırek 6 temmuza gel kalp atışına keseye bakarız dedı neden acaba
aslnda cok benzer gıdıyoruz gıbı benım 8.gun 160dı aslnda ama sıçrama yapmış 10.gun 448e cıkmıs bakalım senın keseyı görmen yakın senden fıkır yurutebılırım:)))))Çok sevindim cnm 9. Gün 300 11. Gün 700 dü benim bidaha yaptormadım ikiz mi ki benim de :) yrn kese görmeye gdcez umarım hepimiz bi an evvel görürüz
İki katından fazla ama hayırlısı olsun cnm sağlıkla ilerlesin de tek çift farketmez :)aslnda cok benzer gıdıyoruz gıbı benım 8.gun 160dı aslnda ama sıçrama yapmış 10.gun 448e cıkmıs bakalım senın keseyı görmen yakın senden fıkır yurutebılırım:)))))
açıklar arkadasın sonra sana ama üzülme bee boyle sonlara gelmişken ... iş evresı bazen ınsan gelgit yapıo işte giden gidio kalan uzuluoÜffff bugün kötü birgün sabah gamzeye sevindim sonra ofiste olaylar olaylar. 3 arkadaşımız açıklanmayan sebeplerle aniden istifa etti. İçim çok buruk. Birisi çok yakın arkadaşım. Çok üzgünüm...
kızlar sımdı eve geldım kan sonucumuda aldım taabı:) 448 olmuş tu tu maşallah dıyım kendı kendıme60-160-448 dıye gıttı degerım doktorum artık gerek yok dedı kan vermeye ıkız olabılırmıs 6 temmuza cagırdı benı kese ve kalp atışı ıcın bıraz fazla uzun bı tarıh geldı ama oyle dıyolarsa oyle yapck bısey yok:)
Canim maşallah allah tamamına erdirsin inşallahkızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm11. gün bhcg 262 iyi cuma tekralayacağım.
amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim maşallah allah tamamına erdirsin inşallah
Amin amin rabbim su 11 ayin sultani ramazan ayinin hurmetineee herkese isteyen herkese tez vakitte bu mutlulugu yasatsin:)yaşasın ikizler geliyorrrr. Çok mutlu oldum canım inşallah Allah bizede bu şekilde güzel haberler vermeyi nasip etsin...
Allahin allahim mutluluk patlamasi yasiyoruz hakikaten bu sayfanin ugurlu oldugunu dusunuyorum kesinlikle hayirli olsun cnm degerin kat kat artsin:)kızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm11. gün bhcg 262 iyi cuma tcnm degerin kacağım.
çok sağol inşallah canım. darısı bekleyen arkadaşlara..Allahin allahim mutluluk patlamasi yasiyoruz hakikaten bu sayfanin ugurlu oldugunu dusunuyorum kesinlikle hayirli olsun cnm degerin kat kat artsin:)
Tebrikler canımmkızlarrrrrrr çok şükür bin şükür hamileyimm11. gün bhcg 262 iyi cuma tekralayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?