- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Uzgunm cnm rabbim sabir gosterenleri elbette.mukafatlandirir sabirla dua edicez insallah olacakNe yazik ki negatif hanimlar...
tmm bıdaha ıcmemvalla ben hiç tüketmemiştim duyduktan aonra
maydanoz nane dereotu ve bitki çayları özellikle adaçayı diye biliyorum.
Üzülme diycem üzülüceksin.ne desem bilemedim.beraber tekrar başlarız inşallah canım asaoliatler aondan gelir yabiZde senle sondan geliriz toparlanmaya calıs
tabi canim o da benimle baslar yine.bu seferde plucak ben inanıyorum
hayırlara vesıle olur canım nsallah guzel bi ruya sıkıntıdan kurtulmussun erkek bebıs gormussun ooo daha ne ossunKızlar harika bir rüya ile uyandım.hamile kaldıgımdan haberim yokmus hastaneye gidip dogruyorum ama nasıl güEl bir bebek.topaç gibi bir erkek bebek.hemşire odama götürüyor kızında geldi maşallah cok güzelniş diyor.doktorda o kilolu bebeği nasıl dogurdun sen hemde normal dedi?sonra malesef uyandım:-(
Bence testleri birakip hamileliginin keyfini cikarmaya bak. Hepimizin sabirla bekledigi en guzel ani yasiyosun. Allahim saglikla kucagina almayi gosterecek sana insallah.kızlar sonuc cıktı 353... iki gün önce 192 ydi. aklım cıktı. hastaneyi aradım. ille ikiye katlamasını beklemiyoruz %70i geçsin yeterli dedi.. 10 gün sonra keseye gel dedi. bidaha testi tekrar etmene gerek yok dedi ama ben nasıl rahat edeyim.. umarım kötü bise olmaz
Uzulmemek elde degil biliyorum fakat sarsilmadan yola devam. Her yavrunun bu dunyaya gelmek icin bir gunu var. Demekki senin yavrunun biraz daha suresi var.Ne yazik ki negatif hanimlar...
Once 65 sonra 192 sonra bu deger dimi? Bence iyi cnm 192 arada ztn fazla sicramis sonra dengelenmis:) hayirli olsun..[/QUOTE][QUOT65 "Heveslebekleyen, post: 41455407, member: 505252"]kızlar sonuc cıktı 353... iki gün önce 192 ydi. aklım cıktı. hastaneyi aradım. ille ikiye katlamasını beklemiyoruz %70i geçsin yeterli dedi.. 10 gün sonra keseye gel dedi. bidaha testi tekrar etmene gerek yok dedi ama ben nasıl rahat edeyim.. umarım kötü bise olmaz
Canım kısa bir süre önce aynı sorunu yaşamış biri olarak kendini üzmemeli tavsiye ediyorum.ben Dayanamayıp 4 kez kan testi yaptırdım ilk üçü 3 kattan fazla artarken son yaptırdığım %70 e yakın artmıştı o kadar üzüldüm ki yine bebeğime bişey oldu diye,Ogün de kontrolüm vardı ve kesemizi gördük.doktorum da %66 ve yukarısındaki Artış normal illaki 2 kat olacak diye birşey yok dedi.benim içim tabiki rahat etmedi ve bir hafta içim içimi yedim.cuma yine kontrolüm vardı ve bu kez bebeğimi gördüm ve herşey yolundaydı.ne olur benim yaptığımı sen yapma ve zarar verme bebeğine.biliyorum çok zor kesesiydi kalp atışıydı testleriydi ama hem kendimizi hem bebeklerimizi üzüyoryzdeger katlanmadıgı icin.. neyse kendimi olumsuzluga bırakmıcam. allah ne nasip ettiyse yasaıp görcez.. umarım yavrum benimledir
Aynen katılıyorum. Niye dert ediyorsunuz arkadaşlar, hamile kalmışsınız, sonuçlara iyi denmiş, tadını çıkarmaya bakın. 9 ayı acabalar ile geçirerek hamileliğin tadına da varılmazki. Hamile kalsam ve her şey normal dense bunları hiç dert etmezmişim gibi geliyor.Bence testleri birakip hamileliginin keyfini cikarmaya bak. Hepimizin sabirla bekledigi en guzel ani yasiyosun. Allahim saglikla kucagina almayi gosterecek sana insallah.
Canim diyebilecek hiçbirşey yok hakkımızda herşeyin hayırlısı bunda da bir hayır vardır diyecez.Ne yazik ki negatif hanimlar...
olsun canım git bence hiç erinmeden bebek yolunda gidilen her yol zafere cıkartır ınsallah yılmak yokk 20 km nedır kı :) yeterki olsun dahayırlsııylaKızlar bişi soracağım. Bemim bugün 4. Günüm doktor benden e2 ve pregestoron testi istedi. İlla bugünde sonuçları görecekmiş. Şimdi evimin yakınındaki hastaneye gittim en erken çarşamba veriyorlar sonucu. Kalktık 20 km gidip 20 km döneceğiz bu sıcakta.
tedirginligimiz hic bitmicek canım evet ama yıllardır bekledigimiz müjdeyi aldıktan sora bole yAPmamalıyız cok haklısın...Canım kısa bir süre önce aynı sorunu yaşamış biri olarak kendini üzmemeli tavsiye ediyorum.ben Dayanamayıp 4 kez kan testi yaptırdım ilk üçü 3 kattan fazla artarken son yaptırdığım %70 e yakın artmıştı o kadar üzüldüm ki yine bebeğime bişey oldu diye,Ogün de kontrolüm vardı ve kesemizi gördük.doktorum da %66 ve yukarısındaki Artış normal illaki 2 kat olacak diye birşey yok dedi.benim içim tabiki rahat etmedi ve bir hafta içim içimi yedim.cuma yine kontrolüm vardı ve bu kez bebeğimi gördüm ve herşey yolundaydı.ne olur benim yaptığımı sen yapma ve zarar verme bebeğine.biliyorum çok zor kesesiydi kalp atışıydı testleriydi ama hem kendimizi hem bebeklerimizi üzüyoryz
okadar haklısın ki.. senelerdir kızdıgım insanlar gibi tepki verdim bi anda.. ben negatif alırken insanların hic olmıcak seylere kendini üzmesine deli oluyodum.. kınadığımı da yaşadım çok şükür:) kendimi derhal topladım, kitabımı aldım elime tekrardan mutlu umutlu halime döndüm. nankörlük etmicem.. allahım bekleyen umut eden herkese hepimşze nasip etsin evlatlarımızı kucaklara almayıAynen katılıyorum. Niye dert ediyorsunuz arkadaşlar, hamile kalmışsınız, sonuçlara iyi denmiş, tadını çıkarmaya bakın. 9 ayı acabalar ile geçirerek hamileliğin tadına da varılmazki. Hamile kalsam ve her şey normal dense bunları hiç dert etmezmişim gibi geliyor.
hasta olucagın anladıgun zaman 1 limon suyu az miktar su ve balla kariştir iç bişeyin kalmaztmm bıdaha ıcmemgecen hasta olcam dıye korktum ıctıytım nane lımon :/
ama kalkınca çok üzüldüm bildiğiniz gerçekti rüya ya:-(hayırlara vesıle olur canım nsallah guzel bi ruya sıkıntıdan kurtulmussun erkek bebıs gormussun ooo daha ne ossun
Saol canım :) lokman hekimcimiz limonun bı sakıncası olmaz dımı ben o kdr lımon koymaktan korkarım kanı sulandırıyo ya ... çok pipirikli oldum kanımca sankimhasta olucagın anladıgun zaman 1 limon suyu az miktar su ve balla kariştir iç bişeyin kalmaz
ama kalkınca çok üzüldüm bildiğiniz gerçekti rüya ya:-(
kız daha yenı yaKızlar cumartesi yumurta toplanıp salı transfer olursa kaç günlük embriyo olur ve ben ne testi ne zaman yapayım.doktorun 29 haziranda test yap dedi bekleyeyim mi
3 günlük embriyo oluyo canım opu olduğun gün 0 sayılıyor bana öyle söylemişti hemşire bence bekle ama çok istersen idrar testi yaparsın cesaret edebilirsen canimKızlar cumartesi yumurta toplanıp salı transfer olursa kaç günlük embriyo olur ve ben ne testi ne zaman yapayım.doktorun 29 haziranda test yap dedi bekleyeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?