- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- 208
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Canım gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallah.canım kanı pazartesi vermeyi düşünüyorum bana yakın devlet hastn var. evet 8. gün idrarda gördüm inşallah kanda da yüksek çıar
sağlık olsun, üzülme diyeceğim yine de, çok iyi anlıyorum seniNe yazik ki negatif hanimlar...
Çıkar canım cıkar.. Sen içini ferah tut, Allah'ın izniyle hamilesin insallah.. Bende kan verdim artışı görmek icin, eve dönüyorum. Eczaneden bi test alayım diyorum cıkar artık sanırım, bugune kadar aldıgım tüm tek çizgilere inat bi tane Hatıra saklayım
canım gözün aydın değerin gayet iyi hiç olumsuz düşünme 10 gün sonra miniğini görürsün inşallah.kızlar sonuc cıktı 353... iki gün önce 192 ydi. aklım cıktı. hastaneyi aradım. ille ikiye katlamasını beklemiyoruz %70i geçsin yeterli dedi.. 10 gün sonra keseye gel dedi. bidaha testi tekrar etmene gerek yok dedi ama ben nasıl rahat edeyim.. umarım kötü bise olmaz
canım bende çok umutlandım pozitif leri gördükce tutamadım işte kendimi çok şükür rabbime yüzümü güldürdü. darısı sizlere inşallahMaşallah Subhanallah ya ne kadar güzel 8.günde çıktı bende dayanamaycam 8 de yapcam valla bu ne yaD Umut oluyosunuz bana kızlar Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olmasını nasip etsın canım tey tey teyyy gelsin bebişlerrrr
Bende aynı ya sabahın köründe uyanıyorum,transferden beri her gece tuvalete kalkıyorum normalde top atsalar uyanmam gece kalkma alışkanlığım hiç yoktu.senin çift embriyomuydu canım
canım o duyguyu bilirim rabbim sabır versin inşallah inşallah çok beklemeden kavuşursun yavruna.Ne yazik ki negatif hanimlar...
inşallah amin canım inşallah bu yolda uğraş veren bekleyen herkes güzel sonuçlar alırCanım gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallah.
olmaz olmaz canım Allah ın izniyle inşallah bebişin senindir artıkın :)kızlar sonuc cıktı 353... iki gün önce 192 ydi. aklım cıktı. hastaneyi aradım. ille ikiye katlamasını beklemiyoruz %70i geçsin yeterli dedi.. 10 gün sonra keseye gel dedi. bidaha testi tekrar etmene gerek yok dedi ama ben nasıl rahat edeyim.. umarım kötü bise olmaz
Ne denir bilemiyorum çok üzücü ama Hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elden canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahNe yazik ki negatif hanimlar...
Ne yazik ki negatif hanimlar...
valla ben hiç tüketmemiştim duyduktan aonraPeki yemegin icine koydugumuz zaten pismis oluyo. Maydonozun da zarari olurmu acaba.
maydanoz nane dereotu ve bitki çayları özellikle adaçayı diye biliyorum.hiç duymadım şunları ye şunları yeme diye sadece proteın agırlıklı beslenmeyı duydum bıde burdan duydum ananas dıye hemen dün aldım yidimmerak ettım sımdı baska varmı yenmemesı gereken
Üzülme diycem üzülüceksin.ne desem bilemedim.beraber tekrar başlarız inşallah canım asaoliatler aondan gelir yaNe yazik ki negatif hanimlar...
tabi canim o da benimle baslar yine.bu seferde plucak ben inanıyorumarwenn... azonce kendi sonucumla yüregım agzıma geldi sonrasında senin mesajın direkt yıktı.. cok umutluydum cok iyi hissediyodum seninle ilgili inanki.. 2.denemeden sonra dr bana co enzim q10 200mg olanını verdi sabah akşam. 2 ay kullandım embriyo kalitem yumurta kaliitem cok arttı. direkt onunla mı alakalıbilmiyorum ama benc denemekte fayda var. hemen kendini toparla 2. denemede pozitifi yakala
Bana hastanenin verdiği listede çay kahve soda kola gazoz maydanoz nar ananas çikolata rahim kasilmasini artırır o yüzden yemeyin yazıyor ananas eski denemelerimde bende yemistim burdan duyup ama bu sefer ne olur ne olmaz yemedimhiç duymadım şunları ye şunları yeme diye sadece proteın agırlıklı beslenmeyı duydum bıde burdan duydum ananas dıye hemen dün aldım yidimmerak ettım sımdı baska varmı yenmemesı gereken
canım allah hayırlara çıkarsın inşallah alacağın müjdeli habercisi bu rüya olurKızlar harika bir rüya ile uyandım.hamile kaldıgımdan haberim yokmus hastaneye gidip dogruyorum ama nasıl güEl bir bebek.topaç gibi bir erkek bebek.hemşire odama götürüyor kızında geldi maşallah cok güzelniş diyor.doktorda o kilolu bebeği nasıl dogurdun sen hemde normal dedi?sonra malesef uyandım:-(
Valla kalktım ağladım o kadar gerçekcıydı kı anlatamam.inşallah dediğin gibi olurcanım allah hayırlara çıkarsın inşallah alacağın müjdeli habercisi bu rüya olur
Gözünaydın cnm ben de salı kese için gtcem hayırlısı...kızlar sonuc cıktı 353... iki gün önce 192 ydi. aklım cıktı. hastaneyi aradım. ille ikiye katlamasını beklemiyoruz %70i geçsin yeterli dedi.. 10 gün sonra keseye gel dedi. bidaha testi tekrar etmene gerek yok dedi ama ben nasıl rahat edeyim.. umarım kötü bise olmaz
3 günmü kaldı yani keseye ne güzel... içim cok tedirgin oldu, umarım sorun olmaz korkuyorumGözünaydın cnm ben de salı kese için gtcem hayırlısı...
insallah dediğin gibi olur canım. eski kotü tecrübeler direkt kapladı icimicanım gözün aydın değerin gayet iyi hiç olumsuz düşünme 10 gün sonra miniğini görürsün inşallah.
canım bende çok umutlandım pozitif leri gördükce tutamadım işte kendimi çok şükür rabbime yüzümü güldürdü. darısı sizlere inşallah
evet canım iki embriyo transfer edildi inşallah ikiside tutmuştur gerçi kese görmeden belli olmuyor biraz daha sabretmem gerekiyor. sonuç almak yetmiyor asıl bundan sonraki süreç çok zor
canım o duyguyu bilirim rabbim sabır versin inşallah inşallah çok beklemeden kavuşursun yavruna.
inşallah amin canım inşallah bu yolda uğraş veren bekleyen herkes güzel sonuçlar alır
Neden tedirginsin...drum bana en önemli şey rahat olmak dedi...bebişlerimi göreceğime inanıyorum inanmak istiyorum :)3 günmü kaldı yani keseye ne güzel... içim cok tedirgin oldu, umarım sorun olmaz korkuyorum
bende biraz endişeliyim ama rabbim bu sefer bağıllasın bende 2. denememde 7 haftalık bebeğim düşük oldu o kadar dikkat etmeme rağmen durmadı. biz elimizden geleni yapıyoruz canım rabbim nasip etti ise inşallah hiç bişeycik olmadan kucağımıza alacağız sımsıkı sarılıp kokularını içimize çekeceğiz oyyy içim bi tuhaf oldu hayali bu kadar güzel kimbilir kedi nasıl olacak yavrularımızıninsallah dediğin gibi olur canım. eski kotü tecrübeler direkt kapladı icimi
deger katlanmadıgı icin.. neyse kendimi olumsuzluga bırakmıcam. allah ne nasip ettiyse yasaıp görcez.. umarım yavrum benimledirNeden tedirginsin...drum bana en önemli şey rahat olmak dedi...bebişlerimi göreceğime inanıyorum inanmak istiyorum :)
Arrış gayet güzel cnm negatif düşünme dua et...hrşey güzel olacakdeger katlanmadıgı icin.. neyse kendimi olumsuzluga bırakmıcam. allah ne nasip ettiyse yasaıp görcez.. umarım yavrum benimledir
Insallah bunda da vardir canim bir Hayır üzücü ama sabret insallah sende alacaksin bir gün müjdeyiNe yazik ki negatif hanimlar...
çikolataya dayanamıım ki, ben hatta bu ay hıc yememıstım ama canım hep ıstyo nedense ve soda da mıneral acıından zengın dıye sadesını ıcın dıolar ee ananas yıyın yemeyınBana hastanenin verdiği listede çay kahve soda kola gazoz maydanoz nar ananas çikolata rahim kasilmasini artırır o yüzden yemeyin yazıyor ananas eski denemelerimde bende yemistim burdan duyup ama bu sefer ne olur ne olmaz yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?