2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

canım gözün aydın değerin gayet iyi hiç olumsuz düşünme 10 gün sonra miniğini görürsün inşallah.

canım bende çok umutlandım pozitif leri gördükce tutamadım işte kendimi çok şükür rabbime yüzümü güldürdü. darısı sizlere inşallah
Bende aynı ya sabahın köründe uyanıyorum,transferden beri her gece tuvalete kalkıyorum normalde top atsalar uyanmam gece kalkma alışkanlığım hiç yoktu.senin çift embriyomuydu canım

evet canım iki embriyo transfer edildi inşallah ikiside tutmuştur gerçi kese görmeden belli olmuyor biraz daha sabretmem gerekiyor. sonuç almak yetmiyor asıl bundan sonraki süreç çok zor

Ne yazik ki negatif hanimlar...
canım o duyguyu bilirim rabbim sabır versin inşallah inşallah çok beklemeden kavuşursun yavruna.
Canım gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallah.
inşallah amin canım inşallah bu yolda uğraş veren bekleyen herkes güzel sonuçlar alır

olmaz olmaz canım Allah ın izniyle inşallah bebişin senindir artıkın :)

Peki yemegin icine koydugumuz zaten pismis oluyo. Maydonozun da zarari olurmu acaba.
valla ben hiç tüketmemiştim duyduktan aonra

hiç duymadım şunları ye şunları yeme diye sadece proteın agırlıklı beslenmeyı duydum bıde burdan duydum ananas dıye hemen dün aldım yidim merak ettım sımdı baska varmı yenmemesı gereken
maydanoz nane dereotu ve bitki çayları özellikle adaçayı diye biliyorum.

Ne yazik ki negatif hanimlar...
Üzülme diycem üzülüceksin.ne desem bilemedim.beraber tekrar başlarız inşallah canım asaoliatler aondan gelir yabiZde senle sondan geliriz toparlanmaya calıs
tabi canim o da benimle baslar yine.bu seferde plucak ben inanıyorum

hiç duymadım şunları ye şunları yeme diye sadece proteın agırlıklı beslenmeyı duydum bıde burdan duydum ananas dıye hemen dün aldım yidim merak ettım sımdı baska varmı yenmemesı gereken
Bana hastanenin verdiği listede çay kahve soda kola gazoz maydanoz nar ananas çikolata rahim kasilmasini artırır o yüzden yemeyin yazıyor ananas eski denemelerimde bende yemistim burdan duyup ama bu sefer ne olur ne olmaz yemedim

Kızlar harika bir rüya ile uyandım.hamile kaldıgımdan haberim yokmus hastaneye gidip dogruyorum ama nasıl güEl bir bebek.topaç gibi bir erkek bebek.hemşire odama götürüyor kızında geldi maşallah cok güzelniş diyor.doktorda o kilolu bebeği nasıl dogurdun sen hemde normal dedi?sonra malesef uyandım:-(

canım allah hayırlara çıkarsın inşallah alacağın müjdeli habercisi bu rüya olur

Gözünaydın cnm ben de salı kese için gtcem hayırlısı...

insallah dediğin gibi olur canım. eski kotü tecrübeler direkt kapladı icimi

insallah dediğin gibi olur canım. eski kotü tecrübeler direkt kapladı icimi
bende biraz endişeliyim ama rabbim bu sefer bağıllasın bende 2. denememde 7 haftalık bebeğim düşük oldu o kadar dikkat etmeme rağmen durmadı. biz elimizden geleni yapıyoruz canım rabbim nasip etti ise inşallah hiç bişeycik olmadan kucağımıza alacağız sımsıkı sarılıp kokularını içimize çekeceğiz oyyy içim bi tuhaf oldu hayali bu kadar güzel kimbilir kedi nasıl olacak yavrularımızın

Bana hastanenin verdiği listede çay kahve soda kola gazoz maydanoz nar ananas çikolata rahim kasilmasini artırır o yüzden yemeyin yazıyor ananas eski denemelerimde bende yemistim burdan duyup ama bu sefer ne olur ne olmaz yemedim
çikolataya dayanamıım ki, ben hatta bu ay hıc yememıstım ama canım hep ıstyo nedense ve soda da mıneral acıından zengın dıye sadesını ıcın dıolar ee ananas yıyın yemeyın e biz nabacayukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…