• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

demed 41454635 .!.:
canım bençok korkarak yaptım ama negatif çıksa da üzülmek yok demiştik çünkü eken daha inşallah seninde hemen çıkar.

lızlar hepinize çok teşekküre ederim beni uyku utmadı 1 saat önce uyandım gece hiç uyumama ma rağmen. keşke bana da uyku bastırsa uyusam.
Cnm 2 gundur yalnzca telefondan girdim senin testi goremedim ama olsun hayirli olsun cnm insallah guzk gebelik donemi geciririz kan verdin mi? Idrar testiydi yanilmiyosam dimi bugun kan da ver:) ben de vercm artiyo mu gormek icin hayirlisi bakalim:)

Birde kizlar biraz uzun olck ama anlatnak istedigim seyler var yeni transfer olcaklara doktorum bana dediki ilk 2 gun dikkat et dinlenmeye calis ama daha sonra normal hyatina don dus alabilirmiyim dedim sakin onlara inanma ztn yarindan itibaren alabilirsin demisti ben 2.gunu almistim.. merdiven cikma denir benim ev merdivenli ve ben hee gun ust kst alt kat merdiveni cok kullandim.. yuz ustu uyudum tabi tam yuz ustu degil diz kapagi gogsune cek pozisyonu:) hergun ananas yedim ptesi gununden itibaren hergun rahat 1 saat yurudum hatta fazladir cunku avmde fln dolastim.. ve jellerim jel saatimin 1 tanesi hep disarda oldugum zamana denk geldigi icin bir wcde ayakta skmak zorunda kaldim gizli gizli:) hani cok ozendimmi neredeyse hic ozenmedim ama uzanmadim hoplamadim gerinmedim 5 kilo uzeri birsey kaldirmadim fln.. onun disinda normal hayat hatta cikip gezmek cok iyi geldi sureci unutuyosun fln.. cunki embriyologum bana israrla demistiki sakin stres yok stres yaoarsan ozmn bu embriyolara yazik edersin unutma oyizdn relaks gunleer diliyorum:)

Peki yemegin icine koydugumuz zaten pismis oluyo. Maydonozun da zarari olurmu acaba.
Abla her türlüsü zarar diye biliyorum bn transfer olup bebek tutuna kdr yenmeyecek diye biliyodum ama hamilelik bitene kdr mış dün iyice arastırdım . Maydanoz ve nanede yemeyelim ztn bunlar cok zor olan cocuklar .

Cnm 2 gundur yalnzca telefondan girdim senin testi goremedim ama olsun hayirli olsun cnm insallah guzk gebelik donemi geciririz kan verdin mi? Idrar testiydi yanilmiyosam dimi bugun kan da ver:) ben de vercm artiyo mu gormek icin hayirlisi bakalim:)
canım kanı pazartesi vermeyi düşünüyorum bana yakın devlet hastn var. evet 8. gün idrarda gördüm inşallah kanda da yüksek çıar

canım kanı pazartesi vermeyi düşünüyorum bana yakın devlet hastn var. evet 8. gün idrarda gördüm inşallah kanda da yüksek çıar
Çıkar canım cıkar.. Sen içini ferah tut, Allah'ın izniyle hamilesin insallah.. Bende kan verdim artışı görmek icin, eve dönüyorum. Eczaneden bi test alayım diyorum cıkar artık sanırım, bugune kadar aldıgım tüm tek çizgilere inat bi tane Hatıra saklayım

Kızlar neler yememeliyiz bu süreçte. Benim doktprum nane, maydanoztan uzak dur. Etli çiköfte yeme demişti. Var mı başka yiyecekler dikkat etmemiz gereken
hiç duymadım şunları ye şunları yeme diye sadece proteın agırlıklı beslenmeyı duydum bıde burdan duydum ananas dıye hemen dün aldım yidim :D merak ettım sımdı baska varmı yenmemesı gereken

İkincincizgi var demi ben yanlış görmüyorum
Maşallah Subhanallah ya ne kadar güzel 8.günde çıktı bende dayanamaycam 8 de yapcam valla bu ne ya :DD Umut oluyosunuz bana kızlar Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olmasını nasip etsın canım tey tey teyyy gelsin bebişlerrrr:anneadayı:

[QUOk_08, post: 41454864, member: 298687"]hiç duymadım şunları ye şunları yeme diye sadece proteın agırlıklı beslenmeyı duydum bıde burdan duydum ananas dıye hemen dün aldım yidim :KK70: merak ettım sımdı baska varmı yenmemesı gereken[/QUOTE]
Cnm maydanozu duymustum dusuge sebep olabiliyo cok yememek gerekiyo diye ama nedendi net hatirlamiyorum bi hormon salgilatiyodu sanki.. gelelim yememen gerekenlere cig sebze meyveleri artik cok daha iyi yikaman lazim ve et cok iyi pismis olmasi lazim onlardan bulasan bi virus var bebege cok zarar veren hatta sunu duymustum hamile insan mumkunse cig etle muhattap olmasin:)

[QUOk_08, post: 41454864, member: 298687"]hiç duymadım şunları ye şunları yeme diye sadece proteın agırlıklı beslenmeyı duydum bıde burdan duydum ananas dıye hemen dün aldım yidim :KK70: merak ettım sımdı baska varmı yenmemesı gereken
Cnm maydanozu duymustum dusuge sebep olabiliyo cok yememek gerekiyo diye ama nedendi net hatirlamiyorum bi hormon salgilatiyodu sanki.. gelelim yememen gerekenlere cig sebze meyveleri artik cok daha iyi yikaman lazim ve et cok iyi pismis olmasi lazim onlardan bulasan bi virus var bebege cok zarar veren hatta sunu duymustum hamile insan mumkunse cig etle muhattap olmasin:)[/QUOTE]
saol canım benimmm :D ben pek sebze yemez oldum meyve ve et turu seyler ama bundan sonra daha ıyı pişiririz artıkın :) zaten sevmem az pişmiş eti ....
günler geçmek bilmio ya heycanla bende beklıom test gunumu :KK19:

canım bençok korkarak yaptım ama negatif çıksa da üzülmek yok demiştik çünkü eken daha inşallah seninde hemen çıkar.

lızlar hepinize çok teşekküre ederim beni uyku utmadı 1 saat önce uyandım gece hiç uyumama ma rağmen. keşke bana da uyku bastırsa uyusam.
Bende aynı ya sabahın köründe uyanıyorum,transferden beri her gece tuvalete kalkıyorum normalde top atsalar uyanmam gece kalkma alışkanlığım hiç yoktu.senin çift embriyomuydu canım

kızlar sonuc cıktı 353... iki gün önce 192 ydi. aklım cıktı. hastaneyi aradım. ille ikiye katlamasını beklemiyoruz %70i geçsin yeterli dedi.. 10 gün sonra keseye gel dedi. bidaha testi tekrar etmene gerek yok dedi ama ben nasıl rahat edeyim.. umarım kötü bise olmaz
Canım gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallah. 10 gün zor geçer artık san

arwenn... azonce kendi sonucumla yüregım agzıma geldi sonrasında senin mesajın direkt yıktı.. cok umutluydum cok iyi hissediyodum seninle ilgili inanki.. 2.denemeden sonra dr bana co enzim q10 200mg olanını verdi sabah akşam. 2 ay kullandım embriyo kalitem yumurta kaliitem cok arttı. direkt onunla mı alakalıbilmiyorum ama benc denemekte fayda var. hemen kendini toparla 2. denemede pozitifi yakala

Back