2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar cumartesi yumurta toplanıp salı transfer olursa kaç günlük embriyo olur ve ben ne testi ne zaman yapayım.doktorun 29 haziranda test yap dedi bekleyeyim mi
3. Gün diye biliyorum. Toplanan gün sayılmıyor ertesi gün 1. Gün. Benden 4. Gün e2 ve progesteron istesi. Ayın 29 undada gebelik.

Saol canım :) lokman hekimcimiz limonun bı sakıncası olmaz dımı ben o kdr lımon koymaktan korkarım kanı sulandırıyo ya ... çok pipirikli oldum kanımca sankim
rica ederim bildiklerimi aktarıyorum.limonu epey bi sulandırıyoruz ya bişey olmaz herhalde ben cok gribin eşiğinden döndüm hamileyken hepte bu karişimi yaptı eşim bana hala kullanıyoruz.doğumdan sonra daha cok grip olmaya basladım her sesim gittiğinde burnun akmaya basladıgunda hemen lımına sarılıyorum

Bence iyi birşey istemesi benden transfer olana kadar 2,3 günde bir istendi transferden sonra niye istemiyolar diye düşünmüştüm.iğneler ilaçlar işe yarıyomu yada boşuna mı iğne oluyom bi test yapıp bakılsa diyodum.hemşire gerek yok demişti.sen ne kullanıyosun progestan için ?

Ne yazik ki negatif hanimlar...
Canım ya çok üzüldüm.Allah dayanma gücü versin.en güzel teselli bu bence.ben hep böyle dua ettim,içim yanıyodu Allahım gönül ferahlığı ver dedim.dualarımı kabul etti yoksa dayanılacak gibi bir acı değildi.Allah daha büyük acı vermesin..

Tebrikler cnmmmm 9. Gün 302 di benim ikizler mi gelio acaba senin se?
yanı gelse sırın olur:))) ama sankı bana tekmıs gıbı geldı degerım okdr da yüksek seyretmıyo sankı baksana senınkı 9.gunde benım ıkı katımmış neredeyse ay tek ya da cıft soyle hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyalımda:))))

Bana benimki de tek gbi gelio yrn senin 9. Gün 200 ü geçer çok fark yok 11. Gün benim 700 tekrar yaptrcak mısın testi?

Can alıcı soru. Galiba dayanabilirsem evet. Şey emin değilim. Cumartesi yapsak mı ki
:)) bende dayanamam 29 una kdr ya perşembe ya cuma dıyodum bende ayyy bilemedimki daha bı hafta var nerdeyse

Canım estrofem, folbiol, coraspşrin ve kan sulandırıcı iğne gbekten yapılan bunları kullanıyorum. Progestan şçin 2 tane arkaarkaya jel kullanıyorum akşamları

Bana benimki de tek gbi gelio yrn senin 9. Gün 200 ü geçer çok fark yok 11. Gün benim 700 tekrar yaptrcak mısın testi?
hemsıre bırkez daha tekrar edelım dedı sonra 2 hafta sonra kalp atışını duymak ıcın randevu olustururz dedı ama doktorumla konuşmadım daha sanırım ptesı bırdaha verıcem kan kan kaalmadı valla ona yanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…