2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Supermis yaa.. Allah bizede böyle sürprizler yapmayı nasip etsin insallah

Kizlar sonucu aldım eve geldim 112 çıktı çok şükür, Çarşamba günü 29 idi ama farklı hastanelerde yaptırdım, pazartesi tekrar istiyor dr insallah sonra gelsin keseler
Hayırlısı olsun Canim çok sevindim.
. allahim yazarlardan korusun sizleri.benim 3. Gün embriyosu ve salı günü transfer oldu ilk denemem.

Hadi gözünaydın canım hayırlı olsun,benimde 3.gün.yarın 8.gün olacak bendemi yapsam ya

Hayırlısı olsun Canim çok sevindim.
. allahim yazarlardan korusun sizleri.benim 3. Gün embriyosu ve salı günü transfer oldu ilk denemem.
aramizda bir hafta var canim insallah seninde guzel haberlerini aliriz burada bol su iç , banyo falan 2_3gun yapma , kabızlık yasamamaya bak aslinda yazin tüp bebek pek tutmaz derler ama serin gidiyor ya ondan masallah müjde üstüne müjde alıyoruz

Günaydın kızlar bugünün güzel haberlerini bekliyorum , bir şey sorucam bu jeli ve estrofemi kese görünene kadar kullanacaksiniz

Canım tebrik ederim Allah kucağına aldığın günleri de gösterir inşlh

Tr

tebrikler Canim ...

Hadi gözünaydın canım hayırlı olsun,benimde 3.gün.yarın 8.gün olacak bendemi yapsam ya
canım bençok korkarak yaptım ama negatif çıksa da üzülmek yok demiştik çünkü eken daha inşallah seninde hemen çıkar.

lızlar hepinize çok teşekküre ederim beni uyku utmadı 1 saat önce uyandım gece hiç uyumama ma rağmen. keşke bana da uyku bastırsa uyusam.

Günaydın kızlar bugünün güzel haberlerini bekliyorum , bir şey sorucam bu jeli ve estrofemi kese görünene kadar kullanacaksiniz
günaydın canım benim doktorum jel için ilk 3 ay kullanılacak dedi. bi de ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 9 ay bonunca kullanılacak. estrofemi önceki denememde 7 haftalık olmasına rağmen 3 tane kullandırmaya devam etti. bu sefer bişey demedi ama en az ilk 2 ay kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…