- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Canim Tebrikler şimdiden idrarda çıkınca kanda kesin demek yarın yaptıran olur kan testiniİkincincizgi var demi ben yanlış görmüyorum
çok teşekkür ederim darısı sonuç bekleyen tüm kızlara pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah iyi bi değer çıkar. 3. gün embriosu benimkiCanim Tebrikler şimdiden idrarda çıkınca kanda kesin demek yarın yaptıran olur kan testini
Bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum canım inşallah pozitifleri görmek nasip olurpazartesi kan testi yaptıracağım inşallah iyi bi değer çıkar. 3. gün embriosu benimki
inşallah beraber güzel haberlerimizi paylaşırız.. seninki kaçıncı günBende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum canım inşallah pozitifleri görmek nasip olur
4. Gün embriyo su canım bu 4. Deneme beniminşallah beraber güzel haberlerimizi paylaşırız.. seninki kaçıncı gün
Amin canımsağol rabbim hepimizinkini bağışlasın
Bende hiç yenmiycek diye biliyorun o yüzden doguma kadae yemedimYok yemem artık bm sadece transfer olup bi kaç hafta yemiykceksin diye biliyodum
bariz el sallıyor ikinci çizgiİkincincizgi var demi ben yanlış görmüyorum
benimde 3. denemem. ilk denemem balstokis transferdi hiç tutmadı. 2. denemem 3. gündü tuttu 7 haftalık kalbi durdu. inşallah rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eder4. Gün embriyo su canım bu 4. Deneme benim
Canım tebrik ederim Allah kucağına aldığın günleri de gösterir inşlhİkincincizgi var demi ben yanlış görmüyorum
Hayirlisiyla kucağına al inşallah canimbenimde 3. denemem. ilk denemem balstokis transferdi hiç tutmadı. 2. denemem 3. gündü tuttu 7 haftalık kalbi durdu. inşallah rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eder
Supermis yaa.. Allah bizede böyle sürprizler yapmayı nasip etsin insallahay cok komıktı ya:) geldı bızımkı neyse yorulmuş anlattı ıste ne yaptıklarını sonra dedım bana kola verırmısın soğuk soğuk sende al ıcelım kalktı bu açtı dolabı aldı sıseyı kapattıgormedııı saka gıbı ama resmen en goz hızası rafa koydum assagıya doğru kâğıt sallanıyo sonucum rafta da ayakkabılar... nyse güldüm dedım ay yok yaaa gazoz ver sen bosver kolayı dedım karar ver ama diyerek tekrar açtı (bu arada kola raftaydı hadı dedım belkı dıkkat etmedı ama gazoz ayakkabılarla aynı raftaydı) ay saka gıbı adam gene gazozu aldı kapattı yuh artık yaaa dedım açsana su dolabı hıc mı bısy gormedın nasıl yaa diyerek tekrar açtı soonunda gordu:))))))
nasıl yaaa bı dakka ne demek sımdı bu dıye yüzünde pıs bı gülümseme dedım bak bakalım ne demek degerı okuyo safım napcagını sasırdı sonra sarıldık marıldık falan ıste:))))
Hayırlısı olsun Canim çok sevindim.Kizlar sonucu aldım eve geldim 112 çıktı çok şükür, Çarşamba günü 29 idi ama farklı hastanelerde yaptırdım, pazartesi tekrar istiyor dr insallah sonra gelsin keseler
tebrikler Canim ...İkincincizgi var demi ben yanlış görmüyorum
Bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum canım inşallah pozitifleri görmek nasip olur
Kızlar pazartesi günü ikinizdende süper haberler bekliyoruz. Benim sonuç alma tatihim 29 haziran daha coooook var. Zaman gecmiyorinşallah beraber güzel haberlerimizi paylaşırız.. seninki kaçıncı gün
Bunlarin hepsi guzel haberler. Demekki bebisin saglikla buyuyo yerinde:)))Ayyy birisi bnm bu uykuya çözüm bulacak mı o kdr çok uyuyorum ki Gözlerimi açamıyorum hep böyle mi devam edecek
Peki yemegin icine koydugumuz zaten pismis oluyo. Maydonozun da zarari olurmu acaba.yani ben hiç yememiştim.az yeraen bişey olmaz sanırım.ama cok tüketme bitkicayları kesinlıkle yasak netten araştir istersen
Hadi gözünaydın canım hayırlı olsun,benimde 3.gün.yarın 8.gün olacak bendemi yapsam yaİyi akşamlar kızlar yarın sabah test yapacaktım. Eşim gelirken test almış tabi ben testi görünce dayanamadım az önce yaptım yanılmıyorsam pozitif ilk defa ikinci çizgiyi gördüm. Biraz silik bugün 8. Gün.
aramizda bir hafta var canim insallah seninde guzel haberlerini aliriz burada bol su iç , banyo falan 2_3gun yapma , kabızlık yasamamaya bak aslinda yazin tüp bebek pek tutmaz derler ama serin gidiyor ya ondan masallah müjde üstüne müjde alıyoruzHayırlısı olsun Canim çok sevindim.
.allahim yazarlardan korusun sizleri.benim 3. Gün embriyosu ve salı günü transfer oldu ilk denemem.
Canım tebrik ederim Allah kucağına aldığın günleri de gösterir inşlh
Tr
tebrikler Canim ...
canım bençok korkarak yaptım ama negatif çıksa da üzülmek yok demiştik çünkü eken daha inşallah seninde hemen çıkar.Hadi gözünaydın canım hayırlı olsun,benimde 3.gün.yarın 8.gün olacak bendemi yapsam ya
günaydın canım benim doktorum jel için ilk 3 ay kullanılacak dedi. bi de ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 9 ay bonunca kullanılacak. estrofemi önceki denememde 7 haftalık olmasına rağmen 3 tane kullandırmaya devam etti. bu sefer bişey demedi ama en az ilk 2 ay kullanılıyorGünaydın kızlar bugünün güzel haberlerini bekliyorum , bir şey sorucam bu jeli ve estrofemi kese görünene kadar kullanacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?