- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Aslnda cikarmi cikar gibi ama yinede cok erken gibi bilemedim:) bizim gibi sabirsizlara soruyosun cvp belli:)))) ama ptesi daha guzl olur gibi geldi banaHadi gözünaydın canım hayırlı olsun,benimde 3.gün.yarın 8.gün olacak bendemi yapsam ya
Cnm 2 gundur yalnzca telefondan girdim senin testi goremedim ama olsun hayirli olsun cnm insallah guzk gebelik donemi geciririz kan verdin mi? Idrar testiydi yanilmiyosam dimi bugun kan da ver:) ben de vercm artiyo mu gormek icin hayirlisi bakalim:)demed 41454635 .!.:canım bençok korkarak yaptım ama negatif çıksa da üzülmek yok demiştik çünkü eken daha inşallah seninde hemen çıkar.
lızlar hepinize çok teşekküre ederim beni uyku utmadı 1 saat önce uyandım gece hiç uyumama ma rağmen. keşke bana da uyku bastırsa uyusam.
Maşallah hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorumBunlarin hepsi guzel haberler. Demekki bebisin saglikla buyuyo yerinde:)))
Abla her türlüsü zarar diye biliyorum bn transfer olup bebek tutuna kdr yenmeyecek diye biliyodum ama hamilelik bitene kdr mış dün iyice arastırdım . Maydanoz ve nanede yemeyelim ztn bunlar cok zor olan cocuklar .Peki yemegin icine koydugumuz zaten pismis oluyo. Maydonozun da zarari olurmu acaba.
canım kanı pazartesi vermeyi düşünüyorum bana yakın devlet hastn var. evet 8. gün idrarda gördüm inşallah kanda da yüksek çıarCnm 2 gundur yalnzca telefondan girdim senin testi goremedim ama olsun hayirli olsun cnm insallah guzk gebelik donemi geciririz kan verdin mi? Idrar testiydi yanilmiyosam dimi bugun kan da ver:) ben de vercm artiyo mu gormek icin hayirlisi bakalim:)
Çıkar canım cıkar.. Sen içini ferah tut, Allah'ın izniyle hamilesin insallah.. Bende kan verdim artışı görmek icin, eve dönüyorum. Eczaneden bi test alayım diyorum cıkar artık sanırım, bugune kadar aldıgım tüm tek çizgilere inat bi tane Hatıra saklayımcanım kanı pazartesi vermeyi düşünüyorum bana yakın devlet hastn var. evet 8. gün idrarda gördüm inşallah kanda da yüksek çıar
inşallah canım inşallah ya :))Cnm ben testi yaptigim gunde beni bu sancilar birazda tetikledi normakde hic olmazdi acabami dedirtmisti.. insallah belirtileridr canim:)
hiç duymadım şunları ye şunları yeme diye sadece proteın agırlıklı beslenmeyı duydum bıde burdan duydum ananas dıye hemen dün aldım yidimKızlar neler yememeliyiz bu süreçte. Benim doktprum nane, maydanoztan uzak dur. Etli çiköfte yeme demişti. Var mı başka yiyecekler dikkat etmemiz gereken
Maşallah Subhanallah ya ne kadar güzel 8.günde çıktı bende dayanamaycam 8 de yapcam valla bu ne yaİkincincizgi var demi ben yanlış görmüyorum
Cnm maydanozu duymustum dusuge sebep olabiliyo cok yememek gerekiyo diye ama nedendi net hatirlamiyorum bi hormon salgilatiyodu sanki.. gelelim yememen gerekenlere cig sebze meyveleri artik cok daha iyi yikaman lazim ve et cok iyi pismis olmasi lazim onlardan bulasan bi virus var bebege cok zarar veren hatta sunu duymustum hamile insan mumkunse cig etle muhattap olmasin:)[/QUOTE][QUOk_08, post: 41454864, member: 298687"]hiç duymadım şunları ye şunları yeme diye sadece proteın agırlıklı beslenmeyı duydum bıde burdan duydum ananas dıye hemen dün aldım yidimmerak ettım sımdı baska varmı yenmemesı gereken
Haklısın çıkabilirde çıkmayabilirdeAslnda cikarmi cikar gibi ama yinede cok erken gibi bilemedim:) bizim gibi sabirsizlara soruyosun cvp belli:)))) ama ptesi daha guzl olur gibi geldi bana
Bende aynı ya sabahın köründe uyanıyorum,transferden beri her gece tuvalete kalkıyorum normalde top atsalar uyanmam gece kalkma alışkanlığım hiç yoktu.senin çift embriyomuydu canımcanım bençok korkarak yaptım ama negatif çıksa da üzülmek yok demiştik çünkü eken daha inşallah seninde hemen çıkar.
lızlar hepinize çok teşekküre ederim beni uyku utmadı 1 saat önce uyandım gece hiç uyumama ma rağmen. keşke bana da uyku bastırsa uyusam.
Canım gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallah. 10 gün zor geçer artık sankızlar sonuc cıktı 353... iki gün önce 192 ydi. aklım cıktı. hastaneyi aradım. ille ikiye katlamasını beklemiyoruz %70i geçsin yeterli dedi.. 10 gün sonra keseye gel dedi. bidaha testi tekrar etmene gerek yok dedi ama ben nasıl rahat edeyim.. umarım kötü bise olmaz
Canım ne diyeyim bilemedim. Hakkında hayırlısı. İnşallah bir sonraki tedavinde kavuşursun bebişlerine.Ne yazik ki negatif hanimlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?