- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Canım benim doktor 2 jeli aynı anda kullandırıyor. İftardan sonra ve sahurdan önce yaparsan sorun olmaz benceKizlar doktoruma orucu sormustum maille:) simdi cvbi geldi jelide sormustum tabi duzgun ayarlarsan sorun yok demis ne dmek simdi bu:) yani sahurda son dkka jeli sksam iftarda da sudan once jeli sksam:) sorun olurmu acaba ztn pes oese tutmam 1 gun tut 1 gun tutma seklinde yaparim yani borcum 15 gun fln olur
Yemen gerekenlerden biri Ananas biri de kivi cnm :)Kızlar neler yememeliyiz bu süreçte. Benim doktprum nane, maydanoztan uzak dur. Etli çiköfte yeme demişti. Var mı başka yiyecekler dikkat etmemiz gereken
maydonoz ve nanaenin ödem aöktürücü etkisi var ondan yasak.bitki çaylarıda yasakYemen gerekenlerden biri Ananas biri de kivi cnm :)
Bn yeni yeni yiyorum maydanoz ve nane acaba yemesem mi ?
Yani yemiyim mimaydonoz ve nanaenin ödem aöktürücü etkisi var ondan yasak.bitki çaylarıda yasak
yani ben hiç yememiştim.az yeraen bişey olmaz sanırım.ama cok tüketme bitkicayları kesinlıkle yasak netten araştir istersenYani yemiyim mi
Biraz daha sabretmeliyim evet,zaten eşim test almayı unutmuş yoksa duramaz yapardım kesin iyiki unutmuş,yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım..Gamzecim transfer gunu sayilmiyor.7.gun idrar icin cok erken.ustelik idrar yaniltiyor.bak ben de once yaptim,cikmayinca umutsuzluga dustum.yarin test gunum.yarin yapicam ilk kez kan testini.12.gun olacak.ben bekle derim.cikmayinca cok kotu oluyor insan...
Ben kızımda cok içmiştim canım cok sükür bişey olmadıKızlar kolanın bir zararı olurmuki ya kaç gündür düşünüyorum transferden sonraki gün içmiştim,normalde hiç içmem o gün pizzanın yanında içmiştim hiç uyaran falanda olmadı benimde aklıma gelmedinormalde eve bile almam ,inşallah etkilenmemiştir bebeklerim
Bu gece bütün dualar o arkadaşın olsun Rabbim bevişlerini ona bağışlasın inşallah...Şuan topıkte bir arkadas üçüz dogum yapıyor ama erken 23 haftalık onun için sizlerden dua iatiyorum.yaşama şansı düşük demişler.rabbimin mıcizesi olur onlar inşallah şu mübarek günlerde rabbım onlara yasama sansı veriri inşallah
Amin canım.konuyu okuyunca duyarsız kalamadım onu çok iyi anlayan bır anne olarak.inşallah benim kadar şanslı olur.Bu gece bütün dualar o arkadaşın olsun Rabbim bevişlerini ona bağışlasın inşallah...
Hayırlınolsun maşallah subanallah topiğimize bakın bol göbişli anne adayları dokduİyi akşamlar kızlar yarın sabah test yapacaktım. Eşim gelirken test almış tabi ben testi görünce dayanamadım az önce yaptım yanılmıyorsam pozitif ilk defa ikinci çizgiyi gördüm. Biraz silik bugün 8. Gün.
mesaj yazdıgun sayfada altta cevaplanın yanında dosya yükle vr ordan yükleniyorresmini de çektim ama yükleyemedim telden nasıl yükleniyor ki
sağol rabbim hepimizinkini bağışlasınHayırlınolsun maşallah subanallah topiğimize bakın bol göbişli anne adayları dokdu
mesaj yazdıgun sayfada altta cevaplanın yanında dosya yükle vr ordan yükleniyor
Yok yemem artık bm sadece transfer olup bi kaç hafta yemiykceksin diye biliyodumyani ben hiç yememiştim.az yeraen bişey olmaz sanırım.ama cok tüketme bitkicayları kesinlıkle yasak netten araştir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?