- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.901
Ben artık orda yokum. Başka gryba da girdim diye uyardılar seçim yap dediler. Çıktım ben de gruptan ama seni iyi hatırlıyorum. Baya aktifsinEvet canım seçilin grubundayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artık orda yokum. Başka gryba da girdim diye uyardılar seçim yap dediler. Çıktım ben de gruptan ama seni iyi hatırlıyorum. Baya aktifsinEvet canım seçilin grubundayım
Evet canım öyle ismini söylersen hatırlarım ben de seçim yapmak zorunda kaldım seçilde daha çok tanıdık vardıBen artık orda yokum. Başka gryba da girdim diye uyardılar seçim yap dediler. Çıktım ben de gruptan ama seni iyi hatırlıyorum. Baya aktifsin
Nasılsın canım?SELAM kızlar artık kimse gelmiyor mu
İyiyim Cnm sen nasılsınNasılsın canım?
Sağol canım..tedavıdeyım yine.:)xergen hamıleMüjdeyı ben verıyımmm:)..darısı bana ınsallah.bebişin nasılİyiyim Cnm sen nasılsın
İnş hayırlısıyla olur bu defa Cnm Xergen içinde çok sevindim . Kızımda devamlı öksürük balgam hiç bitmiyo hep Bi hasta halindeyiz . Ama Cok şükür herşey için yine deSağol canım..tedavıdeyım yine.:)xergen hamıleMüjdeyı ben verıyımmm:)..darısı bana ınsallah.bebişin nasıl
Benimkide hep hasta okula başladı sıpam:))ne kadaelık oldu kızınİnş hayırlısıyla olur bu defa Cnm Xergen içinde çok sevindim . Kızımda devamlı öksürük balgam hiç bitmiyo hep Bi hasta halindeyiz . Ama Cok şükür herşey için yine de
10 aylık oldu büyüyorlar çabukBenimkide hep hasta okula başladı sıpam:))ne kadaelık oldu kızın
Aynen canım oğlan çocuğu gibi saçı yok sayılır geçmiş olsun sana da inşallah tekrar sağlıklı gebelik yaşarsınoznur65 canım maşallah çok tatlı sızın de mı saç yok amin canım kısmet ben üç ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Maşallah canım çok sevindim cinsiyet belli mi hayırlı olsun canımMerhaba kızlar benim oğluşum da 16 aylık oldu ve suan gebeyim.tedavisizO kdar mutluyum ki rabbim yeniden isteyenlere nasip etsin insallah