2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

kızlar nasılsınız.. Forumu hepimiz bırakmışız, bebelerle uğraşmaktan vakit kalmıyor.. Bianda aklıma geldiniz buradaki günleri hatırladım özlemişim, tüm bebeler iyi mi? Benim kız cok sıkıntılı degil gün içinde ama akşam ezanıyla beraber bi haller oluyo, aglıyo huzursuz oluyo güneş battıktan sonra anlam veremiyorum.. Sizinkiler nasıllar

Ben iyiyim kızımla ilgilenmekten fırsat olmuyor buraya yazmaya gündüzleri iyiyiz ama akşam olunca gaz sancısı başlıyor kızımin 7 den sonra sürekli ağlıyor gece uykusuna geçene kadar kiyamiyorun hiç ama yapacak bişey de yok Sen ne yaptin bebegin sariligi geçmiştir inşallah
Öznur senin kızda aynı akşamları aglıyo sanırım, hala devam ediyo mu, bi çözüm bulabildin mi

Öznur senin kızda aynı akşamları aglıyo sanırım, hala devam ediyo mu, bi çözüm bulabildin mi
Canım ya yeni gördüm mesajını evet çok çektik aglamasindan akşam 7 de başlardı 10 a kadar aglardi durmadan şimdi 10 gündür iyi maşallah akşam 8.30 oldu mu gece uykusuna geçiyor gaz sıkıntımız kalmadı çok şükür kolik bebek büyütmek zor gerçekten

Kızlar nabersiniz nasıl gidiyo özledim sizi çok bebeişlerin resmini atın da görelim işte benim zelişimmm

Eklentiler

• .temp.jpeg
    .temp.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 78
Oyy yerim maşallah canım çok tatlı nasıl gidiyo
Çok şükür canım 4.5 aylık oldu inci birbirimize alıştık artık ne demek istediğini anlayabiliyorum anne sütü alıyor sadece gündüz uykusu çok yok ama gece iyi uyuyor biz halimizden çok memnunuz şükürler olsun

selam kızlar uzun zamandır girememiştim
bebişler maşallah büyümüşler
ben de 3. tedavime cumartesi başladım ve yarın kontrolüm var

X