• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Uykusuzluktan cıldırmak üzereyim bnnnn... Kızımın maşallahı var aşa baskı yapıyo durmadan gün 24 saat Bn yarısını wc de geçiriyorum gerçekten dinlenememekten bitkin durumdayım Bn :(

günaydınlar...
çarşamba opum yapıldı am asonuçlar kötü.4 adet yumurta toplanabilmiş (8 adet iyi ve arkadan gelen de 4 veya 5 adet yumurtadan) neden bu şekilde oluyor?? 1 anormalmş 2 geriden geliyormuş dün öğlen saatine kadar de diğer 1 tanesi döllenmemiş ve embriyolog pek umutlu konuşmadı. yarın tekrar arıyacam dedi. bugün beklemedeyim. ilaçları kullansam mı rahimden olan jeli yapmaya devam etsem mi? kalçamdaki flasterleri çıkarayım mı hiç bilmiyorum.
acaba şimdi 3 tedaviye başlamadan evvel ameliyat olsam mı ki? rahim de 6 mm capında 2 adet polip vardı da

selam kizlarrr bakiuorum eskiler burda hala ne guzel bebisleri dogmak uzere :) Rabbim herkese kolay dogum nasip etsin ve insallah herkes istedigi bebeklere tez zamanda kavusur... ben cok gec kavustum dondurulmuslarimin transferiyle ve tabiki doktorumun ... Allah yar ve yardimcimiz olsun

günaydınlar...
çarşamba opum yapıldı am asonuçlar kötü.4 adet yumurta toplanabilmiş (8 adet iyi ve arkadan gelen de 4 veya 5 adet yumurtadan) neden bu şekilde oluyor?? 1 anormalmş 2 geriden geliyormuş dün öğlen saatine kadar de diğer 1 tanesi döllenmemiş ve embriyolog pek umutlu konuşmadı. yarın tekrar arıyacam dedi. bugün beklemedeyim. ilaçları kullansam mı rahimden olan jeli yapmaya devam etsem mi? kalçamdaki flasterleri çıkarayım mı hiç bilmiyorum.
acaba şimdi 3 tedaviye başlamadan evvel ameliyat olsam mı ki? rahim de 6 mm capında 2 adet polip vardı da
ablamm uzulme ne yapman gerekiyosa yap keske deme sakin insallah nasip olcak

Şimdi ben de sana yazıyordum.:)) yok canım daha gelmediler..doktor kontrolü vardı bugün, nst falan epey yoruldum, anca kalktım.:))) sen nasılsın.?
Uykusuzluk ve mideden duramıyorum bazılarının ki doğumdan sonra bile devam ediyormuş mide yanması öyle olursa Bn yandım :KK53: sancı cıktı mı sende peki ? Az kaldıı ay Bn bile heyecanlanıyorum :D
Duha sürmesini bi avuç pirince 7 defa oku onuda doguma giderken ye

Uykusuzluk ve mideden duramıyorum bazılarının ki doğumdan sonra bile devam ediyormuş mide yanması öyle olursa Bn yandım :KK53: sancı cıktı mı sende peki ? Az kaldıı ay Bn bile heyecanlanıyorum :KK70:
Duha sürmesini bi avuç pirince 7 defa oku onuda doguma giderken ye

Yok canım sancı falan çıkmadı şükür, bugün son kontroldü, doğumda görüşürüz dedi doktor.:))
Mide yanması bende de var canım ama doğum heyecanı daha baskın geliyor.:) 4 günüm kaldı..ayyyy:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Uykusuzluktan cıldırmak üzereyim bnnnn... Kızımın maşallahı var aşa baskı yapıyo durmadan gün 24 saat Bn yarısını wc de geçiriyorum gerçekten dinlenememekten bitkin durumdayım Bn :KK43:
Canım bende de durumlar aynı, gece çok daha sıkıntı ama gün içinde de devamlı uzanmaya dinlenmeye gayret ediyorum. Sende oyle yap. Midem son günlerde daha iyi

Yok canım sancı falan çıkmadı şükür, bugün son kontroldü, doğumda görüşürüz dedi doktor.:))
Mide yanması bende de var canım ama doğum heyecanı daha baskın geliyor.:) 4 günüm kaldı..ayyyy:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çok şükür canım, geri sayım son sürat devam ediyo.. Hadi artık evde bekleme zamanı başladı

günaydınlar...
tüm ilaçlara devam et lütfen. Mucizenin hangi embriyoda olduğunu bilemeyiz. Bi de Co enzim q10 kullanıyomusun

Ayy az kalmış :D senden sonra sıra Bnde bn zannetmiyorum kızımın doktorun dedıgı tarihte Olucagını bu ay sonu kesın olur dıye bekliyorum :D

Canım bende de durumlar aynı, gece çok daha sıkıntı ama gün içinde de devamlı uzanmaya dinlenmeye gayret ediyorum. Sende oyle yap. Midem son günlerde daha iyi
Dinlenmeye zaman olmuyo ki okulum devam edince gündüz Ordayım gecede ztn ancak çamaşır ütü ev bitmiyo ki hiç işler . Ama dinlensem bile mideme çare yok bnm çünkü gerçekten normal bi yanma degıl bu mahvediyor bni :(

günaydınlar...
Hemen ümitsizliğe kapılma cnm . Eşimin abisindede aynı sorun var bizimle ve ilk test yaptırıyorlar sperm hiç yok sizin çocuğunuz olamaz asla diyolar ve bunu 1 yer degıl. Toplamda 3 büyük hastane söylüyo senin çok şükür ki var sabır herşey gerçekten rabbimin bizlere de imtihanı bu sabret dua et bebeğin belki de onu daha çok istemeni bekliyo bnm hiç bi problemim olmadığı halde 4. De tuttu ve Bn ümidimi kaybetmiştim artık öyle burda istrdıgın gbi giremiyosun bile doktora yada özel hastane özel doktor bile yok başka doktor araştır başka hastaneye git inş bu defa olur seninde yüzün Güler

Hemen ümitsizliğe kapılma cnm . Eşimin abisindede aynı sorun var bizimle ve ilk test yaptırıyorlar sperm hiç yok sizin çocuğunuz olamaz asla diyolar ve bunu 1 yer degıl. Toplamda 3 büyük hastane söylüyo senin çok şükür ki var sabır herşey gerçekten rabbimin bizlere de imtihanı bu sabret dua et bebeğin belki de onu daha çok istemeni bekliyo bnm hiç bi problemim olmadığı halde 4. De tuttu ve Bn ümidimi kaybetmiştim artık öyle burda istrdıgın gbi giremiyosun bile doktora yada özel hastane özel doktor bile yok başka doktor araştır başka hastaneye git inş bu defa olur seninde yüzün Güler
Canım doktor bizde de bir sorun olmadığını söylemişti. Ama kısmet değilmiş. İlk tedavin de bir yumurtalıkta da bir kitle vardı ama adetten sonra o parçada yoktu

Canım doktor ilaçları kes içme dedi kalcama yapistirdigim flasterleri de cikardim
Dr dediyse yapıcak bise yok. Tedavi devam eder diye düşünmüştüm. Belki bi operasyonda yapar sonraki tedaviye kadar.. Hayırlısıyla evladına tez Zaman'da kavuşursun umarım. Dualarımızdasın

Bizde bugün kontrole gittik kızımla 2650 gr olmuş herşey yolunda çok şükür 19 şubat a sezeryan yaparız dedi hafif akıntım vardı alttan baktı fitil kullanicam 1 hafta bizden haberler böyle Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Bizde bugün kontrole gittik kızımla 2650 gr olmuş herşey yolunda çok şükür 19 şubat a sezeryan yaparız dedi hafif akıntım vardı alttan baktı fitil kullanicam 1 hafta bizden haberler böyle Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Ohh ohh maşaallah minnoşa..benim bebişlerin kilosu da yakın çıktı dün, 2680-2600 gr ölçtü..canım akıntı bende de oluyor hafiften, tek kullanımlık bi fitil vermişti doktorum onu kullandım ama geçmedi benim..şimdi yine var, şeffaf ve süt gibi oluyor, normal fizyolojik dedi..ben de doğum yaklaştı diye üstelemedim ilaç için..şimdi sen yazınca içime bi kurt düştü bak..

maşallah Prensese cnm :) niye sezeryan yapıyo ki ?

Back