• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Sevindim en azından sorun olmamasına mide yanması bende çok kötü iki gündür doktor tablet verdi ama kullanmadım daha kan yapıcıyı da kullanamiyorum ilaçtan tiksindim galiba dün doktor kızıma baktı 858 gram olmuş çok şükür suyu bol değil ama az da değil fazla ayakta durmamaya çalış dedi
Cnm dikkat et ztn daha seninki çok küçük yorma kendını . Demir ilacı verdi bna da Bnde içemiyorum bıktım artık ilaç içmekten içmiyorum eşim duysa çok kızar

Cnm dikkat et ztn daha seninki çok küçük yorma kendını . Demir ilacı verdi bna da Bnde içemiyorum bıktım artık ilaç içmekten içmiyorum eşim duysa çok kızar
Evet canım daha küçük kız bu kışta ev sahibi evi satıyomuş ev taşıma çıktı başıma nasıl yapıcam bilmiyorum

Yardım edenin yok mu
Annemler belki gelir ama kar yağıyor her yere bi de hem kıza hem oğlana oda yapıyorum herşey karıştı birbirine bi de diyarbakırda çarşı denen bişey kalmadı heryer kapandı alışveriş de yapamıyorum derdim çok benim :D bi dokun bin ah işit

Annemler belki gelir ama kar yağıyor her yere bi de hem kıza hem oğlana oda yapıyorum herşey karıştı birbirine bi de diyarbakırda çarşı denen bişey kalmadı heryer kapandı alışveriş de yapamıyorum derdim çok benim :KK70: bi dokun bin ah işit
Ay cnm ya Anlat tabiki dinleriz . İnternet alış verişi yapsan onuda mı getıremiyolar ? Annen gelse biraz yardıma zor olur senin için bu sekılde . Bnmde kayın validem Tr yaklaşık ıkı aydır çok zorlanıyorum

Ay cnm ya Anlat tabiki dinleriz . İnternet alış verişi yapsan onuda mı getıremiyolar ? Annen gelse biraz yardıma zor olur senin için bu sekılde . Bnmde kayın validem Tr yaklaşık ıkı aydır çok zorlanıyorum
Getiriyolar canım zaten şimdiye kadar aldıklarımı hep internetten siparis ettim onbeş tatil gelsin ben memlekete gideyim diyorum bi aksilik çıkmazsa hem o zaman 31 32 haftalık oluruz alışverişi de rahat rahat yapayım diyorum bakalım

Getiriyolar canım zaten şimdiye kadar aldıklarımı hep internetten siparis ettim onbeş tatil gelsin ben memlekete gideyim diyorum bi aksilik çıkmazsa hem o zaman 31 32 haftalık oluruz alışverişi de rahat rahat yapayım diyorum bakalım
Ay bncede hem biraz dehışıklık olur senin için

Benimki çok tekmelemiyor bazen arada vuruyor genelde bi yere toplanıp sertleşiyor
Kızla erkeğin oynama tarzı farklı oluyomuş tek bildiğim şey 30 haftadan sonra kalçalarına sancı verıyo ben bazen düşünüyorum acaba bnm dogum sancım kalçamdan mı başlayacak diye

Kızla erkeğin oynama tarzı farklı oluyomuş tek bildiğim şey 30 haftadan sonra kalçalarına sancı verıyo ben bazen düşünüyorum acaba bnm dogum sancım kalçamdan mı başlayacak diye
Aynen canım farklı oğlum Halay çekiyordu resmen bu canı ne zaman isterse hiç takmıyo

Selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik? Kizlar uykunuzu simdiden alin cocuk dogunca geceleri hic yatamayacaksiniz :mad: ama yinede cok guzel bir duygu bir an once buyusunler istiyorumm:-)

Doğduktan sonra babalar var yardımcı olurlar azıcık :KK70: bu yanma şikayetinin hiç çözümüde yok cnm ya baktıysam olmadı . Senın dogum sezeryan oluyo demi ? Belden iğneden bahsetti bugün ebe ama Bn kesınlıkle çok korkuyorum öyle şeylerden doğumun kendisinden korkuyorum ztn :KK70: bi ürküyorum adını duyunca .

Evet canım sezeryan olacak, genel anestezi istiyorum . Korkma canım, doğuk yapmadık henğz ama her türlü muayene, acı, sancı ne varsa çektik.:) Hayırlısı inşaallah..

Selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik? Kizlar uykunuzu simdiden alin cocuk dogunca geceleri hic yatamayacaksiniz :mad: ama yinede cok guzel bir duygu bir an once buyusunler istiyorumm:-)

Selam canım..uykuyu ilk haftalarda aldığımız karımıza, yoksa sen de bilirsin son haftalar çok zor oluyor..kollarıma yüklene yüklene kollarım ağrıyor artık..ne güzel senin bebişler toparladı bile, büyüdüler..kırkınızın çıkmasına az kaldı kızzz.:)))))

Selam canım..uykuyu ilk haftalarda aldığımız karımıza, yoksa sen de bilirsin son haftalar çok zor oluyor..kollarıma yüklene yüklene kollarım ağrıyor artık..ne güzel senin bebişler toparladı bile, büyüdüler..kırkınızın çıkmasına az kaldı kızzz.:)))))

2 haftalik olduk sukur toparlandilar evimize neşe kattilar evimizin havasi degisti her kalktigimizda bende esimde once cocuklara bakiyoruz yanimizdalar ama yinede ozluyoruz :) insallah hepiniz alirsiniz bebislerinizi kucaginiza :)

Slm cnm :D ama seninkiler ikiz cnm öyle olur ayy allah eksıklıklerını vermesın rabbım uzun ömür versın :)

Back