2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bugünde bu sekılde devam ederse makinayla biraz sagmayı düşünüyorum
Canım bırak sagmayi göğüs uçlarini uyarmak bile erken doğuma sebep oluyor sakın sagayim falan deme kalkan dediğim şey kendiliğinden akan sutu içinde biriktiren bişey o
yüzden onu önerdim :)

Gittim cnm bunlara göre yani herşey normal :) dogum Hakkı'nda napıcamızı söyledi 37 haftadan sonra . Sancı 3 dk da bir gelince bizi arayın dediler sancım olsa bile kabul etmiyo hastane çok tuhaflar

Gittim cnm bunlara göre yani herşey normal :) dogum Hakkı'nda napıcamızı söyledi 37 haftadan sonra . Sancı 3 dk da bir gelince bizi arayın dediler sancım olsa bile kabul etmiyo hastane çok tuhaflar
Nasıl yani 3 dk dakika bire düşünce mi doğuma alacaklar

Hayır daha alma bile yok eve gelip eve bakacakmış öyle gıdecekmişiz hastaneye . Herşey riskli

Orda öyle işliyor demek ki, çok tuaf..çok şükür her şey yolunda canım, o günler hayırlısıyla gelsin inşaallah..her şey tıkır tıkır işler merak etme sen..kilosunu söyledi mi minnoşun.?

Orda öyle işliyor demek ki, çok tuaf..çok şükür her şey yolunda canım, o günler hayırlısıyla gelsin inşaallah..her şey tıkır tıkır işler merak etme sen..kilosunu söyledi mi minnoşun.?
Ultrason yok ki cnm burda eliyle dokunuyor karnımı ölçtü. Bnm geçenlerde ultrasona girmem de ki sebep Te hani bizde biraz sorun oldu ya onun için di küçük bi alet var kalbini dinletiyo bnm tahminim 3,750 civarında doğar gibi

Biz Türkiye de şanslıyız desene..suyuna falan nasıl bakıyorlar acaba, o ellerindeki küçük aletle burda sağlık ocağında dinliyorlar kalbini..maşaallah canım, tombiş doğacak miniğin.:)
Bugün ben de gittim kontrole 2250 biri, diğeri de 2030 olmuşlar.. seninki 3 kg a yaklaşmıştır..

Bu aralar hiç iştahım olmadı bazı seylere çok üzüldüm belki 3 bile olmamıştır etrafımda o kdr olumsuz etkileyen insan var ki bundan çocuk da etkileniyo . Eğer yesıl leke gelirse bebek kakasını yutmuştur dedi kan lekesı ve yesıl gelirse arıycakmışız acil diye ay ne güldüm ama normal su gelirse bebek susuz sekılde 1 gün durabilir miş . Aslında çok sinirliyim yani bu nasıl ii Bn anlamıyorum

Allah yardımcın olsun canım, inşaallah bu dediklerinin hiçbirini görmeden planlı programlı doğururuz bebişlerimizi..benim doktor da bir hafta daha dayan diyor bana, ben dayanırım da bebekleri bilemem dedim.:))) inanıyorum ben bebişlerime ama gününde doğacaklar, senin de öyle olacak canım hiç merak etme..o kadar zorluk çektik, her şey çok güzel olacak Allah ın izniyle..

Sağlıkla dogsunlarda cnm ellerimizi ayaklarımızı rabbim sag salim kavuştursun da . Kilo doğduktan sonrada alır . Hatta zayıf doğan bebişler daha çabuk kilo alıyormuş 35 de mi olucak senin dogum

Sağlıkla dogsunlarda cnm ellerimizi ayaklarımızı rabbim sag salim kavuştursun da . Kilo doğduktan sonrada alır . Hatta zayıf doğan bebişler daha çabuk kilo alıyormuş 35 de mi olucak senin dogum

Yok canım 36.:) 18 günümüz kaldı, ama ciğer gelişimi açısından diyor doktor dayan diye..seni de mi uyku tutmuyor özgecan, dün gece 3 te yattım bu gece ne olacak bakalım.

Bn hiç uyu
Yok canım 36.:) 18 günümüz kaldı, ama ciğer gelişimi açısından diyor doktor dayan diye..seni de mi uyku tutmuyor özgecan, dün gece 3 te yattım bu gece ne olacak bakalım.
yok cnm ne uykusu bayılcam gözler gidiyo ama niyeyse uyuyamıyorum tüm günü belki inanmazsın toplasan 3 saatlik uykuyla ayakta olmuş oluyorum bide bnm midem çok yanıyo yatınca direkt kusacak gbi oluyorum :)

az kaldı az..doğduktan sonra da uykusuz kalıcaz ama bebeklerimiz yanımızda olacak.:) benim midem de sorun yok çok şükür ama yemek borusu yanıyor.:)

az kaldı az..doğduktan sonra da uykusuz kalıcaz ama bebeklerimiz yanımızda olacak.:) benim midem de sorun yok çok şükür ama yemek borusu yanıyor.:)
Doğduktan sonra babalar var yardımcı olurlar azıcık bu yanma şikayetinin hiç çözümüde yok cnm ya baktıysam olmadı . Senın dogum sezeryan oluyo demi ? Belden iğneden bahsetti bugün ebe ama Bn kesınlıkle çok korkuyorum öyle şeylerden doğumun kendisinden korkuyorum ztn bi ürküyorum adını duyunca .

Sevindim en azından sorun olmamasına mide yanması bende çok kötü iki gündür doktor tablet verdi ama kullanmadım daha kan yapıcıyı da kullanamiyorum ilaçtan tiksindim galiba dün doktor kızıma baktı 858 gram olmuş çok şükür suyu bol değil ama az da değil fazla ayakta durmamaya çalış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…