- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #7.101
Merhaba canım tanıdık tabi iyi olmana sevindim yeni tedavi nde inşallah kavuşursun melegine çok sabırlı ol dediğin gibi fazla araştırma şimdiden protein ağırlıklı beslen. Yani sağlıklı olan herşeyden ye sağlıksız içecekler gidalardan uzak dur. En önemlisi bebeğinin sana geleceğine ınan.merhaba kızlar,nasılsınız,beni hatırlayanlar vardır aranızda,maşallah siz büyümüşsünüz kocaman olmuşsunuz,
ben kürtaj olalı 4 ay oluyor.önümüzdeki ay Allah nasip ederse tekrar tüpbebek denicez.yapmam gereken bişey var mı şu an beslenme açısından.bayadır girmiyorum kk ya,açıkcası bu denememizde fazla araştırmka istemiyorum hem radyasyon açısından ama yine de dayanamam heralde.
:) ee naptın nasıl gidiyo cnm tekrar tedaviye başlıycakmısınSonradan geldi aklıma değiştirdiğim
Yaz sonuna kaldı kendimi hazır hissetmiyorum.kız okula başlıycak.o başlamadan ameliyat olucm.sonrakı ay da onu okula yolladiğimda tedaviye başlıycam inşallah
geliyim canım da pek faydam olmaz diye gelmek istemedim.yoksa aohbt güzeldi.
baslıycam yaz sonu ınsallah kız okula baslıycak tatil dönüşü bende tedaviye:) ee naptın nasıl gidiyo cnm tekrar tedaviye başlıycakmısın
geçmez canım bilrim cok kez yasamıs bırı olaak sana tavsıyem cok düşünme bi ugras ul kendıne.hayırlısı ıle gelıcek bebeişinYiyorum hicte sevmem ama mecbur bi yandan da korkuyorum hic belirtide yok zaman gecmiyo ne zor ya..
Saol canim atlattim gibi kabiz deilim cok sükür..Ama sabahtan beri sag kasigim agriyo yani hafiften korkuyorum ugras cok ama aklim orda elimde deilkigeçmez canım bilrim cok kez yasamıs bırı olaak sana tavsıyem cok düşünme bi ugras ul kendıne.hayırlısı ıle gelıcek bebeişin
İyi akşamlar kızlar. Bişey soracağım az önce uzerimi degistirirken atletime göğüs ümden sarımsı açık kahve leke gelmiş göğüs ucuma bakarken yine aktı. Sizde böyle bi durum oldumu. Bu durum normal mi süt erken mi gelecek anlayamadım
Birden panikledim dokunmak da istemiyorum gelmeye devam eder diye. Başka bir yer de süt erken gelirse bebekte erken doğar diye bişey duymuştum korktum. Şimdi net te de araştırıyorum olağan bi durummuş. 2 ay bi geçseydi alsaydım onu kucağıma.Ben de öyle bir şey olmadı canım ama göğüsten sarımsı sıvı gelmesi normal diye biliyorum..
Bnde de gelmişti ama çok degıl bi damlaydı normal cnm oda korkma ama tabi çoğalırsa doktoruna söyleİyi akşamlar kızlar. Bişey soracağım az önce uzerimi degistirirken atletime göğüs ümden sarımsı açık kahve leke gelmiş göğüs ucuma bakarken yine aktı. Sizde böyle bi durum oldumu. Bu durum normal mi süt erken mi gelecek anlayamadım
Bende takip edeceğim inşallah artmaz gereksiz endişe yapıyor haftaya kontrolümüz var doktora bi sorayım kızımı da göreyim özledimBnde de gelmişti ama çok degıl bi damlaydı normal cnm oda korkma ama tabi çoğalırsa doktoruna söyle
Birden panikledim dokunmak da istemiyorum gelmeye devam eder diye. Başka bir yer de süt erken gelirse bebekte erken doğar diye bişey duymuştum korktum. Şimdi net te de araştırıyorum olağan bi durummuş. 2 ay bi geçseydi alsaydım onu kucağıma.
Olmasın canım inan stres dülmanı bu işin ben anladım kızımd cok rahattım gezdim eğlendim.sonrakı 3 denememde sürekli burdaydım düşündğm durdum herşeyi okudum taktım gün saydım kaç gün kaldiğini yazdım hergün ve sonuc hüsran.yanı cok takma tabıkı hiç düşünmemek değilSaol canim atlattim gibi kabiz deilim cok sükür..Ama sabahtan beri sag kasigim agriyo yani hafiften korkuyorum ugras cok ama aklim orda elimde deilki
bendede gelmişti canım normalİyi akşamlar kızlar. Bişey soracağım az önce uzerimi degistirirken atletime göğüs ümden sarımsı açık kahve leke gelmiş göğüs ucuma bakarken yine aktı. Sizde böyle bi durum oldumu. Bu durum normal mi süt erken mi gelecek anlayamadım
Hatırlamamak ne demek tabi ki hatırlıyoruz yol arkadaşıyız biz.. Allahım bu denemende insallah meleğine kavuşmayı nasip Etsin. Mutlu huzurlu bi hamilelik geçir insallah, tekrardan hosgeldinmerhaba kızlar,nasılsınız,beni hatırlayanlar vardır aranızda,maşallah siz büyümüşsünüz kocaman olmuşsunuz,
ben kürtaj olalı 4 ay oluyor.önümüzdeki ay Allah nasip ederse tekrar tüpbebek denicez.yapmam gereken bişey var mı şu an beslenme açısından.bayadır girmiyorum kk ya,açıkcası bu denememizde fazla araştırmka istemiyorum hem radyasyon açısından ama yine de dayanamam heralde.
Tuğçe hoşgeldin tekrardan.. Bende ismin değişince tanıyamadım. Hadi ameliyat işini hallet, sonra okulları beklicezEğer ilk denemede olsaydı bebişim dogmus olucaktı.:-(
Ameliyat dediğim histereskopi aynı zamanda rahimde perde var o alınacak ve çizik atılıcak ardından hemen tüp bebek.eylül diyoruz ama bu değişebilirde tabii daha geç olmaz amaTuğçe hoşgeldin tekrardan.. Bende ismin değişince tanıyamadım. Hadi ameliyat işini hallet, sonra okulları beklicez
inşallah canım sabırsızlık la bekliyorum rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde doğum yapmayı kavuşmayı nasip etsin.Korkma korkma, bu kadar geldik gerisi de gelecek Allah ın izniyle inşaallah..minnoşlarımızı üzmeyelim.:)
H
hsyırlısı olsun ben bıraktım artık tedavı fln olmuyorum.nasılsa kızım var dedim saldım yoksa kafayı yiycektım valla
Ben dondurulmuş tedavimizde estrofem kullanmıştım transfere kadar rahim kalinlassin diye muhtemelen sende onu kullanırsın çok rahat dondurulmuş denemek rahimde yorulmadigi için başarı oranida yüksek rabbim inşallah bu sefer nasip etmiştir sana canımaynen hayırlısı olsun,bu sefer ben çok rahatım hiç tedaviye başlıcaz gibi havada değilim bilmiyorum bu iyi mi kötü mü,
dondurulmuşla denicez bu sefer adetle birlikte ilaçlar kullanıcakmışım neler kullancam tuğçe sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?