2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Merhaba canım tanıdık tabi iyi olmana sevindim yeni tedavi nde inşallah kavuşursun melegine çok sabırlı ol dediğin gibi fazla araştırma şimdiden protein ağırlıklı beslen. Yani sağlıklı olan herşeyden ye sağlıksız içecekler gidalardan uzak dur. En önemlisi bebeğinin sana geleceğine ınan.

:) ee naptın nasıl gidiyo cnm tekrar tedaviye başlıycakmısın

İyi akşamlar kızlar. Bişey soracağım az önce uzerimi degistirirken atletime göğüs ümden sarımsı açık kahve leke gelmiş göğüs ucuma bakarken yine aktı. Sizde böyle bi durum oldumu. Bu durum normal mi süt erken mi gelecek anlayamadım

Ben de öyle bir şey olmadı canım ama göğüsten sarımsı sıvı gelmesi normal diye biliyorum..

Ben de öyle bir şey olmadı canım ama göğüsten sarımsı sıvı gelmesi normal diye biliyorum..
Birden panikledim dokunmak da istemiyorum gelmeye devam eder diye. Başka bir yer de süt erken gelirse bebekte erken doğar diye bişey duymuştum korktum. Şimdi net te de araştırıyorum olağan bi durummuş. 2 ay bi geçseydi alsaydım onu kucağıma.

Bnde de gelmişti ama çok degıl bi damlaydı normal cnm oda korkma ama tabi çoğalırsa doktoruna söyle

Bnde de gelmişti ama çok degıl bi damlaydı normal cnm oda korkma ama tabi çoğalırsa doktoruna söyle
Bende takip edeceğim inşallah artmaz gereksiz endişe yapıyor haftaya kontrolümüz var doktora bi sorayım kızımı da göreyim özledim

Korkma korkma, bu kadar geldik gerisi de gelecek Allah ın izniyle inşaallah..minnoşlarımızı üzmeyelim.:)

Saol canim atlattim gibi kabiz deilim cok sükür..Ama sabahtan beri sag kasigim agriyo yani hafiften korkuyorum ugras cok ama aklim orda elimde deilki
Olmasın canım inan stres dülmanı bu işin ben anladım kızımd cok rahattım gezdim eğlendim.sonrakı 3 denememde sürekli burdaydım düşündğm durdum herşeyi okudum taktım gün saydım kaç gün kaldiğini yazdım hergün ve sonuc hüsran.yanı cok takma tabıkı hiç düşünmemek değil
bendede gelmişti canım normal

Hatırlamamak ne demek tabi ki hatırlıyoruz yol arkadaşıyız biz.. Allahım bu denemende insallah meleğine kavuşmayı nasip Etsin. Mutlu huzurlu bi hamilelik geçir insallah, tekrardan hosgeldin

9
Korkma korkma, bu kadar geldik gerisi de gelecek Allah ın izniyle inşaallah..minnoşlarımızı üzmeyelim.:)
inşallah canım sabırsızlık la bekliyorum rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde doğum yapmayı kavuşmayı nasip etsin.

H

hsyırlısı olsun ben bıraktım artık tedavı fln olmuyorum.nasılsa kızım var dedim saldım yoksa kafayı yiycektım valla

aynen hayırlısı olsun,bu sefer ben çok rahatım hiç tedaviye başlıcaz gibi havada değilim bilmiyorum bu iyi mi kötü mü,
dondurulmuşla denicez bu sefer adetle birlikte ilaçlar kullanıcakmışım neler kullancam tuğçe sen bilirsin

Ben dondurulmuş tedavimizde estrofem kullanmıştım transfere kadar rahim kalinlassin diye muhtemelen sende onu kullanırsın çok rahat dondurulmuş denemek rahimde yorulmadigi için başarı oranida yüksek rabbim inşallah bu sefer nasip etmiştir sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…