- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #7.081
Canım adını duymadım hic, başka isimle yapmışlarsa bilemiyorum. Detaylı ultrasonlar ve şeker yüklemesi yapıldı.Kızlar Fetal eko yaptılar mı Size de
Amin. Rabbim onlarla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Maşaallah kızına canım benim de kızım olcak inşallah
hsyırlısı olsun ben bıraktım artık tedavı fln olmuyorum.nasılsa kızım var dedim saldım yoksa kafayı yiycektım vallamerhaba kızlar,nasılsınız,beni hatırlayanlar vardır aranızda,maşallah siz büyümüşsünüz kocaman olmuşsunuz,
ben kürtaj olalı 4 ay oluyor.önümüzdeki ay Allah nasip ederse tekrar tüpbebek denicez.yapmam gereken bişey var mı şu an beslenme açısından.bayadır girmiyorum kk ya,açıkcası bu denememizde fazla araştırmka istemiyorum hem radyasyon açısından ama yine de dayanamam heralde.
Cnm hep diyorum bolca kivi ve ananas ye bunu ihmal etme inş bı defa olucak sorunsuz sekılde tanım hayırlısıyla sağlıklı sekılde versın onları kucaklarımızamerhaba kızlar,nasılsınız,beni hatırlayanlar vardır aranızda,maşallah siz büyümüşsünüz kocaman olmuşsunuz,
ben kürtaj olalı 4 ay oluyor.önümüzdeki ay Allah nasip ederse tekrar tüpbebek denicez.yapmam gereken bişey var mı şu an beslenme açısından.bayadır girmiyorum kk ya,açıkcası bu denememizde fazla araştırmka istemiyorum hem radyasyon açısından ama yine de dayanamam heralde.
Kayısı ye bndede öyle olmuştu bolca su içKizlar selam.Ben 4 gün önce transfer oldu dondurulmus bi embriyo sanirim 9 yada 8 hücreli bilemiyorum her neyse..Dün ve bugun tuvalete cikmadim kabız mı oluyorum yaa doktor dikkat et demisti kayisida yiyorum ama banamisin demiyo
Yiyorum hicte sevmem ama mecbur bi yandan da korkuyorum hic belirtide yok zaman gecmiyo ne zor ya..Kayısı ye bndede öyle olmuştu bolca su iç
Bebeğin kalbine baktı çocuk kardiyoloğu eko çektiCanım adını duymadım hic, başka isimle yapmışlarsa bilemiyorum. Detaylı ultrasonlar ve şeker yüklemesi yapıldı.
Çok şükür bi sorun çıkmadı doktor gönderdi bi bakılınca dediBana da yapılmadı canım fetal eko ayrıntılı ultrason da sıkıntı çıkan gebelere yapiyorlar genelde bazı doktorlar da pimpirikli her hastasına yaptırıyor demek ki bizimki ona gerek görmedi ama bize de 29. haftada dopler yapılıp bebeğin kan akışına bakıldı. Ben clexane kullanıyorum diye oda başka kimseye yapılmadı herhalde doktordan doktora değişiyor
Merhaba canım ben hatırladım seni inşallah toparlamışssın Allah'ın izniyle kavuşursun muxizene inşallahmerhaba kızlar,nasılsınız,beni hatırlayanlar vardır aranızda,maşallah siz büyümüşsünüz kocaman olmuşsunuz,
Cnm adın değişmiş ya tanıyamadık :)Bi beni hatırlyan olmamiş.tugceserdar ben
İsmin değişmiş canım ondan yoksa unutur muyuz hiç sen ameliyat olcaktın naptınBi beni hatırlyan olmamiş.tugceserdar ben
Canım hoşgeldin hatırladım seni hatta merak ediyordum ne yapıyorsun diye yeniden tedaviye başlayacak olmana sevindim rabbim yüzünü guldurur inşallahmerhaba kızlar,nasılsınız,beni hatırlayanlar vardır aranızda,maşallah siz büyümüşsünüz kocaman olmuşsunuz,
Adın değişince bende tanıyamadım herhalde daha önceden varmış buralarda dedim :) yoksa hatirlamamak ne mümkün siz gidince bizim formun aktifligi pek kalmadı ara ara bakıyor herkesBi beni hatırlyan olmamiş.tugceserdar ben
Sonradan geldi aklıma değiştirdiğimCnm adın değişmiş ya tanıyamadık :)
Yaz sonuna kaldı kendimi hazır hissetmiyorum.kız okula başlıycak.o başlamadan ameliyat olucm.sonrakı ay da onu okula yolladiğimda tedaviye başlıycam inşallahİsmin değişmiş canım ondan yoksa unutur muyuz hiç sen ameliyat olcaktın naptın
geliyim canım da pek faydam olmaz diye gelmek istemedim.yoksa aohbt güzeldi.Canım hoşgeldin hatırladım seni hatta merak ediyordum ne yapıyorsun diye yeniden tedaviye başlayacak olmana sevindim rabbim yüzünü guldurur inşallah
Adın değişince bende tanıyamadım herhalde daha önceden varmış buralarda dedim :) yoksa hatirlamamak ne mümkün siz gidince bizim formun aktifligi pek kalmadı ara ara bakıyor herkes
Canım kabız olmamaya çalış kayısı ise yaramıyor sa doktorundan şurup isteyebilirsin. İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur.Yiyorum hicte sevmem ama mecbur bi yandan da korkuyorum hic belirtide yok zaman gecmiyo ne zor ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?