- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.981
Maşaallah canım çok güzel olmuş güle güle iyi günlerde kullansın inşallah prensesin hepsi çok güzelKızlar ben bebeğimin odasını tam anlamıyla hazırladım artık bakın bakalım son haline odamizin ve benim
Kızlar ben bebeğimin odasını tam anlamıyla hazırladım artık bakın bakalım son haline odamizin ve benim
Çok gzl olmuş cnm prenses güle güle kullansın inşallah :)
Maşaallah canım çok güzel olmuş güle güle iyi günlerde kullansın inşallah prensesin hepsi çok güzel
Teşekkür ederiz teyzeleri inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında gelirler bebislerimiz eskiden karnı beline yapışık biri olarak bu göbek benim için çok çok fazla valla yan durunca daha iyi belli oluyor 10 kilo aldım toplamda gayet yeterli bence:)Sağlıkla gelsin İnci bebek, bu odada mutlulukla yaşasın inşaallah..canım çok güzel olmuş her şey, sen de harika görünüyorsun..:)
Ben karnım büyümüyor diye şikayet ediyordum ama seninkiyle aynıyım hemen hemen hatta senden biraz daha büyük.:))
Ben daha kızıma hiçbirşey almadımTeşekkür ederiz teyzeleri inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında gelirler bebislerimiz eskiden karnı beline yapışık biri olarak bu göbek benim için çok çok fazla valla yan durunca daha iyi belli oluyor 10 kilo aldım toplamda gayet yeterli bence:)
Kızlar ben bebeğimin odasını tam anlamıyla hazırladım artık bakın bakalım son haline odamizin ve benim
Çok zevkli insanın bebeği için alışveriş yapmasi senin haftan bizden erken yaparsın daha canımBen daha kızıma hiçbirşey almadım
Al canım bir an önce sende malum erken doğum gibi bir risk var bide agirlasmadan almak lazım şimdiden çok yoruluyorum bendeCook begendim canim iyi gunlerde kullansin saglikla buyusun odasinda minik prensesben daha bisey alamadim 2 hafta sonra insallah alirim
Çok güzel olmuş bende yapsaymisim keşke böyle bişey ama biz hazır aldık kolaya kaçtıkKızımın odasının kapı süsü ben yaptım :) nasıl olmuş .
İsim yeri boş kaldı babası hala düşünüyo karar veremedi
Bnm hazır alma imkanım yok burda yok öyle seyler bu geçici süre yazın Bn Türkiye'ye gidince özel yaptırcam ama bunu yaparken de çok mutlu oldum hiç of bitmedi demedim :) insanın kendı çocuğu başka oluyoÇok zevkli insanın bebeği için alışveriş yapmasi senin haftan bizden erken yaparsın daha canım
Al canım bir an önce sende malum erken doğum gibi bir risk var bide agirlasmadan almak lazım şimdiden çok yoruluyorum bende
Çok güzel olmuş bende yapsaymisim keşke böyle bişey ama biz hazır aldık kolaya kaçtık
Evt cnm öyle bnm ki de . 32. Haftadan sonra hızlı bi şekilde azalıcak mış ama hareketleri çünkü yeri daralıyormuş .Tünaydınn kızlar..gece uykunuz nasıl, ben iki saat bilemedin üç saat uyuyabiliyorum geceleri, sağa sola döne döne sabah ediyorum..maşaallah bebekler çok hareketliler geceleri..sizin bebişler de aynı mı acaba.?
Tünaydınn kızlar..gece uykunuz nasıl, ben iki saat bilemedin üç saat uyuyabiliyorum geceleri, sağa sola döne döne sabah ediyorum..maşaallah bebekler çok hareketliler geceleri..sizin bebişler de aynı mı acaba.?
Canim benimkilerde hareketliler ben geceleri 4-5 defa kalkiyorum sol tarafima uyuyorum ama cok uyusuyor uyuyamiyorum 1 haftadirda bacaklarimin arasinda agri oluyor dönerkende cok zorlaniyorum az kaldi dayanacagiz artik kizlar
Kızlar yarın büyük hastanede bebeğimin bagırsak kontrolü var nolur dua edin bizim için tamamen gecmiş olsun . Dualarınızı eksik etmeyin
Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim güzel haberi almanı nasip etsin.soruna gelince kabızlık tutunmaya asla rngel bir durum değil kaldı ki 6 gün geçmiş bebeğin Allahın iznyle tutunmştr şimdiye kadar sana.sen yine posalı şeyler tüket hoşaf iç Rabbimin izniyle birseyçik olmaz bu sebeptenHamiş bayanlar bi sorum olacaktı size benm transferin 6.gunu ve kabızlık sorunum var hafif ıkınarak çıktm sizce sorun olurmu benm gbi olup hamile kalanınız varmı
Iyi aksamlar kizlar rabbim evlatlarinizi saglikli bir sekilde kucaginiza almagi nadip etsin ins venimde grcen ay do durulmus enrjgo transferim oldi 5 gun emrigosu 2 adet transfer edilsi 3 tup bevek denemem.8 gun idrarda pozitif gordum 9 gun kansa 190 11 gun 550 dojtorim cok guzel dedi 10 gun sobra gel dedi bu cumartesi kontrolum var cok heyecanliyim sizce kalp atisi duyulyrmu degerlerim nsil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?