• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Abla acaba bizde çok sorun oldu ondan dolayı mı istedi bilmiyorum ki hayırlısıyla bi bitseydi yoruldum gerçekten artık . Bide bebek geceleri tamamen bi yerde toplanıyo korkuyorum herşeyden
Tupbebek oldugu icin titiz davraniyolar bu iyi birsey. Burda herhastane yapmiyo onu. Keske banada kizimda oyle onemseselerdi. Cogu bitti yari yolu coktan gectin hayirlisiyla kucagina alacaksin vaktinde. Bir tarafta toplanma konusunda hic bilgim yok. Sanirim bir sorun yaratmaz. Sordunmu onu doktora?

Kızlar yarın seker testi yapılıcak bu ne demek oluyo Bn anlamadım doktor da anlatamadı tam

Korkma canım bir şey çıkmaz, 10 gün oldu ben yaptıralı, önce aç karnına kan alıyorlar, sonra doktorun kaç gr şekerli su verdiyse o kadar şekerli su içiyorsun sonra belirli bi saar söylüyorlar, tekrar kan alıyorlar 1-2 saate de sonuç çıkıyor. (Türkiye de böyle.) ..bana doktorum 36-37.haftada alıyorum ikizleri doğuma dedi, geriye doğru sayıyorum artık.:) Rabbim cümlenize yardım etsin inşaallah...

oz-ge-mavi oz-ge-mavi canım bebeğin büyüdüğü için yeri daraliyor o yüzden bir yerde toplanıyor bendede oluyor geceleri daha çok oluyor bol bol su ic

anneceren anneceren inşallah 36-37 haftayı görürsün bendede korku sardı erken doğum olursa diye inşallah prenseslerim erken gelmez buarada karnim çok aşağıda duruyor ellerimde şişme var bide agirlastim lavaboya giderken bile yoruluyorum bebislerimle konuşuyorum az kaldı kavusmamiza biraz daha dayanın diye

oz-ge-mavi oz-ge-mavi canım bebeğin büyüdüğü için yeri daraliyor o yüzden bir yerde toplanıyor bendede oluyor geceleri daha çok oluyor bol bol su ic
Ztn gündüz pek hissetmiyorum ama gece çok fazla oluyo evt yerı daralıyormuş az kaldı hepimizinde sağ saglim kurtarsın tanım hepimizi sağlıklı hayırlı sekılerde doğumlarımız olsun

anneceren anneceren inşallah 36-37 haftayı görürsün bendede korku sardı erken doğum olursa diye inşallah prenseslerim erken gelmez buarada karnim çok aşağıda duruyor ellerimde şişme var bide agirlastim lavaboya giderken bile yoruluyorum bebislerimle konuşuyorum az kaldı kavusmamiza biraz daha dayanın diye

İnşaallah canım, o korku bende de var..geçirdiğim her güne şükrediyorum. Benim bebişin biri göğsümün hemen altında biri de kasıklarıma doğru tekmeliyor. Arada bir de batmalarım oluyor bir haftadır..yorulmaları hiç sorma, bugün biraz çıktım nefes nefese kalıyorum,Rabbim bebeklerimizi korusun inşaallah..

Kızımın mobilyasını aldık çok şükür

Eklentiler

• IMAG1316.jpg
    IMAG1316.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMAG1315.jpg
    IMAG1315.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMAG1314.jpg
    IMAG1314.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 73
  • IMAG1313.jpg
    IMAG1313.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 65
Tam prenses Odası iyi günlerde kullansın canım benim
Sağol canım adida öyle zaten kanz prenses bebek odası

• Ay çok şeker güle güle kullansınlar sağlıklı huzurla :) bizim ki de persembd geliyo eşyaları ne zmn yıkamayı düşünüyorsunuz cnm ya bna fıkır verır mısınız
Teşekkür ederim ben 31. haftada bebek çantasını hazırlamayı düşünüyorum bebek kıyafetlerinide deterjan alayım (dalın sıvı deterjan düşünüyorum) yavaş yavaş yıkayıp utuleyip dolabina yerlestiririm artık dolabın içinde temiz temiz dururlar

Çantanın içine neler koyuluyor bnm hiç
Aklıma gelmedı o .
Anne için gecelik sabahlik lohusa terlik taç parfüm göğüs pedi göğüs pompası hasta alt bezi ve ped
Bebek için 2-3 takım hastane çıkışı ince kalın bebek battaniyesi bebek bezi alt açma minderi ağız mendili belki emzik biberon olabilir şimdilik bunlar var aklımda çantaya koyacak başka formlarda tam listeler var ordan bakarım fazlasina

Çok tatlı öznur güle güle kullansin saglikla büyüt canım. ben daha hiçbirşey almadım doğuma kadarda almayacam :KK12:
Bizim maşallah eksiğimiz kalmadı dayanamadık aldık herşeyi :)

Back