- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 52
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #6.761
Insallah.. hamilelerin dualari kabul olurmus dualariniza ekleyin beni.Aybikeeee Allah'ın izniyle inşallah pozitif sonuç alırsın senin haberinle mutlu olalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah.. hamilelerin dualari kabul olurmus dualariniza ekleyin beni.Aybikeeee Allah'ın izniyle inşallah pozitif sonuç alırsın senin haberinle mutlu olalım inşallah
Insallah.. pek umidim kalmadi ama allahimin mucizeleri bitmez.Hayırlı olsun diycem inş bu kez olucak abla
İnşallah ablacım eklerim tabii ki Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahInsallah.. hamilelerin dualari kabul olurmus dualariniza ekleyin beni.
Tupbebek oldugu icin titiz davraniyolar bu iyi birsey. Burda herhastane yapmiyo onu. Keske banada kizimda oyle onemseselerdi. Cogu bitti yari yolu coktan gectin hayirlisiyla kucagina alacaksin vaktinde. Bir tarafta toplanma konusunda hic bilgim yok. Sanirim bir sorun yaratmaz. Sordunmu onu doktora?Abla acaba bizde çok sorun oldu ondan dolayı mı istedi bilmiyorum ki hayırlısıyla bi bitseydi yoruldum gerçekten artık . Bide bebek geceleri tamamen bi yerde toplanıyo korkuyorum herşeyden
Kızlar yarın seker testi yapılıcak bu ne demek oluyo Bn anlamadım doktor da anlatamadı tam
Yok cnm baktırmadımYok canım sakin ol korkma daha önce hiç şeker baktırmadın mı
Ztn gündüz pek hissetmiyorum ama gece çok fazla oluyo evt yerı daralıyormuş az kaldı hepimizinde sağ saglim kurtarsın tanım hepimizi sağlıklı hayırlı sekılerde doğumlarımız olsunoz-ge-mavi canım bebeğin büyüdüğü için yeri daraliyor o yüzden bir yerde toplanıyor bendede oluyor geceleri daha çok oluyor bol bol su ic
Hiç öyle deme öyle düşünme . Bak bu bnm 4. Transferim di hemde kaç ay geciyo dondurulmuş olarak alıyorum Allah'a çok şükür bnmle. Senin ki de öyle olucak inş ablaInsallah.. pek umidim kalmadi ama allahimin mucizeleri bitmez.
anneceren inşallah 36-37 haftayı görürsün bendede korku sardı erken doğum olursa diye inşallah prenseslerim erken gelmez buarada karnim çok aşağıda duruyor ellerimde şişme var bide agirlastim lavaboya giderken bile yoruluyorum bebislerimle konuşuyorum az kaldı kavusmamiza biraz daha dayanın diye
Tam prenses Odası iyi günlerde kullansın canım benimKızımın mobilyasını aldık çok şükür
Kızımın mobilyasını aldık çok şükür
Sağol canım adida öyle zaten kanz prenses bebek odasıTam prenses Odası iyi günlerde kullansın canım benim
Teşekkür ederim ben 31. haftada bebek çantasını hazırlamayı düşünüyorum bebek kıyafetlerinide deterjan alayım (dalın sıvı deterjan düşünüyorum) yavaş yavaş yıkayıp utuleyip dolabina yerlestiririm artık dolabın içinde temiz temiz dururlar
- Ay çok şeker güle güle kullansınlar sağlıklı huzurla :) bizim ki de persembd geliyo eşyaları ne zmn yıkamayı düşünüyorsunuz cnm ya bna fıkır verır mısınız
Kızımın mobilyasını aldık çok şükür
Anne için gecelik sabahlik lohusa terlik taç parfüm göğüs pedi göğüs pompası hasta alt bezi ve pedÇantanın içine neler koyuluyor bnm hiç
Aklıma gelmedı o .
Bizim maşallah eksiğimiz kalmadı dayanamadık aldık herşeyi :)Çok tatlı öznur güle güle kullansin saglikla büyüt canım. ben daha hiçbirşey almadım doğuma kadarda almayacam
çok hoş hepsı gue gule kullanın..ben park yatak dusunuyorum ayrı odam yok...Ama chıcco park yatakların boyları kısa kraft calıpsomu alsam onerısı olan arkadaslar varmı???Kızımın mobilyasını aldık çok şükür
Ben de senin gibi düşünüyorum canım Son ayda alacağım inşallah ama kız elbiseleri o kadar tatlı ki içim içimi yiyorÇok tatlı öznur güle güle kullansin saglikla büyüt canım. ben daha hiçbirşey almadım doğuma kadarda almayacam