How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ya kızlar Dr Um 12. Hafta %51 kız Demişti dün % 99 erkek dedi, Allah bullak olduk ,ne bileyim eşimde bende kız bebek hayal etmiştik , şimdi oğluşum olacakmış, şoktayım hala alışmaya çalışıyorum ya. , bebeğimde üzülecek diye korkuyorum ama anlatamadım hala bir garibim açana Dr yanılıyor olabilir mi?
Birde üçlü test zamanımdı Dr kan istemedi, bana bi Dr önerdi Detaylı ultrason yaptı 3 hafta sonra dedi bu yeterli dedi, Pahalı bi testten bahsetti harmoni test ama onurda yap demedi, Detaylı ultrason yeterli dedi , şimdilik iyiymiş oğluşum :) ne desem ya yine değişirse cinsiyet Allah allah çok ilginç :)

Arkadaşlar içindeki acı Geçmiyor bir türlü,doktorun verdiği süre dolar dolmaz 5. Tedâvime başlıcam.bu acıyı ancak yeni bir bebek hafifletebilir sanırım.Ben tedavilerimde gonal f 450 kullanmıştım.elimde 2 tane kalmış fakat Aralık 2015 son kullanma tarihli,onlar bana yaramıcak muhtemelen.Aranızda GONAL F 45o Kullanıpta elinde kalan ve SGK fiyatıyla bana yollamak isteyen olursa çok mutlu olurum.Ne olur hepiniz benim için dua edin,dayanamıyorum

Canım Allah yardımcın olsun senin bu ikinci ikiz kaybın değil mi? Acaba tek embriyo koysalar olmaz mı? Belki ikiz Gebeliği kaldıramıyor rahmin ? En azından birini dondurur olmazsa onunla yoluna devam edersin tekrar tedavi Süreci yıpratmamış olur seni ??
Dualarım seninle canım , yolunda gitmeyen herne ise Rabbim onu şifalandırsın inşallah,, bak bu kez olacak inşallah

Canım Allah yardımcın olsun senin bu ikinci ikiz kaybın değil mi? Acaba tek embriyo koysalar olmaz mı? Belki ikiz Gebeliği kaldıramıyor rahmin ? En azından birini dondurur olmazsa onunla yoluna devam edersin tekrar tedavi Süreci yıpratmamış olur seni ??
Dualarım seninle canım , yolunda gitmeyen herne ise Rabbim onu şifalandırsın inşallah,, bak bu kez olacak inşallah
Ewet cnm bu ikinci ikiz kaybım.artık tek koyacak ve 2. Ay serklaj yapıcak doktorum.inan kız erkek hiç fark etmez.sağlıkla kucağına almak için dua et.bana 12. Hafta %51 ikisi de erkek dedi.16. Hafta biri erkek,biri kız dedi.inan hiç erkek bebek sevmeme rağmen o kadar sevindim ve isimlerini bile koymuştum.sonra kız erkek olunca Öldüm bittim mutluluktan ama Allahım ikisini de nasip etmedi.Kız da yanılma Payı oluyor fakat erkekte pek olmuyor.Biz Erkeğin herbişeyini görmüştük.Allah kız erkek hepinizin evlatlarını bağışlasın inşlh

Ewet cnm bu ikinci ikiz kaybım.artık tek koyacak ve 2. Ay serklaj yapıcak doktorum.inan kız erkek hiç fark etmez.sağlıkla kucağına almak için dua et.bana 12. Hafta %51 ikisi de erkek dedi.16. Hafta biri erkek,biri kız dedi.inan hiç erkek bebek sevmeme rağmen o kadar sevindim ve isimlerini bile koymuştum.sonra kız erkek olunca Öldüm bittim mutluluktan ama Allahım ikisini de nasip etmedi.Kız da yanılma Payı oluyor fakat erkekte pek olmuyor.Biz Erkeğin herbişeyini görmüştük.Allah kız erkek hepinizin evlatlarını bağışlasın inşlh
Üzülme canım bu kez olacak tek embriyo ile şansın daha yüksek az değil 17 hafta dayandın demek tek bebiş olsa kesin olacak inşallah bak içim umut dolu seninle ilgili canım ya tek olsun olsunda bana da iki embriyo konulmuştu tek. Tuttu , 9 . Hafta ciddi kanamam oldu o zaman ben biri gitti demiştim ..kimbilir Dr. Alakası yok dedi ama içime doğdu..
Seninle aramızda sadece ay farkı olur canım bu defa olacak normal heyecansız sakince bekle ve anlat bu tedavi sürecini çok öptüm

Ya kızlar Dr Um 12. Hafta %51 kız Demişti dün % 99 erkek dedi, Allah bullak olduk ,ne bileyim eşimde bende kız bebek hayal etmiştik , şimdi oğluşum olacakmış, şoktayım hala alışmaya çalışıyorum ya. , bebeğimde üzülecek diye korkuyorum ama anlatamadım hala bir garibim açana Dr yanılıyor olabilir mi?
Birde üçlü test zamanımdı Dr kan istemedi, bana bi Dr önerdi Detaylı ultrason yaptı 3 hafta sonra dedi bu yeterli dedi, Pahalı bi testten bahsetti harmoni test ama onurda yap demedi, Detaylı ultrason yeterli dedi , şimdilik iyiymiş oğluşum :) ne desem ya yine değişirse cinsiyet Allah allah çok ilginç :)
Canım olabiliyo benim oğluma 6. Ayına kadar kız dedi doktor hatta kaynanam herşeyi pembe almış sonra tekrar değişti hepsini sağlıklı olsun da inşallah hayırlı olsun

hayırlısı olsun canım. Bizim Dr da 13. Hafta bi kabarcık gördü büyük ihtimal erkek dedi 3 hafta oğlum diye sevdim isim bile hazırladık. Ama 3 gün önce tam kendini göstermiyor ama kız gibi dedi hala şoktayım Kız mı erkekmi bebeğim...

Arkadaşlar merhaba.
Çok canım sıkkın.
Az önce tuvalete gittim ve kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm.
Hafif bir lekelenme ama çoğalır diye çok korkuyorum.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Sizde de benzer bir şey olmuş muydu?
Tam tehlikeyi atlattık derken Allah korusun bir şey olacak diye aklım çıkıyor :KK43:

Korkma canım..benim jeli bıraktım bırakalı oluyor, arada da jelin parçaları hala gelmeye devam ediyor..ben de hep istirahat halindeyim. İki gündür bebişlerimin hareketlerini hissediyorum şükrediyorum, kahverengi lekelere de takılmıyorum artık..Allah ım korusun bebişlerimizi inşallah

Kızlar merhaba birsey sormak istiyorum crinone jel kullanmaya başlıyorum da bugün hemşire hanım aplikatörü tuttugumuz yerdeki hawayı boşalt dedi ancak kullanım sekline baktım hava boşaltma işi yok siz nasıl kullandınız acaba bana anlatabilir misiniz?

Kızlar merhaba birsey sormak istiyorum crinone jel kullanmaya başlıyorum da bugün hemşire hanım aplikatörü tuttugumuz yerdeki hawayı boşalt dedi ancak kullanım sekline baktım hava boşaltma işi yok siz nasıl kullandınız acaba bana anlatabilir misiniz?
Canım ben arka tarafına bi iğne batırıyorum yoksa jeli açınca hepsi dışarı çıkıyo

Bende oldu canım 20 gün önce hala prolutan depo ve progestan tb kullanıyorum 3 gün sürdü ve kesildi sonra dr bana kanama alanı var tekrar kanaman olabilir dedi ama çok şükür bişey yok sürekli yatıyorum ama kayinvalidem var hiç iş yapmıyorum o yüzden. İnşallah birşey olmaz merak etme sen doktora gittiğinde sebep sor bide neden oluyormuş benim plesanta aşağıda olduğu için oluyor dedi çünkü
Gidicem canim insallah kotu bir sey cikmaz :( gidince sorup cevabini burada paylasirim

Korkma canım..benim jeli bıraktım bırakalı oluyor, arada da jelin parçaları hala gelmeye devam ediyor..ben de hep istirahat halindeyim. İki gündür bebişlerimin hareketlerini hissediyorum şükrediyorum, kahverengi lekelere de takılmıyorum artık..Allah ım korusun bebişlerimizi inşallah
Aminn insallah saglikla kucagimiza aliriz
Ama ne olsa insan kafaya takiyor :(
Allah halimize acisin

Kızlar rüyamda gördüklerimin aynısını yaşadım çok kötü bir gece geçirdim dün akşam 10,30 gibi kanamam başladı 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama benikorkuttu baya.

Kızlar rüyamda gördüklerimin aynısını yaşadım çok kötü bir gece geçirdim dün akşam 10,30 gibi kanamam başladı 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama benikorkuttu baya.

Allah yardımcın olsun canım, Rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah..tam 7. haftada ben de yoğun bi kanama ve parça düşürdüm, bana da kanama alanın var dedi doktorum..bir ay falan lavabo dışında kalkmadım diyebilirim, sonra kanama alanı falan yok olmuştu...İnşallah senin de öyle olur, korkma bu haftalarda çoğumuz kanama yaşadık..Allahım bizi ve bebişlerimizi korusun inşallah..

Cinsiyet için erken gitmeyin demiştim kızlar 12. Haftada gittim kız dedı bu ay sunu tekrar gidicem net sekılde emin olmak için . Erken gidip ona alışıp sok yaşamamanız için demiştim .

Ya kızlar bugün tam 15+5 oldu gebeliğim ama daha hiç bişey hissetmiyorum elimi karnıma koyup bekliyorum ama hiç tık yok. Çevremde de hala teprenmedimi falan diyorlar hissetmiyorum deyince sanki ters bi durum gibi şaşırıyorlar bu da beni tedirgin ediyor. 4 gün önceöDr kontrol ünde gayet iyi hiç bi sıkıntı yok dedi Dr. Siz ne zaman hissettiniz nasıl bişey çok merak ediyorum.

Ya kızlar bugün tam 15+5 oldu gebeliğim ama daha hiç bişey hissetmiyorum elimi karnıma koyup bekliyorum ama hiç tık yok. Çevremde de hala teprenmedimi falan diyorlar hissetmiyorum deyince sanki ters bi durum gibi şaşırıyorlar bu da beni tedirgin ediyor. 4 gün önceöDr kontrol ünde gayet iyi hiç bi sıkıntı yok dedi Dr. Siz ne zaman hissettiniz nasıl bişey çok merak ediyorum.
Canım normalde 20. Haftada tekme hissedilir ancak 16 haftadan sonra da hisseden olur cok normal yani kafana takma

Back