How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ya kızlar bugün tam 15+5 oldu gebeliğim ama daha hiç bişey hissetmiyorum elimi karnıma koyup bekliyorum ama hiç tık yok. Çevremde de hala teprenmedimi falan diyorlar hissetmiyorum deyince sanki ters bi durum gibi şaşırıyorlar bu da beni tedirgin ediyor. 4 gün önceöDr kontrol ünde gayet iyi hiç bi sıkıntı yok dedi Dr. Siz ne zaman hissettiniz nasıl bişey çok merak ediyorum.

Erken daha canımm.ben 18.haftadayım daha yeni yeni vızır vızır bi şeyler hissetmeye başladım..bakma sen millete, başımıza herkes doktor kesiliyor.:))))

Ya kızlar bugün tam 15+5 oldu gebeliğim ama daha hiç bişey hissetmiyorum elimi karnıma koyup bekliyorum ama hiç tık yok. Çevremde de hala teprenmedimi falan diyorlar hissetmiyorum deyince sanki ters bi durum gibi şaşırıyorlar bu da beni tedirgin ediyor. 4 gün önceöDr kontrol ünde gayet iyi hiç bi sıkıntı yok dedi Dr. Siz ne zaman hissettiniz nasıl bişey çok merak ediyorum.
Ben 16 +5 olmama rağmen hiç kıpırdama yok bebişim pek uysal ultrasonda bile hiç yani Dr vuruyo göbeğime hareket etsin diye yavrum anca ayacıklarını kıpırdattı :)) hiiiçç Oral'ı olmadı , his desen yokk :) Dr iyi görünüyor haftasıyla uyumlu dedi

Kızlar akıntım bugün de olunca biraz doktora gittim.
Herşey normal dedi. İlaç vermedi.
Ağır iş yapma dedi.
Bir de rahimde küçük bir kanama alanı gördü ama önemli bir durum yok dedi.
Hakkımda hayırlısı...

Ben 16 +5 olmama rağmen hiç kıpırdama yok bebişim pek uysal ultrasonda bile hiç yani Dr vuruyo göbeğime hareket etsin diye yavrum anca ayacıklarını kıpırdattı :)) hiiiçç Oral'ı olmadı , his desen yokk :) Dr iyi görünüyor haftasıyla uyumlu dedi
Benim ultrason da hareketliydi maşallah. Bi kaç kişi niye hissetmiyorsun falan deyince bi sorun mu var dedim kendi kendime pazartesi tekrar doktora gideceğim bayram öncesi bi görüneyim

Benim ultrason da hareketliydi maşallah. Bi kaç kişi niye hissetmiyorsun falan deyince bi sorun mu var dedim kendi kendime pazartesi tekrar doktora gideceğim bayram öncesi bi görüneyim
Canım ben oğlumun hareketini 19 hafta içinde hissetmeye başlamıştım yakında hissedersin canım inşallah

Kızlar akıntım bugün de olunca biraz doktora gittim.
Herşey normal dedi. İlaç vermedi.
Ağır iş yapma dedi.
Bir de rahimde küçük bir kanama alanı gördü ama önemli bir durum yok dedi.
Hakkımda hayırlısı...
Geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz

Ayy maşaallah..ben doktora gitmeden tatlı ve meyve suyu falan içiyorum hiç durmuyorlar.:))) bayram öncesi doktor fikrini ben de düşünüyorum, bayramı rahat geçireyim dedim..

Teşekkürler canımmm
İnşallah
Bakalım önemli bir sorun olsa doktor ilaç verirdi diye düşünüyorum
Hakkımda hayırlısı
İnşallah yoktur canım benim o kanamadan sonra kontrolde bi sorun görmedi lekelenmelerin olacak korkma dedi ama olmadı çok şükür sadece ağrım çok oluyo baskı şeklinde tedbir olsun diye progestan iğneyi beş gün daha kullan dedi bi de ense kalınlığı için bayramdan sonra pazartesi günü randevu verdi sizinki ölçülürkern kaç haftalıktı

Günaydın kızlar
Çok fazla bel . Kalça ağrılarım var dayanıcak Türden degıl git gide agırlasıyo burdaki doktor normal oldugunu söyledi lütfen yakın zamanda doktıra gidecek olan arkadaslar allah rızası için sorabılır mi . Ayaklarımı hareket ettiremiyorum donuyo sankı cok feci agrısı var ağlamaktan takatim durdı

İnşallah yoktur canım benim o kanamadan sonra kontrolde bi sorun görmedi lekelenmelerin olacak korkma dedi ama olmadı çok şükür sadece ağrım çok oluyo baskı şeklinde tedbir olsun diye progestan iğneyi beş gün daha kullan dedi bi de ense kalınlığı için bayramdan sonra pazartesi günü randevu verdi sizinki ölçülürkern kaç haftalıktı
Canım benim de hep oluyor baskı şeklinde, kramp şeklinde ağrılarım. Bel, kasık, karın, rahim hepsi :)
Ağrılara kafanı takma. Basınç hissine de :)
Ense kalınlığına ben 12. haftada gittim. Çok şükür bir problem çıkmadı.
İki hafta sonra 4 lü test yaptıracağım.

Günaydın kızlar
Çok fazla bel . Kalça ağrılarım var dayanıcak Türden degıl git gide agırlasıyo burdaki doktor normal oldugunu söyledi lütfen yakın zamanda doktıra gidecek olan arkadaslar allah rızası için sorabılır mi . Ayaklarımı hareket ettiremiyorum donuyo sankı cok feci agrısı var ağlamaktan takatim durdı
Hayatım onu ben duydum başka hamile arkadaşlarımdan.
Ağrısı olanlar oluyor. Hareketi kısıtlananlar da ama kalıcı olmuyor dönem dönem oluyor.
Doktora ne zaman gideceksin?
Ben gittiğimde sorayım mı? Cumartesi gideceğim inşallah...

Ağrısı olanlar oluyor. Hareketi kısıtlananlar da ama kalıcı olmuyor dönem dönem oluyor.
Yok cnm Kalıcı bu bu hafta daha da yoğunlaştı agrı bi sol tarafa geciyo bi sag tarafa aglayarak uyandım uykudan bugun o kdr kötü agrıyo doktorum pazartesi ams yok yani yapıcak bişiy normal dıyolar

Yok cnm Kalıcı bu bu hafta daha da yoğunlaştı agrı bi sol tarafa geciyo bi sag tarafa aglayarak uyandım uykudan bugun o kdr kötü agrıyo doktorum pazartesi ams yok yani yapıcak bişiy normal dıyolar

Özgeciğim korkma kalıcı değildir inşallah..geçen hafta günden güne şiddetlenen ağrılar ben de yaşadım, özellikle sol tarafımda..yattığım zaman azalıyordu ağrılarım.hatta aniden olan rahim kasılmaları küçük kanamalar da yapabilirmiş, doktorum ağrılar için normal dedi, sadece dinlenmemi önerdi. Allah ım yardımcımız olsun inşallah canım, çok geçmiş olsun..

Yok cnm Kalıcı bu bu hafta daha da yoğunlaştı agrı bi sol tarafa geciyo bi sag tarafa aglayarak uyandım uykudan bugun o kdr kötü agrıyo doktorum pazartesi ams yok yani yapıcak bişiy normal dı
Özgeciğim korkma kalıcı değildir inşallah..geçen hafta günden güne şiddetlenen ağrılar ben de yaşadım, özellikle sol tarafımda..yattığım zaman azalıyordu ağrılarım.hatta aniden olan rahim kasılmaları küçük kanamalar da yapabilirmiş, doktorum ağrılar için normal dedi, sadece dinlenmemi önerdi. Allah ım yardımcımız olsun inşallah canım, çok geçmiş olsun..
Çok kötü bi Ağrı ayağımı yerden kesıyo topal oluyorum . Yatınca dönmekte o kdr zorlanıyorum ki . Dogum sonuna kdr Kalıcı bi ağrıymış evt cnm . Amin inşallah sag saglim sekilde alırız onları kucağımıza

Canım benim de hep oluyor baskı şeklinde, kramp şeklinde ağrılarım. Bel, kasık, karın, rahim hepsi :)
Ağrılara kafanı takma. Basınç hissine de :)
Ense kalınlığına ben 12. haftada gittim. Çok şükür bir problem çıkmadı.
İki hafta sonra 4 lü test yaptıracağım.
Bebişlerimizi kucağımıza sağsalim alana kadar kaygılarımız bitmeyecek hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar ben galiba bebeğin hareketlerini hissettim az önce 2 kere arka arkaya pıt pıt yaptı sonra durdu emin olmak için elimi karnima koydum tekrar yaptı karnımı salladim salladım 2 kere daha yaptı sonra yapmadı birdaha ama bildiğiniz tekme gibiydi pır pır eden bişey değildi balık kayar gibi bir his oluyor dediler öyle de değildi acaba doğru mu hissettim

Back