• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Günaydın kızlar hayırlı cumalar . Gittikçe azalıyoruz :KK43:
Ay ben 5 hafta oldu işe başladım bide 3 vardiya hiç fırsatım olmuyor bakamiyorum. . Az çok Göz gezdirdim iyisiniz hepiniz çok şükür maşallah öptüm hepinizi...düşük yaptıgim 1 ay doldu daha adet olmadım tek sıkıntım bu :)(

Ay ben 5 hafta oldu işe başladım bide 3 vardiya hiç fırsatım olmuyor bakamiyorum. . Az çok Göz gezdirdim iyisiniz hepiniz çok şükür maşallah öptüm hepinizi...düşük yaptıgim 1 ay doldu daha adet olmadım tek sıkıntım bu :)(
Cnm ini bi an önce hasta olup tedaviye başlayıp aramıza katılırsın

Kızlarr, bebişlerimi gördüm ben bugünn.:))) cinsiyetlerini de öğrendik, Allah nasip ederse iki oğluşum olacak inşallah.:nazar::nazar::nazar:.darısı sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallahhhh..
Ayyy cok seker cnm sağlıkla doğsun lar inş rabbım uzun ömür versın :)

Kızlar merhaba,
Dertlerim bitmiyor :KK43:
Ağrılar ve yanmalarım devam ediyor (bel-kasık-kalça-bacak)
Bir de bu sabah kaza yapıyorduk neredeyse eşimle ona korktum heralde. Dudağımda uçuk çıktı :KK43:
Korkuyorum ilaç da kullanamıyorum.
Yarın doktor kontrolüm var ense kalınlığına bakılacak...
Of Allah başka dert vermesin tabii ama bu uçuk olayı çok canımı sıktı ya :KK43:
Cnm cok dıkkat et bunla büyük gecmiş olsun :. Kalca ve bel problemi çok normal ve böyle kalça bel sorunu olup doguma kdr devam eden ağrılar var mesela bn öyle dogum sonuna kdr cekıcem bu ağrıları agrı tutunca onan bna cnm ayağımı yerden kesıyo topal oluyorum resmen

Kızlar merhaba,
Dertlerim bitmiyor :KK43:
Ağrılar ve yanmalarım devam ediyor (bel-kasık-kalça-bacak)
Bir de bu sabah kaza yapıyorduk neredeyse eşimle ona korktum heralde. Dudağımda uçuk çıktı :KK43:
Korkuyorum ilaç da kullanamıyorum.
Yarın doktor kontrolüm var ense kalınlığına bakılacak...
Of Allah başka dert vermesin tabii ama bu uçuk olayı çok canımı sıktı ya :KK43:
canım sakin olmaya çalış, çok geçmiş olsun bak yarın da kontrolün varmış ben böyle sıkıntılı zamanlarda kontrolüm yakınsa biraz olsun rahatlıyorum inşallah yarın gideceksin ve çok güzel geçecek dualarım seninle...

Cnm cok dıkkat et bunla büyük gecmiş olsun :. Kalca ve bel problemi çok normal ve böyle kalça bel sorunu olup doguma kdr devam eden ağrılar var mesela bn öyle dogum sonuna kdr cekıcem bu ağrıları agrı tutunca onan bna cnm ayağımı yerden kesıyo topal oluyorum resmen
ben de çok ağrı çekiyorum kızlar, belim ve başım...hele o baş ağrısı yok muuu serseme çeviriyor beni, bir de gece başlayan kaşıntılar kalkıyorum duş alıyorum geçiyor....ama hep pozitif olmaya çalışıyorum inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla alırız kucaklarımıza...

ayy bende biraz tedirginim doktorum ikiz olabilr dedi çok güzel olur ama riskleride insanı korkutuyor tabi ama dua etmekten başka çaremiz yok Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK68::KK68::KK68::KK68:
Amin öyle tabi ben kendimden yana değil de onlar sağlıklı olsun derdindeyim. İkizlerin erken doğma zatıf olma küvezde kalma gibi sorunları olabiliyor. Allahım dert vermesin inşallah

Kızlarr, bebişlerimi gördüm ben bugünn.:))) cinsiyetlerini de öğrendik, Allah nasip ederse iki oğluşum olacak inşallah.:nazar::nazar::nazar:.darısı sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallahhhh..
Ayyyyyy ne güzel artık biliyorsun. Öğrenmeler başladı hafi gelsin sıradakiler.

Ayyy ne güzel,seninle herşeyiniz aynı gidiyor cnm doğum tarihlerimiz aynıydı şimdi ikizlerimizin cinsiyeti de aynı çıktı.benimde büyük ihtimal 2 oğluşum olacak,bu haftaki kontrolde netleşir,Allah hepimize evlat kokusunu koklatsın inşlh sağ salim bir şekilde

Kızlar uzunca bîr süre yoktum aranızda.ben hamileliğin bütün komplikasyonlarını yaşadım.yoğun kanama,inanılmaz bulantı ve kusmalar,her hafta tutan ve 3 gün geçmeyen migren atakları,bel kasık ağrıları.2,5 aydr hiç kalkmadan yattım.nihayet 16. Haftayı bugün doldurduk ve biraz düzelmeye başladım.İkiz gebelik olunca bu durumlar biraz daha ağır geçiyor fakat inanın Allah dayanma Gücünü veriyor,bol bol dua edin.Allah izin verirse bana daha şimdiden bu kadar çektiren 2 oğlum olacak.hepiniz için bol bol dua ediyorum

günaydın kızlar doktorumu değiştirdim 3, deeme için farklı bir doktora gittim emriyolarım sağlıklı rahim filmlerim daha önce temiz çıktığı için istemedi yanlız emriyolar kaliteli görünüyor bunun için kromozom analizi kan da istedi eşimden ve benden acaba benim vücudum eşimin kromozonu nu kabul etmiyor mu diye aranızda bu testi yaptıran var mı kızlar?
istanbul avrupa yakasında uygun fiyata yaptıran var mı ?

Merhaba kzlar benim transferimin 9. Günü 2 embriyo transfer edildi. 8.günü erken bu sabahta normal gebelikte negatif cıktı :KK43: Kasıklarımda ara ara batma var sık idrar var gogüs hassasiyeti vs yok acaba hamilelik varmi yokmu kanda baktrsam cikarmi illa 12.gun mü şart.

Canım transfer Gününü saymıyorsun erken davranmış olabilirsin

Özge canlm sen nasılsın.. Kontrolün haftaya mıydı.

günaydın kızlar doktorumu değiştirdim 3, deeme için farklı bir doktora gittim emriyolarım sağlıklı rahim filmlerim daha önce temiz çıktığı için istemedi yanlız emriyolar kaliteli görünüyor bunun için kromozom analizi kan da istedi eşimden ve benden acaba benim vücudum eşimin kromozonu nu kabul etmiyor mu diye aranızda bu testi yaptıran var mı kızlar?
istanbul avrupa yakasında uygun fiyata yaptıran var mı ?
Biz kromozom analizini yaptırdık cnm.sonuç 13 gün sonra çıkıyor.istanbul Avrupa Yakasında ATV Binasının yanında Genetiks diye bir klinik var orda yaptırdık.fiyatları da diğer yerlere göre uygundu.yanlış hatırlıyor olabilirim ama tek kişi 300 civarıydı sanırım daha az da olabilir arar bilgi alırsın

Biz kromozom analizini yaptırdık cnm.sonuç 13 gün sonra çıkıyor.istanbul Avrupa Yakasında ATV Binasının yanında Genetiks diye bir klinik var orda yaptırdık.fiyatları da diğer yerlere göre uygundu.yanlış hatırlıyor olabilirim ama tek kişi 300 civarıydı sanırım daha az da olabilir arar bilgi alırsın
Bizde genetik tahlil yapmıştık tedavi Öncesinde kan vermiştik normal çıkmıştı bende pıhtılaşma çıkmış hafif , biz 12 tl vermiştik bu sene Drum uygun fiyatlı yere göndereyim sizi dedi Sağolsun , acaba aynı tahlil mi merak ettim geçmiş olsun bu arada göbişin bebişle dolsun ;)

Back