- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
inşallah canımteşekkürler canım... inşallah bu mutlulugun sonu güzel olur. allah sonuna kadar saglıkla gelişim nasip eder
canım adına tıkla en üstte orda allata kişisel bilgilere tıkla hamilelik günün var orayı doldur bitti kaydet
Tmm da tarihe son adet tarihi mi yoksa hamileliği öğrendiğimiz gün mü yazılacakcanım adına tıkla en üstte orda allata kişisel bilgilere tıkla hamilelik günün var orayı doldur bitti kaydet
Son adet tarihini mi griyoruz pekipamuk, arkadas bana yazmış yapabildim çok şükür.. adına tıklayıp kişisel bilgilere girince altlara dogru hamilelik bişeysi var.. oraya yazınca cıkıyo
Takvim de pek yakismis...sonuna kadar gitsin insallah...kızlar 192 cıktı deger.. 3.gün embriyosu 10. gün.... oldu insallah sonuna kadar devam eder busefer
Hoşgeldiniz canım,tedavin hayırlı olsun,benim de test günüm 24haziranmeraba anne adayları ve anneler!:) ben sizi dışarıdan takip ettiğimden çoğunuzun durumunu biliyorum, inşallah en hayırlısı olur hepiniz için, hepimiz için,
bir haftadır takip ediyorum, hatta diğer kapanan sayfadaki olayları da görünce bir ilk mesaj atarak kendimi tanıtayım da yanlış anlaşılmayayım istedim,
40 yaşındayım, 5 yıllık evliliğimizde yeni bir çocuk isteği oldu, geçen sene bir kimyasal gebelik, başarısız bir aşılamadan sonra dinlenip tüp bebek kararı aldık. yumurta revervlerimde sorun yok görünüyor, eşimde de yok, bu ilk tüp bebek denememiz,
tarihlerle ne olduğunu yazayım:
9 haziran salı----opu-yumurta toplama (9 adet)
12 haziran cuma ---transfer (9u da döllendi fakat ancak 2 tanesi kaliteli göründüğünden dondurma olamadı, 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi)
24 haziran----TEST!
her bi şey acısız rahat geçti, belirtim filan hiç yok, bugün 5. gündü ve braz kasıklarda sızı yanma gibi bişeyler oldu, çok yürüdüm gibi, göğüslerim bastırınca hafif acıyor ama regle yakın olur zaten ve bilirim ki acı geçince kırmızılar gelecek, allah gstermesin:)
ben sizin gibi cesaret edebilir miyim test filan daha önce bilmiyorum, her konuda pek bi yürekli davranmayı severim de bu konuda kuzu gibi beklicem galiba..
bi de tam da tarnsferden 2 gün sonra bi şeylere bi kızdım bi üzüldüm, aşırı stres, uyuyamamam derken nolcak bilmiyorum, inşallah olur,
hepiniz için hayırlısı olsun, iyi geceler
ek: ay inşallah bu başlık bana da uğurlu gelir:)
Canim seninle aynıydık benim de bel ağrıları gitti sağ kasigimin üstünde sanki bişey girip çıkıyo gibi göğüs sisligi geçti artık hayrolsun bekliycezKızlar bugün 5.günüm ve hiç belirtim yok neden böylehiç belirtisi olmayıp pozitif alan var mı,hiçbişey hissetmiyorum ben
teşekkür ederim canım..oyle güzel bi mutluluk ki.. tadı damagımızda kalmasın inşallahÖ
çok şükür canım. Gözün aydın.
ben varımmmm... 5.gün benim de gogus agrım bitti. sonrasında da bi agrım olmadı. umudu kesmek yok yani bu topikte daHA cok poazitif alacazCanim seninle aynıydık benim de bel ağrıları gitti sağ kasigimin üstünde sanki bişey girip çıkıyo gibi göğüs sisligi geçti artık hayrolsun bekliycez
Kızlar bugün 5.günüm ve hiç belirtim yok neden böylehiç belirtisi olmayıp pozitif alan var mı,hiçbişey hissetmiyorum ben
canım ben nete yumurta toplama gününe göre hamilelik günü yazdım. ilk cıkan sayfada tarihleri girince muhtemel dogum gunu yazıyor. ordan ogrendimSon adet tarihini mi griyoruz peki
sorma yaaaaa.... yıllardır bekleyince insan napcagını sasırıyorOh oh takvimlerde yapilmis hamile hanimlar belinizi tutarak yuruyorsunuz simdi sizbir elinizde gobeginizdedir.yillarin göbeği hic bukadar şirin görülmemiştir
Aynen canımBelirti yoktu canim gittikce daha iyi olmustum ben arwenin dedigi gibi domuz gibiydimama psikolojikmidir nedir dunden beri sol kasigim batiyor cekiliyor gibi
arwenn iğneni ol mutlaka... bizim bugün adet günümüz degilmi.. 5 haziranda toplattık yumurtaları bugün 14. gün degil mi.. akıntın var mı adet oldun mu.... neden bu negatiflikYaptirmadan geldim eve.progestan igneyi bile yaptirasim yok.cumartesi de gene gitmem diye koca kendi goturucekmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?