2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Hayırlı ramazanlar kızlar. Dün ramazan hazirligi dolayısıyla giremedim aman allahım girince tam 50 sayfayı okumak zorunda kaldım. Çok güzel haberler aldım ve çok sevindim. Topik yenilendi ama bereketi bitmiyor demekki içindeki herkezin iyi niyetinden kaynaklanıyo bu bereket. Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum. Allahım inşallah hepberaber böyle burda doğumlarını da konuşacaz. Allah hepimize nasip eder inşallah. Hep dualarımdansınız.

canım adına tıkla en üstte orda allata kişisel bilgilere tıkla hamilelik günün var orayı doldur bitti kaydet
canım adına tıkla en üstte orda allata kişisel bilgilere tıkla hamilelik günün var orayı doldur bitti kaydet
Tmm da tarihe son adet tarihi mi yoksa hamileliği öğrendiğimiz gün mü yazılacak

kızlar hastaneyle görüştüm büyük ihtimalle 2 den sonraya kalabilir sonuç dediler
güya özel hastane... sinirim bozuldu.

Hoşgeldiniz canım,tedavin hayırlı olsun,benim de test günüm 24haziran

Kızlar bugün 5.günüm ve hiç belirtim yok neden böyle hiç belirtisi olmayıp pozitif alan var mı,hiçbişey hissetmiyorum ben
Canim seninle aynıydık benim de bel ağrıları gitti sağ kasigimin üstünde sanki bişey girip çıkıyo gibi göğüs sisligi geçti artık hayrolsun bekliycez

Belirti yoktu canim gittikce daha iyi olmustum ben arwenin dedigi gibi domuz gibiydim ama psikolojikmidir nedir dunden beri sol kasigim batiyor cekiliyor gibi

Canim seninle aynıydık benim de bel ağrıları gitti sağ kasigimin üstünde sanki bişey girip çıkıyo gibi göğüs sisligi geçti artık hayrolsun bekliycez
ben varımmmm... 5.gün benim de gogus agrım bitti. sonrasında da bi agrım olmadı. umudu kesmek yok yani bu topikte daHA cok poazitif alacaz

Yaptirmadan geldim eve.progestan igneyi bile yaptirasim yok.cumartesi de gene gitmem diye koca kendi goturucekmis...

Belirti yoktu canim gittikce daha iyi olmustum ben arwenin dedigi gibi domuz gibiydim ama psikolojikmidir nedir dunden beri sol kasigim batiyor cekiliyor gibi
Aynen canım sapasağlamım maşallah,dün yataktan çıkmadım bütün gün depresif moddaydım bugün daha iyim ama endişeleniyorum bu durumdan

Yaptirmadan geldim eve.progestan igneyi bile yaptirasim yok.cumartesi de gene gitmem diye koca kendi goturucekmis...
arwenn iğneni ol mutlaka... bizim bugün adet günümüz degilmi.. 5 haziranda toplattık yumurtaları bugün 14. gün degil mi.. akıntın var mı adet oldun mu.... neden bu negatiflik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…