• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Hayırlısı böyleymis diyelim canım çok fazla söylenecek söz yok biliyorsun rabbim tez zamanda evladina kardeş nasip etsin inşallah

Canım benim üzülme desem de üzüleceksin ama hakkında hayırlısı ben de kötü oldum senden çok umutluydum inşallah bi daha ki tranferinde muvaffak olursun :KK43:((

Merakla senin için girmiştim canım sağlık olsun diyecek fazla söz yok inş kendiliğinden olur da tedaviye gerek bile kalmaz

Hayirlisi buymus demekten baska sansimiz maalesef yok.insallah bi sonraki denemede pozitif olur canim

canım ne olur yılma. ben 4.de bu sonucu aldım.
güzel bir kızın var ve ikincisi de olacak inşallah.
sağolun kızlar dondurulmusum var ama büyük ihtinalle merjezini değiştirmeye karar verdim.kızına sahip oldugum hastaneye geri dönücwm doktorumu cok seviyorum ama demekki ters giden bieley vae

sağolun kızlar dondurulmusum var ama büyük ihtinalle merjezini değiştirmeye karar verdim.kızına sahip oldugum hastaneye geri dönücwm doktorumu cok seviyorum ama demekki ters giden bieley vae
bugun de senin için girmiştim hayırlısı canım en azından donmuş embriyon var hayırlı vakitte gelsin yavrun üzülme demek kolay biliyorum ama üzülmemeye çalış.

Back