- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Drum belli olmaz dedi blastokist old için de olabilirmiş ya hayırlısı inşallah ikizdir...acayip halsizim uykum var yaaEvet canım 11. gün 576 çıkmıştı benim değer, senin de çok iyi çıkmış maşallah..burda bana ikiz demişlerdi, seninki de ikiz o zaman.:))))
Ya ben de takvim yapsam mıııı 11. Gün 700 inşallah sağlıkla devam eder hepimizinsağol cnmm seninde güzel haberini bekliyorum
az kaldı canım dayan :) devlette mi test verdin eğer öyleyse netten bakılıyor haberin olsun canımhemde nasıl....
Tebrikler cnm sağlıkla büyüsünkızlar 192 cıktı deger.. 3.gün embriyosu 10. gün.... oldu insallah sonuna kadar devam eder busefer
az kaldı canım dayan :) devlette mi test verdin eğer öyleyse netten bakılıyor haberin olsun canım
ben özelin netten bakıldıgını bilmiyordum canım.yok canım özelde verdim. netten görebileceğim.
yap ya cok sevimli oluyo:) hatta bana da ogretirsen sevinirimYa ben de takvim yapsam mıııı 11. Gün 700 inşallah sağlıkla devam eder hepimizin
İlk deneme...yaş 27 .. sorun morfoloji ...çok şükür pozitif.. iki blastokist kondu 3 yıllık evliyizkızlar POZİTİF sonuç alanlar kısaca hikayelerini yazabilir mi?Kaç yıldır bebek beklyirodunuz. Sorun neydi? kaçıncı deneme gibi..
Diğer konudaki bütün msjlar silindiği için güzel bir özet olur gibime geliyor hem sonu mutlu biten hikayeler okumak umudumuzu arttırıyor.. Ne Dersiniz?
sagol canım allah peş peşe keseler kalp atısları büyümeler ve dogumlar nasip etsin hepimizeTebrikler cnm sağlıkla büyüsün
Profiline grceksin sanırım yapabilirsem yazarım sana dayap ya cok sevimli oluyo:) hatta bana da ogretirsen sevinirim
Bizde de durum aynı. Sayı ve hareket az. Ama doktor aşılama için sınırda ama tüp bebek için iyi dedi. Umarım öyledir. Sen aşılama yaptırdın mı? Yaşım 29. Rahim filmim temiz çıktı çok şükür, yumurta değerleri de iyi.sperm değerleri sıkıntılı canımsizin?
Ben çok tespih çekiyorum da aklıma takılıyo el musavviri ya musavvir diye okuyoz dimi? Bide takvimi nasıl yaptın?Elini karnına koy el müsavvir zıkrını cek . Ve inanıyorum bn hamileyim kesın yazacaksın
canım adına tıkla en üstte orda allata kişisel bilgilere tıkla hamilelik günün var orayı doldur bitti kaydetkızlar görgüsüzlük olarak düşünmezseniz, takvim nasıl yapılıyor söyler misiniz
pamuk, arkadas bana yazmış yapabildim çok şükür.. adına tıklayıp kişisel bilgilere girince altlara dogru hamilelik bişeysi var.. oraya yazınca cıkıyoBen çok tespih çekiyorum da aklıma takılıyo el musavviri ya musavvir diye okuyoz dimi? Bide takvimi nasıl yaptın?
teşekkürler canım... inşallah bu mutlulugun sonu güzel olur. allah sonuna kadar saglıkla gelişim nasip edercanım adına tıkla en üstte orda allata kişisel bilgilere tıkla hamilelik günün var orayı doldur bitti kaydet
Canım tebrikler. Çok sevindim12.gün değerim 277
çok şükür canım. Gözün aydın.kızlar 192 cıktı deger.. 3.gün embriyosu 10. gün.... oldu insallah sonuna kadar devam eder busefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?