• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Stres den uzak dur. 14 u 16 si farketmez. Insallah bu sefer yuzunu guldurecek allahim. Cok dua edecem senin icin.

Teşekkür ederim canım,ben de sağlıkla kucağına alman için dua edeceğim.Tek endişem anestezi kısmı geriyor biraz ama anestez,siz de toplatmak çok zor onu da yaşadım baya kötü oluyor:(

[QUOTENilayalper, post: 41993464, member: 679304"]Folicasit estrofem corasprin clexane (Enox) iğne o vardı ama iki gündür midem çok kötü ağrıyor adet sancısı da uzun sürekli tuvaletteyim oldu mu olmadı mı diye
Bende folbiol, estrofem, birde crinone kullaniyorum canim ama mide sikayetim yok cok sukur. Senin ek olarak kan sulandiricilarin var onlar yaparmi bilmiyorumki.. transferin gecen hafta pazardi dimi snein? Test gunun ne zman? Insallah tutmustur da onun agrilaridir bunlar canim[/QUOTE]
Evet canım pazar günü jel de var tabii inşallah tutmuştur test günü cuma günü inan yaptırmak istemiyorum korkuyorum

Bende folbiol, estrofem, birde crinone kullaniyorum canim ama mide sikayetim yok cok sukur. Senin ek olarak kan sulandiricilarin var onlar yaparmi bilmiyorumki.. transferin gecen hafta pazardi dimi snein? Test gunun ne zman? Insallah tutmustur da onun agrilaridir bunlar canim
Evet canım pazar günü jel de var tabii inşallah tutmuştur test günü cuma günü inan yaptırmak istemiyorum korkuyorum[/QUOTE]
Korkma canim insallah guzel haberin isaretidir bu oyle dusun;) bu arada ne kadar gec test tarihi vermisler.benim 10. Gune verdiler

Evet canım pazar günü jel de var tabii inşallah tutmuştur test günü cuma günü inan yaptırmak istemiyorum korkuyorum
Korkma canim insallah guzel haberin isaretidir bu oyle dusun:KK66: bu arada ne kadar gec test tarihi vermisler.benim 10. Gune verdiler[/QUOTE]
Evet canım çok geç verdiler aklımın biri diyo çarşamba yaptır ama bilmiyorum :)))

Kullandığını soylemissin canım sonradan gördüm korkma olur öyle sancılar benim ablam 9 ay boyunca her ay 2 3 gün kasık ağrım oluyo du hesap yapıyorum hamile olmasam adet günüm diyorum demişti
Jel kullanıyorum canım unutmuşum :)) inşallah normaldir kaldı 5 gün daha günler geçmiyor çarşamba da annemlere gitcem 3 4 saat yol ama sorun olmaz artık herkes orda şimdi orada rahatlarım biraz diye düşünüyorum dua ediyorum hep inşallah pozitif sonucu görcem

Teşekkür ederim canım,ben de sağlıkla kucağına alman için dua edeceğim.Tek endişem anestezi kısmı geriyor biraz ama anestez,siz de toplatmak çok zor onu da yaşadım baya kötü oluyor:KK43:
Ben iki seferde anestezisis yaptim. Ilk seferde yapan kisi kotuydu sanirim cok agriliydi oncesini bilmedigim icin oyle agrili oluyo sanmistim. Ama ikincisinde ne zaman igneyi vurdu hic anlamadim bile. Cok kolay gecti. Cok zor ama sonucta guzel bir hedef icin yapiyoruz bunu dusunerek teselli bulabilirsin. Senin kacinci denemendi?

Ben iki seferde anestezisis yaptim. Ilk seferde yapan kisi kotuydu sanirim cok agriliydi oncesini bilmedigim icin oyle agrili oluyo sanmistim. Ama ikincisinde ne zaman igneyi vurdu hic anlamadim bile. Cok kolay gecti. Cok zor ama sonucta guzel bir hedef icin yapiyoruz bunu dusunerek teselli bulabilirsin. Senin kacinci denemendi?

Canım benim ilk denememden bir kızım var 5 yaşında,ikinci deneme negatif,şimdi 3. denememi yapacağım işallah.

Revan
Rabbim meleğime uzun ömür versin yok kimseyi takmıyorum pek ztn cnm .
Öööözzzzzggggeeeee:) hayırlı uğurlu olsun canım, sen topiğimizin ilk haberlerini veriyosun hep ne güzel. Prensesimiz geliyo demek. Kayınvalidende ilgili bise demiyorum bile kendi de kadın bu düşmanlığı anlamadım. Güzel haberin önüne geçmesin hayırlı uğurlu olsun gözün aydın

Canım başka bi Arkadaşımın hamileliğinde dedigin gibi oluyodu ama sıkıntı yoktu cok şükür takma kafanı. Sen de cinsiyetler belli olmadı mı happy ben mi kaçırdım

Yok canim daha belli degil 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah ozaman cinsiyetleri belli olur :) sende durumlar nasil hersey yolundami

H Heveslebekleyen H happy-happy kızlar gitmeyin en az 20 haftayı bekleyin çnkü bilmiyo doktorlar dümdüz gözüküyo onuda kız diyolar bz 12. Haftada boşa gittik diye düşünüyoruz çnkü ultrason resminde hiç belli eden bişiy yok . Bebegin daha cinsel organları 13. Haftada başlayıp büyüyormuş biz boşuna gittik siz bekleyin . Bn tekrar 20. Haftada gidecegim çnkü resim de bile hiç bişi yok

Kızlarr ya, bi sorunum var, yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var..afedersiniz ama çok kötü kabız oldum ben, hayatımda ilk defa başıma geliyor..karnım şiş ve ağrıyor ara ara.:( doktorum transferden sonra olurum diye duphalac şurup vermişti işe yaramıştı o zaman, şu anda da kullanabilirmiyim acaba.?

="Nilayalper, post: 41994032, member: 679304"]Korkma canim insallah guzel haberin isaretidir bu oyle dusun:KK66: bu arada ne kadar gec test tarihi vermisler.benim 10. Gune verdiler[/QUOTE]
Evet canım çok geç verdiler aklımın biri diyo çarşamba yaptır ama bilmiyorum :)))[/QUOTE]

5.gun transferi degilmiydi canim, bence sali gunu test yaptirmalisin..gaz vermis gibi olmayayim ama benimde 5.gun blast dr.10.gune test verdi :))

="Nilayalper, post: 41994032, member: 679304"]Korkma canim insallah guzel haberin isaretidir bu oyle dusun:KK66: bu arada ne kadar gec test tarihi vermisler.benim 10. Gune verdiler
Evet canım çok geç verdiler aklımın biri diyo çarşamba yaptır ama bilmiyorum :)))[/QUOTE]

5.gun transferi degilmiydi canim, bence sali gunu test yaptirmalisin..gaz vermis gibi olmayayim ama benimde 5.gun blast dr.10.gune test verdi :))[/QUOTE]
Yok canım 3.Gün embriyoları bi de bütün adet belirtileri var sivilce hariç karnım ağrıyor göğüslerim şişti ve ağrıyor bilmiyorum yaaa

Evet canım çok geç verdiler aklımın biri diyo çarşamba yaptır ama bilmiyorum :)))

5.gun transferi degilmiydi canim, bence sali gunu test yaptirmalisin..gaz vermis gibi olmayayim ama benimde 5.gun blast dr.10.gune test verdi :))[/QUOTE]
Yok canım 3.Gün embriyoları bi de bütün adet belirtileri var sivilce hariç karnım ağrıyor göğüslerim şişti ve ağrıyor bilmiyorum yaaa[/QUOTE]
Takilma bu belirtilere canim ilaclar yapiyor bunlari.. ha gayret az kaldi insallah guzel olacak sonucun

merhaba ben oğlumda cinsiyeti çok erken öğrenmiştim asker geliyor dediğinde hada 11. haftadaydım yinede garanti olsun dersen 20. hafta iyidir gözün aydın.

H Heveslebekleyen H happy-happy kızlar gitmeyin en az 20 haftayı bekleyin çnkü bilmiyo doktorlar dümdüz gözüküyo onuda kız diyolar bz 12. Haftada boşa gittik diye düşünüyoruz çnkü ultrason resminde hiç belli eden bişiy yok . Bebegin daha cinsel organları 13. Haftada başlayıp büyüyormuş biz boşuna gittik siz bekleyin . Bn tekrar 20. Haftada gidecegim çnkü resim de bile hiç bişi yok
canım merhaba sabah ılık 2 bardak su ve 3 kayısı ye işe yarıyor geçmiş olsun.
Kızlarr ya, bi sorunum var, yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var..afedersiniz ama çok kötü kabız oldum ben, hayatımda ilk defa başıma geliyor..karnım şiş ve ağrıyor ara ara.:KK43: doktorum transferden sonra olurum diye duphalac şurup vermişti işe yaramıştı o zaman, şu anda da kullanabilirmiyim acaba.?

Back