• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar midem ağrıyor iki gündür ilaçlardan mıdır nedir kıvranıyorum bugün bi de adet sancısı gibi ağrım başladı niye böyle oluyor?

Aybala ne zaman basliyacan tedaviye? Senin dondurulmus varmiydi. Bende hamile kaldigimdan bu yana lekelenmelerin var o yuzden sadece yatiyorum evde. Cumaya ultrasyonum var bakalim ne gorecem.

Pazartesi opum var canım,son aşamadayım artık,hayırlısıyla Rabbim nasib eder işallah.

Dualarını eksik etme canım.GEçen sefer 14. gün toplanmıştı,bu sefer yumurtalar yavaş gelişti 16. gün opu olacak.SEnin kaç yumurta vardı? kaçı döllendi?
Benim 5 yumurta toplandi. 4 tanesi dollendi ikisi transver oldu ikisi donduruldu. Belki negatifden hemen beklemeden yaptinya ondan olabilir. Ben bir ay ara vermek gerekiyo saniyodum.

Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugun %80 kız dedi bn cok sevindim :)
Hayirli olsun canim, masallah cinsiyetide ogrendin ne guzel kiz olacak :) kaynanani bosver Allah akil fikir versin ona hicbir sekilde bunu soylemeye hakki yokken hele birde ne zorluklarla tedaviyle kavustugun bebegin icin bunlari soylemesi...
Sen kizinla ilgili tatli hayaller kur canim, elinden geldigince duymamaya bak onu:KK36::21:

Hanigi ilaclari kullaniuorsun canim? Wcden sonra ufak capli adet agrisi oluyor bendede. Ama kisa suruyor senin uzun mu?
Folicasit estrofem corasprin clexane (Enox) iğne o vardı ama iki gündür midem çok kötü ağrıyor adet sancısı da uzun sürekli tuvaletteyim oldu mu olmadı mı diye

[QUOTENilayalper, post: 41993464, member: 679304"]Folicasit estrofem corasprin clexane (Enox) iğne o vardı ama iki gündür midem çok kötü ağrıyor adet sancısı da uzun sürekli tuvaletteyim oldu mu olmadı mı diye[/QUOTE]
Bende folbiol, estrofem, birde crinone kullaniyorum canim ama mide sikayetim yok cok sukur. Senin ek olarak kan sulandiricilarin var onlar yaparmi bilmiyorumki.. transferin gecen hafta pazardi dimi snein? Test gunun ne zman? Insallah tutmustur da onun agrilaridir bunlar canim

Back