• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kız var ya gidelim bile demedim bizle geldi neyse doktor hollandaca %80 kuz bulgularına rastladım dedi bunu bi görsen bi bagırdı yolda gelirken başladı susmuyo eşimde bnm çocugum olmaya bilirdi dedi olmasın kız olmaktansa ölsün diyo bnde konuşunca sus seni asa atarım dedi psikoloji iyice gitmiş gercekten .tövbe Tövbe ama böyle kişiler hepimizi gömer kendi yaşar bunlara bişi olmaz
Saka gibi kadin. Ne denirki boylesine

Kız var ya gidelim bile demedim bizle geldi neyse doktor hollandaca %80 kuz bulgularına rastladım dedi bunu bi görsen bi bagırdı yolda gelirken başladı susmuyo eşimde bnm çocugum olmaya bilirdi dedi olmasın kız olmaktansa ölsün diyo bnde konuşunca sus seni asa atarım dedi psikoloji iyice gitmiş gercekten .tövbe Tövbe ama böyle kişiler hepimizi gömer kendi yaşar bunlara bişi olmaz

Özge canım, Allah sabırlar versin sana, kayınvalideni de ıslah etsin inşallah..Onu görme canım, duyma, yokmuş gibi davran..bebeğini düşün, sağ salim doğsun inşallah, onunla vakit geçirirsin ne güzel..üzme kendini..

Özge canım, Allah sabırlar versin sana, kayınvalideni de ıslah etsin inşallah..Onu görme canım, duyma, yokmuş gibi davran..bebeğini düşün, sağ salim doğsun inşallah, onunla vakit geçirirsin ne güzel..üzme kendini..
Ztn öyle yapıyorum cünkü Çıldırmış durumda .

Kızlar hepinize Merhaba. . O kadar gün geçirdik derdime ortak bana hep destek oldunuz önce bana hakkınızı helal edin... 5 gün önce şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim hemen yatış verdiler o gece sabah 5 e kadar çok acı çektim ve ağrım durdu kanamam azar azar devam ediyordu sonra yine gece sancilarim aynı şekilde başladı kanamam yine artmaya başladı 4 saatte 3 Ped doldu allahım noolur yeter bu bebek bana nasip değilse al noolur diye ağladım ve 6 saat aşırı şiddetli ağrıdan sonra 1 buçuk aylık bebeğim pedime geldi nasıl duygu yasayacagimi şaşırdım biten sancilarima şükür ederken giden bebeğime baka kaldim... allahim yeter artık alacaksan al bebegimi derken 6 saat sonra gitti bebeğim diye ağlamaya başladım insanoğlu işte... anca kendime gelip bunu buraya yazmaya kendime borç bildim... benim vaktim daha gelmemiş nasip ten ötesi yok... ilk gebeliğimdi ve gitti bunun bile tedavim açısından çok büyük bi adım olduğunu söyledi doktorum artık bana başka tedavi ve başka ilaçlarla yardım edeceğini bu sefer o bebeği alacağımı söyledi artık onu allah bilir... Hepinize allahım yardım etsin 9 ay Bebeğinizin sizinle olması için duaciyim allah sizi bebeginize kavustursun benim için çok zordu rabbim size yasatmasin.. iyi geceler kızlar. .
Canım bir iki gündür girememiştim foruma. Şimdi okudum. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki tedavinde Allah kucağını çifter çifter doldursun, yüzünü güldürsün

Desteginiz icin tesekkur ederim kizlar. Evet haklisiniz cok erken yaptim. Daha gecen hafta cumartesiydi transferim. Ne bilim esim kanda baktiralim dedi bende baktirdim. 2.48 gbi bi deger cikti. Uzuluyorum ama bi yandanda belki diorum. Tekrardan desteginiz icin cok cok coo..k sagolun.
Canim sen transfer olduğun günü sayma bugün 7.gun yarın 8 gün oluyo bence senin değerlerin yüksek çıkacak olmasi gerektiği gibi olcak inşallah

Canım ben 2 aşılama 8 tüp bebek denemesi sonucu gebe kaldım çok şükür ve hiç ümitsizliğe düşmedim hep daha sıkı sarildim bir sonraki tedaviye sende öyle olmalısın zor ama topla kendini hem daha 8. gününmus hiçbir şey belli değil boşuna şimdiden üzme kendini
8 tüp bebek denemesi mi hay maşallah ben 3. Denemeye güç bulamazken sen bana yine cesaret oldun valla çok fazla ara vermeden gidecem 8 denemeyi hangi şehirler ve hastanelerde yaptırdıN??

Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugun %80 kız dedi bn cok sevindim :)
Ayyyy maşallah çok sevindim prenses annesi olacaksın inşallah hem cinsiyeti falan önemli değil sağlıklı olsun yeter kaynananı da takma ama üstüne çok geliyorsa cevabını ver zor bir sürecin aradından gelen mücizenin cinsiyetinin ne önemi var kaldı ki normal yolla olsa bile yok...

Kızlar Ankaradaki doktorla telefonla gorustugumde perde tedavisinden bahsetti neye dayanarak söyledi bunu bilmiyorum... acibademde histeroskopi yapılmıştı bana doktor temiz hiç bişey yok iki çizik attım embriyo yerleştirme yerlerini işaretledim dedi ( gerçi o embriyolar da tutunamamisti bile ) var mı aranızda perde tedavisi yaptıran merak ettim gece gece aklıma geldi

8 tüp bebek denemesi mi hay maşallah ben 3. Denemeye güç bulamazken sen bana yine cesaret oldun valla çok fazla ara vermeden gidecem 8 denemeyi hangi şehirler ve hastanelerde yaptırdıN??
4 deneme istanbul eurofertil 1 tane istanbul bahceci umut tup bebek son 3 denemede eskişehir acıbadem canım

Revan
Ayyyy maşallah çok sevindim prenses annesi olacaksın inşallah hem cinsiyeti falan önemli değil sağlıklı olsun yeter kaynananı da takma ama üstüne çok geliyorsa cevabını ver zor bir sürecin aradından gelen mücizenin cinsiyetinin ne önemi var kaldı ki normal yolla olsa bile yok...
Rabbim meleğime uzun ömür versin yok kimseyi takmıyorum pek ztn cnm .

Back