• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar hepinize Merhaba. . O kadar gün geçirdik derdime ortak bana hep destek oldunuz önce bana hakkınızı helal edin... 5 gün önce şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim hemen yatış verdiler o gece sabah 5 e kadar çok acı çektim ve ağrım durdu kanamam azar azar devam ediyordu sonra yine gece sancilarim aynı şekilde başladı kanamam yine artmaya başladı 4 saatte 3 Ped doldu allahım noolur yeter bu bebek bana nasip değilse al noolur diye ağladım ve 6 saat aşırı şiddetli ağrıdan sonra 1 buçuk aylık bebeğim pedime geldi nasıl duygu yasayacagimi şaşırdım biten sancilarima şükür ederken giden bebeğime baka kaldim... allahim yeter artık alacaksan al bebegimi derken 6 saat sonra gitti bebeğim diye ağlamaya başladım insanoğlu işte... anca kendime gelip bunu buraya yazmaya kendime borç bildim... benim vaktim daha gelmemiş nasip ten ötesi yok... ilk gebeliğimdi ve gitti bunun bile tedavim açısından çok büyük bi adım olduğunu söyledi doktorum artık bana başka tedavi ve başka ilaçlarla yardım edeceğini bu sefer o bebeği alacağımı söyledi artık onu allah bilir... Hepinize allahım yardım etsin 9 ay Bebeğinizin sizinle olması için duaciyim allah sizi bebeginize kavustursun benim için çok zordu rabbim size yasatmasin.. iyi geceler kızlar. .
Senden birkacgun haber alamayinca anlamis ama insallah degildir demistim. Hayirlisi boyleymis. Iyi tarafindan bakinca artik hamile kalabildigini biliyosun. Birdahakinde insallah kucagina almakda nasip olacak. Cok gecmis olsun.

Kızlar hepinize Merhaba. . O kadar gün geçirdik derdime ortak bana hep destek oldunuz önce bana hakkınızı helal edin... 5 gün önce şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim hemen yatış verdiler o gece sabah 5 e kadar çok acı çektim ve ağrım durdu kanamam azar azar devam ediyordu sonra yine gece sancilarim aynı şekilde başladı kanamam yine artmaya başladı 4 saatte 3 Ped doldu allahım noolur yeter bu bebek bana nasip değilse al noolur diye ağladım ve 6 saat aşırı şiddetli ağrıdan sonra 1 buçuk aylık bebeğim pedime geldi nasıl duygu yasayacagimi şaşırdım biten sancilarima şükür ederken giden bebeğime baka kaldim... allahim yeter artık alacaksan al bebegimi derken 6 saat sonra gitti bebeğim diye ağlamaya başladım insanoğlu işte... anca kendime gelip bunu buraya yazmaya kendime borç bildim... benim vaktim daha gelmemiş nasip ten ötesi yok... ilk gebeliğimdi ve gitti bunun bile tedavim açısından çok büyük bi adım olduğunu söyledi doktorum artık bana başka tedavi ve başka ilaçlarla yardım edeceğini bu sefer o bebeği alacağımı söyledi artık onu allah bilir... Hepinize allahım yardım etsin 9 ay Bebeğinizin sizinle olması için duaciyim allah sizi bebeginize kavustursun benim için çok zordu rabbim size yasatmasin.. iyi geceler kızlar. .
Canim cok gecmis olsun vok zor bi durum allah sabır versin insallah.benim de ilk bebegimin 8 haftalikken kalp atışları durmustu normal kontrole gittigimde ogrenmistim bebegi gormeyi beklerken kürtaj oldum. Ilk zaman çok moralim bozuldu ama bunun vücudun bir cesit imha yontemi oldugunu ogrendim.kromozomal bi anamoli durumunda gerceklesiyormus genellikle.kendimi oyle teselli ettim.cok zor pozitifi gordukten sonra su yasananlar ama bunda da mutlaka bir hayir vardır insallah bi sonraki denemende yaşadıklarınin mukafatini bi bebis olarak alirsin canim

Ah canım mahvettin beni allah yüzümüze gülecek sadece sabır... benim dondurulmuş embriyom da kalmadı malesef şimdi en başa dönecez ama su an bende o güç de yok o piskoloji de yok malesef... yaşım 27 kocam 34 yaşında... o zaman senin kese parcalanarak düşmüş canım benim.. benden hatta 2 tane büyük parça geldi bana ikiz miydi diye sordu hemşireler Hayır dedim şaşırdılar patoloji en doğru cevabı verecek... baş parmağım kadar büyüklüğü bir et parçası ve damarli damarliydi içinde can da olmasa o benim bebegimdi yani...
tabii ki de canım içinde can olmasa da o senin bebeğin de yanlış anlama ben ondan dolayı yazmadım benden sürekli parçalar geldi ama benim anlamadığım ben den o fazla parcalar ilk fazla kanamam olduğunda geldi ama sonra doktor bebek gelişmemiş düşük yapacaksın dediğin de adet gibi kanamam geldi ama çok fazla ağrım olmuştu.ben de dondurulmuş embriyo yok bende en baştan başlayacağım.
doktorun ne dedi ne zaman kontrole gideceksin.

Insallah siz burda bebeklerinizi büyütürken ben size ay midem bulaniyo ay başım dönüyor normal mi diye yazar dururum :))canım benim hep destek oldun allah bebeğini sana bagislasin. ..

Sevgili uçurtma avcısı , xergen ve olumsuzluk yaşayan bütün arkadaşlar,
İnsallah sonraki denemende nurtopu gibi bebekleriniz olur , sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder rabbim. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla kucaklarına versin. Gerçekten çok ama çok zor bir süreç ama elden ne gelir.
24 Temmuzda benimde transferim yapıldı. İnsallah hayırlısı olur tutar yada tutmaz rabbime kalmış. Ama şuna inan sizin yaşadığınız düşük olaylarını okuyunca üzülmemek düşünmemek içten bile değil Allah sabır, sağlık,güç ve umut verir inşallah en kısa zamanda bütün bu yaşadığınız olumsuzluklar yerini mutluluğa bırakır demekten başka bir sey gelmiyor insanın elinden:(

Ucurtmaavcısı arkadasım.özge geçmişi okumadan yazmıs olabilir.sana yazmadı diye alınmıssın piskolojık durumuna veriyorum herkes cevap yazmak zorunda değil.tuhaf geldi sitemin ondan yazdım sende yanlıs anlama lütfen

Özge maşallah gebeliğin güzel gidiyo allah bozmasin kardeşim de....... burda size yaşadıklarımı anlattım o kadar zaman geçirdik insan bi geçmiş olsun nasıl demekki? ??? Üstüne bide kendine dua ister allahtan diler allah kalbine göre versin kardeş....
Cnm bni Msjnı gercekten görmedim kusura bakma cok gecmiş olsun bn buraya msjı yazdım cıktım dırekt inanki bn kndı başımın derdine düşmüşüm . Eger yanlış anlamana sebeb verdıysem kusura bakma. Bnde sabahtan beri hastanedeyim cok kötü durumdayım bu bnm 4. Transferim di o hassas durumdayım ki ne kimsenin ne dedigini ne yazdığını inan görmüyorum . Rabbim sabır versin sana inşallah bundan sonraki bebegin saglıklı ve hayırlı sekılde tutunur .

Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin sana. Zor bi durum ama içinde güzel bi yan var hamile kalabiliyor sun. İnşallah 2. Denemede bebeğine kavuşursun

Canim cok gecmis olsun vok zor bi durum allah sabır versin insallah.benim de ilk bebegimin 8 haftalikken kalp atışları durmustu normal kontrole gittigimde ogrenmistim bebegi gormeyi beklerken kürtaj oldum. Ilk zaman çok moralim bozuldu ama bunun vücudun bir cesit imha yontemi oldugunu ogrendim.kromozomal bi anamoli durumunda gerceklesiyormus genellikle.kendimi oyle teselli ettim.cok zor pozitifi gordukten sonra su yasananlar ama bunda da mutlaka bir hayir vardır insallah bi sonraki denemende yaşadıklarınin mukafatini bi bebis olarak alirsin canim
Canim ayNi seyleri yasamisiz seninle bende 10.hafta kontrolume giderken bebegin hareketlerin8 gormeyi umit ederken kalbinin durdugunu ogrendim cok kotu oldum ilk baslarda kromozomal bozukluktanmis benimki de sonrada pgt yapildi ve saglikli olan embriyo transfer edildi bakalim tabi allah in taktiri yine insallah bu sefer saglikla devam eder hamileliklerimiz

Insallah siz burda bebeklerinizi büyütürken ben size ay midem bulaniyo ay başım dönüyor normal mi diye yazar dururum :))canım benim hep destek oldun allah bebeğini sana bagislasin. ..
İnşallah kusa kusa için dışına çıkar sen yeter ki tekrar dene kuzucum :):):)
Seni seviyorum :KK200:
Allah hepimize önce hayırlısını versin sonra da gönlümüze göre versin inşallah :anneadayı::KK46:

Canım geçmiş olsun.. Sen degerlisin herseyden önce sen iyi olmalısın.. Kendine çok iyi bak, başına gelen olaydan sonra hemen tekrar denemek sana cok yorucu gelebilir şuna çok normal. Kendini toparla inan ki yeniden bu yoLa cıkmak icin heyecanın artacak. Zaman herseyi onarır. Yaşadığın cok zor bise, Allah yardımcın olsun. Buraları hepten bırakma Arada haberlerini alalım, beraber cıktık yola.. Allah yardımcın olsun, gönlündekini kısa zamanda nasip Etsin canım

Çok geçmiş olsun canım, Kafanı boşalt iyice, kelimeler yetersiz şu an..2013 teki düşüğüm geldi aklıma ...off Rabbim kimseye yaşatmasın...bu gebeliğimde kanamam oldu acile gittiğimde perişandım gitti yavrum dedim ..Allatan oradaydı...ama şimdid yatıyorum canım sıkılıyor bu lekelerden..Ama düşük Acısını yaşadım Allah'ıma hep dua ettim aynısını Yaşatma diye :((( hem bana hem kimseye düşmanıma bile yaşatmasın Rabbim..çok geçmiş olsun..toparlanınca daha pozitif başlarsın hep umutlu iyi düşün iyi olsun canım...geçmiş olsun tekrar ..

Canim benimm Allah sabir versin sana. Yasadiklarin gercekten uzucu. Okurken kendim yasamis gbi hissetdim. Rabbim bi daha sana boyle bi aci yasatmasin. Dilerim tez vakitde Kucagin dolar. Mis gbi evlat kokusunu icine ceker tum kotu anilari unutursun.
Cok cok coo..k gecmis olsun.

Ah canım mahvettin beni allah yüzümüze gülecek sadece sabır... benim dondurulmuş embriyom da kalmadı malesef şimdi en başa dönecez ama su an bende o güç de yok o piskoloji de yok malesef... yaşım 27 kocam 34 yaşında... o zaman senin kese parcalanarak düşmüş canım benim.. benden hatta 2 tane büyük parça geldi bana ikiz miydi diye sordu hemşireler Hayır dedim şaşırdılar patoloji en doğru cevabı verecek... baş parmağım kadar büyüklüğü bir et parçası ve damarli damarliydi içinde can da olmasa o benim bebegimdi yani...

canım benim ya Allah ım sabırlar versin sana inşallah..bu günlerini geçirip bir daha denemen için güç kuvvet versin.Rabbimin bi bildiği vardır canım, vakti zamanı gelmemiş demek ki.tekrar geçmiş olsun..

oz-ge-mavi oz-ge-mavi ikili test sonucunu aldın mı? Nasıl? İkizlerde yapmaıyor doktorlar diye okudum meraktayım.
Bugün sadece ultrason yaptı boyun kalınlığını ölçtü 1.7 cıktı cok iyi herseyi dedi 1 hafta sonra test sonucumuz cıkıcak inş iyi çıkar hersey . Ikızlerde olmuyo muş cnm test sadece detaylı ultrason oluyomuş

oz-ge-mavi oz-ge-mavi canim naptin cikmadimi sonucun
Cnmm çok şükür allaha ultrason sonucumuz cok iyi çıktı herseyi iyi dedi kan sonucunu beklicez bide ultrason görüntülerini şimdi üst doktorlara gösterip 1 hafta sonra haber edecekler rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın aglayarak gittim hastaneye kimseye allahım bebegin Gelişimi kötü dedirtmesin çok şükür ki iyi herseyi

Bugün sadece ultrason yaptı boyun kalınlığını ölçtü 1.7 cıktı cok iyi herseyi dedi 1 hafta sonra test sonucumuz cıkıcak inş iyi çıkar hersey . Ikızlerde olmuyo muş cnm test sadece detaylı ultrason oluyomuş

Gözün aydın canım herşey yolunda ...Sak'ın üzülüp üzme bebişlerini yazık minnacıklar ama kalpleri hissediyor seni..hayırlı olsun tekrar..darısı doğuma..inşallah burada hafta arayla doğumlarımızı da paylaşırız...inşallahh aminnnnnnnnn ecmainn ...

Back