Kızlar hepinize Merhaba. . O kadar gün geçirdik derdime ortak bana hep destek oldunuz önce bana hakkınızı helal edin... 5 gün önce şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim hemen yatış verdiler o gece sabah 5 e kadar çok acı çektim ve ağrım durdu kanamam azar azar devam ediyordu sonra yine gece sancilarim aynı şekilde başladı kanamam yine artmaya başladı 4 saatte 3 Ped doldu allahım noolur yeter bu bebek bana nasip değilse al noolur diye ağladım ve 6 saat aşırı şiddetli ağrıdan sonra 1 buçuk aylık bebeğim pedime geldi nasıl duygu yasayacagimi şaşırdım biten sancilarima şükür ederken giden bebeğime baka kaldim... allahim yeter artık alacaksan al bebegimi derken 6 saat sonra gitti bebeğim diye ağlamaya başladım insanoğlu işte... anca kendime gelip bunu buraya yazmaya kendime borç bildim... benim vaktim daha gelmemiş nasip ten ötesi yok... ilk gebeliğimdi ve gitti bunun bile tedavim açısından çok büyük bi adım olduğunu söyledi doktorum artık bana başka tedavi ve başka ilaçlarla yardım edeceğini bu sefer o bebeği alacağımı söyledi artık onu allah bilir... Hepinize allahım yardım etsin 9 ay Bebeğinizin sizinle olması için duaciyim allah sizi bebeginize kavustursun benim için çok zordu rabbim size yasatmasin.. iyi geceler kızlar. .