• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Gözün aydın canım herşey yolunda ...Sak'ın üzülüp üzme bebişlerini yazık minnacıklar ama kalpleri hissediyor seni..hayırlı olsun tekrar..darısı doğuma..inşallah burada hafta arayla doğumlarımızı da paylaşırız...inşallahh aminnnnnnnnn ecmainn ...
Aminnnn cmm inşş . Bitane bnm bebişim :)

Bugün sadece ultrason yaptı boyun kalınlığını ölçtü 1.7 cıktı cok iyi herseyi dedi 1 hafta sonra test sonucumuz cıkıcak inş iyi çıkar hersey . Ikızlerde olmuyo muş cnm test sadece detaylı ultrason oluyomuş
Aynen bende detaylı test yapılıyor diye duymuştum. Nasıl geçti.

Aynen bende detaylı test yapılıyor diye duymuştum. Nasıl geçti.
25 dakika ultrason yaptı boyun kalınlığını ölçtü sag sol ön arka her taraftan Vücudu ölçtü başını ölçtü mıdeyi ölçtü herseyi iyi çıktı şimdilik uyuyodu uykuyu çok seviyo zorla uyandı :) şimdilik iyi dedi ama tabi bi kan sonucu var bide tekrardan ölçümleri incelicekler ona göre bu hafta sonu tekrar gideceğiz . Bu ay sonuda 45 dakıka tekrar ultrason olucak tğm Vücudu için 4 doktor inceliycekmiş . Kimseyi korktuğuna uğratmasın o kdr zor bişiy ki dünden beri yıkılmıştım çok şükür allaha

tabii ki de canım içinde can olmasa da o senin bebeğin de yanlış anlama ben ondan dolayı yazmadım benden sürekli parçalar geldi ama benim anlamadığım ben den o fazla parcalar ilk fazla kanamam olduğunda geldi ama sonra doktor bebek gelişmemiş düşük yapacaksın dediğin de adet gibi kanamam geldi ama çok fazla ağrım olmuştu.ben de dondurulmuş embriyo yok bende en baştan başlayacağım.
doktorun ne dedi ne zaman kontrole gideceksin.
2 ay sonra gelin konuşalım dedi ama ben sadece görüşmeye gidip yeni bi tedavi başlatmak istemiyorum hem maddi hem piskolojik duzeldikten sonra tekrar denerim 1 sene içinde 30 bin tl para gitti hadi paradan geçtim de ben bu geceden sabaha kadar çektiğim acıyı nasıl unuturum bu cümleyi kurarken bile gözlerim doluyor allah kimseye yasatmasin

Ucurtmaavcısı arkadasım.özge geçmişi okumadan yazmıs olabilir.sana yazmadı diye alınmıssın piskolojık durumuna veriyorum herkes cevap yazmak zorunda değil.tuhaf geldi sitemin ondan yazdım sende yanlıs anlama lütfen
Kendisi cevap yazmış bana zaten sana ne oldu bende onu anlamadim????iki üç kişi var burda onlardan daha fazla destek bekledim sen sonradan katıldın anlayamazsin....

Cnm bni Msjnı gercekten görmedim kusura bakma cok gecmiş olsun bn buraya msjı yazdım cıktım dırekt inanki bn kndı başımın derdine düşmüşüm . Eger yanlış anlamana sebeb verdıysem kusura bakma. Bnde sabahtan beri hastanedeyim cok kötü durumdayım bu bnm 4. Transferim di o hassas durumdayım ki ne kimsenin ne dedigini ne yazdığını inan görmüyorum . Rabbim sabır versin sana inşallah bundan sonraki bebegin saglıklı ve hayırlı sekılde tutunur .
9 ay bu sıkıntılar gitmeyecek bizim özel bebeklerimiz gönlünü ferah tut hersey güzel olcak... sen bana çok destek oldun sonra bişey yazmayinca tuhaf oldum sen de kusura bakma canım :(

9 ay bu sıkıntılar gitmeyecek bizim özel bebeklerimiz gönlünü ferah tut hersey güzel olcak... sen bana çok destek oldun sonra bişey yazmayinca tuhaf oldum sen de kusura bakma canım :KK43:
Sen kusura bakma cnm bnm görmedim bn çok kötüydüm gercekten . Herseyde bi hayır var öyle düşün ve kndı morelini düzeltmeye calış kendine destek ol ve iyi oldugunu hissettiginde hemen başla tedaviye hiç durma çünkü emin ol bebeğinde seni isteyecek .

25 dakika ultrason yaptı boyun kalınlığını ölçtü sag sol ön arka her taraftan Vücudu ölçtü başını ölçtü mıdeyi ölçtü herseyi iyi çıktı şimdilik uyuyodu uykuyu çok seviyo zorla uyandı :) şimdilik iyi dedi ama tabi bi kan sonucu var bide tekrardan ölçümleri incelicekler ona göre bu hafta sonu tekrar gideceğiz . Bu ay sonuda 45 dakıka tekrar ultrason olucak tğm Vücudu için 4 doktor inceliycekmiş . Kimseyi korktuğuna uğratmasın o kdr zor bişiy ki dünden beri yıkılmıştım çok şükür allaha
Neden korkuyorsun canım.

Kendisi cevap yazmış bana zaten sana ne oldu bende onu anlamadim????iki üç kişi var burda onlardan daha fazla destek bekledim sen sonradan katıldın anlayamazsin....
Dikkatlı okursan kımın sonradan katildiğini anlayabilirsin arkadasım yine cevap vermiycem yasadiğin piskolojık duruma veriyorum söylediklerini.allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda alıraın bebişini kucagına.

size soracağım son bi sorum daha var :) daha önce düşük yapan kızlar kanamaniz kaç gün sürdü ?? Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo bana ya :( ben kürtaj da olmadım biri kürtaj yapsak olur ama yapmayam diyo diğeri endometrium 5.5 gerek yok diyo anlamadım.... hatta ertesi gün minik bi et parçası geldi sinir oldum Dr aradım kalan son parcadir dedi

size soracağım son bi sorum daha var :) daha önce düşük yapan kızlar kanamaniz kaç gün sürdü ?? Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo bana ya :KK43: ben kürtaj da olmadım biri kürtaj yapsak olur ama yapmayam diyo diğeri endometrium 5.5 gerek yok diyo anlamadım.... hatta ertesi gün minik bi et parçası geldi sinir oldum Dr aradım kalan son parcadir dedi
Endomereium düşük yani düşük yapmişsindir zaten cok minnıktı daha kürtaj demesi ilğinç geldi diğer dokorun.ayrıca niye son soru?ben ocak ayından beri deniyorum h gitmedim eğer tedavi düşünüyorsan tekrar acayıp moral oluyor.ben kal derim daha cabuk unutursun.burası olmasa ben kafayı yerdim

size soracağım son bi sorum daha var :) daha önce düşük yapan kızlar kanamaniz kaç gün sürdü ?? Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo bana ya :KK43: ben kürtaj da olmadım biri kürtaj yapsak olur ama yapmayam diyo diğeri endometrium 5.5 gerek yok diyo anlamadım.... hatta ertesi gün minik bi et parçası geldi sinir oldum Dr aradım kalan son parcadir dedi
Bn de düşük yaptım ama yaklasık bebek 2 haftalıktı kürtaj dediler sonra ilac tedavisi dediler kendiliginden düştü bebek . Kanamam rahat 12 gün sürdü canım hemde parca parca geldi cok sancım oldu ve hiç ilaç bile vermediler

Kürtaj i onermiyorlar canım benim bildigim zaten dediğin gibi endometriyum incelmiş gerek yok gibi rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah seni bebeğine hemde çifter çifter gelsin bebislerin

Back