- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #4.621
Sarisekerannesi
cnm sen hamilelik geçirmişsn bugun kontrolüm vardı bebek hakkında 17.9 dedi Gelişimi için durumu pek beğenmedim dedi bi problem olur mu acaba ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Dr un neden boyle dedigini anlamadım. Benim Dr ilk 3-4 ay kilo almasan cok iyi olur dedi.. Senin Dr niye oyle dedi anlamadımSarisekerannesi cnm sen hamilelik geçirmişsn bugun kontrolüm vardı bebek hakkında 17.9 dedi Gelişimi için durumu pek beğenmedim dedi bi problem olur mu acaba ya
Amın canım.Benim de kızım 5 yaşında canım.Rabbim evlatlarımızı kardeşsiz bırakmasın aminnn
ben bi sorun oldugunu düşünmüyorum bazı doktorlar neden az bi gerilik görünce sorun yaratırlar.benim kızım 3 hafta gerideydi bak koca kız olduSarisekerannesi cnm sen hamilelik geçirmişsn bugun kontrolüm vardı bebek hakkında 17.9 dedi Gelişimi için durumu pek beğenmedim dedi bi problem olur mu acaba ya
Bilmiyorum kafamın içi soru işareti dolu saglıklı hayırlı sekılde gecsin şu 6 ayımCanım Dr un neden boyle dedigini anlamadım. Benim Dr ilk 3-4 ay kilo almasan cok iyi olur dedi.. Senin Dr niye oyle dedi anlamadım
Hafta olarak 12 ztn cnm ama bilmiyom öyke dedi daha 3 aylık çok küçük ne beklentisi vardıkiAmın canım.
ben bi sorun oldugunu düşünmüyorum bazı doktorlar neden az bi gerilik görünce sorun yaratırlar.benim kızım 3 hafta gerideydi bak koca kız oldu
Oldu canim aksamustu. Karmasik duygular icindeyim aldim geldim bebegimi insallah hic gitmez...bluemermaid canım transferin oldu mu nasıl geçti
19 gündür var canim bende de.19 tane igne vuruldum yatiyorum dinleniyorum ama kesildi derken yine geliyor.her akintida koşup bakiyorum ne renk diye.tuvalete gitmekten korkuyorum artik.senin kac gundur var canimKahve lekelenmeler yaşayan var mı hala aranızda? Az da olsa oluyor sinir bozucu ya ne zaman bitecek bu durum off (
Ben varim bazen kahve bazen kirmizi kan rengi gelip duruyo. Hastaneyi aradim. Eger kanama 2 saatte 3 pedi dolduracak sekilde olursa hastaneye gidecekmisim. Cok rahat insanlar bunlar. Kontrolumde ayin 17 sinde ta. Bugun yine evde test yaptim cok net iki cizgi cikti. Bu kanlar nerden geliyo sebebi ne acaba?Kahve lekelenmeler yaşayan var mı hala aranızda? Az da olsa oluyor sinir bozucu ya ne zaman bitecek bu durum off (
Sebebi tam olarak bilinmiyormus benim son kontrolumde bos kuculmus bi kese gördü dr.cift transfer olmustu.birisi boş gebelik olmus kalmis yani en son lekelenmeyi ona bagladilarBen varim bazen kahve bazen kirmizi kan rengi gelip duruyo. Hastaneyi aradim. Eger kanama 2 saatte 3 pedi dolduracak sekilde olursa hastaneye gidecekmisim. Cok rahat insanlar bunlar. Kontrolumde ayin 17 sinde ta. Bugun yine evde test yaptim cok net iki cizgi cikti. Bu kanlar nerden geliyo sebebi ne acaba?
Insallah benimkide oyle birseydir. Napalim iyi dusunelim iyi olsun insallah.Sebebi tam olarak bilinmiyormus benim son kontrolumde bos kuculmus bi kese gördü dr.cift transfer olmustu.birisi boş gebelik olmus kalmis yani en son lekelenmeyi ona bagladilar
hiç anlamadım bende valla takma kafana rahat ol canım.üzme bebeğini boşunaHafta olarak 12 ztn cnm ama bilmiyom öyke dedi daha 3 aylık çok küçük ne beklentisi vardıki
Canım gerçekten çok üzüldüm Allah sana sağlık sabır dayanma gücü versin sancıyla ve kanamayla ben de düşük yaptım gerçekten çok zor yaşadığın inşallah kendini toparlayıp en kısa zamanda tekrar tedaviye başlarsın ve Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla meleğine kavuşursun çok ama çok geçmiş olsun kendine iyi bak dikkat et....Kızlar hepinize Merhaba. . O kadar gün geçirdik derdime ortak bana hep destek oldunuz önce bana hakkınızı helal edin... 5 gün önce şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim hemen yatış verdiler o gece sabah 5 e kadar çok acı çektim ve ağrım durdu kanamam azar azar devam ediyordu sonra yine gece sancilarim aynı şekilde başladı kanamam yine artmaya başladı 4 saatte 3 Ped doldu allahım noolur yeter bu bebek bana nasip değilse al noolur diye ağladım ve 6 saat aşırı şiddetli ağrıdan sonra 1 buçuk aylık bebeğim pedime geldi nasıl duygu yasayacagimi şaşırdım biten sancilarima şükür ederken giden bebeğime baka kaldim... allahim yeter artık alacaksan al bebegimi derken 6 saat sonra gitti bebeğim diye ağlamaya başladım insanoğlu işte... anca kendime gelip bunu buraya yazmaya kendime borç bildim... benim vaktim daha gelmemiş nasip ten ötesi yok... ilk gebeliğimdi ve gitti bunun bile tedavim açısından çok büyük bi adım olduğunu söyledi doktorum artık bana başka tedavi ve başka ilaçlarla yardım edeceğini bu sefer o bebeği alacağımı söyledi artık onu allah bilir... Hepinize allahım yardım etsin 9 ay Bebeğinizin sizinle olması için duaciyim allah sizi bebeginize kavustursun benim için çok zordu rabbim size yasatmasin.. iyi geceler kızlar. .
Valla kendimi hic anne adayi gibi hissetmiyorum :)))Nasıl gidiyor hamişlik
Canim benim Allah sabir versin ve guc versin sana. Vaz gecmek yok devam edeceksin! Pesini birakmayacaksin. Ben de 2013 te sanci ve kanama ile dusuk yaptigimda hersey bitti sanmistim. Allah yuzumuze bakar insallah bize yardim eder. Uzuleceksin biliyorum ama kismet diyip tekrar deneyeceksin. Her serde bir hayir vardir. Demekki doktorunun dogru tedaviyi bulabilmesi icin bunun olmasi gerekiyormus. Allah yardimcimiz olsun.Kızlar hepinize Merhaba. . O kadar gün geçirdik derdime ortak bana hep destek oldunuz önce bana hakkınızı helal edin... 5 gün önce şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim hemen yatış verdiler o gece sabah 5 e kadar çok acı çektim ve ağrım durdu kanamam azar azar devam ediyordu sonra yine gece sancilarim aynı şekilde başladı kanamam yine artmaya başladı 4 saatte 3 Ped doldu allahım noolur yeter bu bebek bana nasip değilse al noolur diye ağladım ve 6 saat aşırı şiddetli ağrıdan sonra 1 buçuk aylık bebeğim pedime geldi nasıl duygu yasayacagimi şaşırdım biten sancilarima şükür ederken giden bebeğime baka kaldim... allahim yeter artık alacaksan al bebegimi derken 6 saat sonra gitti bebeğim diye ağlamaya başladım insanoğlu işte... anca kendime gelip bunu buraya yazmaya kendime borç bildim... benim vaktim daha gelmemiş nasip ten ötesi yok... ilk gebeliğimdi ve gitti bunun bile tedavim açısından çok büyük bi adım olduğunu söyledi doktorum artık bana başka tedavi ve başka ilaçlarla yardım edeceğini bu sefer o bebeği alacağımı söyledi artık onu allah bilir... Hepinize allahım yardım etsin 9 ay Bebeğinizin sizinle olması için duaciyim allah sizi bebeginize kavustursun benim için çok zordu rabbim size yasatmasin.. iyi geceler kızlar. .
allah sabır versin ilk tedavindede bebişini kucagına almak nasip etsin inşallah.gitme takıl sende burda bak ben negatifi aldım hep burdaydım şimdi bidaha başladım yine burdayım burda moral buldum.Kızlar hepinize Merhaba. . O kadar gün geçirdik derdime ortak bana hep destek oldunuz önce bana hakkınızı helal edin... 5 gün önce şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim hemen yatış verdiler o gece sabah 5 e kadar çok acı çektim ve ağrım durdu kanamam azar azar devam ediyordu sonra yine gece sancilarim aynı şekilde başladı kanamam yine artmaya başladı 4 saatte 3 Ped doldu allahım noolur yeter bu bebek bana nasip değilse al noolur diye ağladım ve 6 saat aşırı şiddetli ağrıdan sonra 1 buçuk aylık bebeğim pedime geldi nasıl duygu yasayacagimi şaşırdım biten sancilarima şükür ederken giden bebeğime baka kaldim... allahim yeter artık alacaksan al bebegimi derken 6 saat sonra gitti bebeğim diye ağlamaya başladım insanoğlu işte... anca kendime gelip bunu buraya yazmaya kendime borç bildim... benim vaktim daha gelmemiş nasip ten ötesi yok... ilk gebeliğimdi ve gitti bunun bile tedavim açısından çok büyük bi adım olduğunu söyledi doktorum artık bana başka tedavi ve başka ilaçlarla yardım edeceğini bu sefer o bebeği alacağımı söyledi artık onu allah bilir... Hepinize allahım yardım etsin 9 ay Bebeğinizin sizinle olması için duaciyim allah sizi bebeginize kavustursun benim için çok zordu rabbim size yasatmasin.. iyi geceler kızlar. .
dualarım seninle canım.inşallah hayırlı haberlerle geliceksinkızlar günaydın bugn ikili testin sonucunu ögrenicem nolur bize dua edın Allah rızası için bi sorun bi problem olmasın