• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Selam kızlar benide aranıza kabul edermisiniz acabaa :KK66: benden bugun yumurta toplandı 14 tane eşimde azospermi vardi tese yapabilirIz demişlerdi ama normal yolla buldular bakalım şimdi bekliyoruz embriyolar iyi gitsin diye rabbim hepimize isteğini versin insallah

Hoşgeldin kader arkadaşım..inşallah kaliteli kaliteli embriyoların olur, güzel haberlerini alırız senin de..Rabbim yardımcın olsun..

Merhaba kızlar, benimki beni şaşırtmaya devam ediyor bugünkü kontrolde tek yumurta ikizi Olduğunu öğrendik, benim minik bölünmüş ama birinin kalbi atmıyor diğeri yavaş atmaya devam ediyor,durumlar iyi değil hikayenin sonuna yaklaşıyorum sanırım:(

Merhaba kızlar, benimki beni şaşırtmaya devam ediyor bugünkü kontrolde tek yumurta ikizi Olduğunu öğrendik, benim minik bölünmüş ama birinin kalbi atmıyor diğeri yavaş atmaya devam ediyor,durumlar iyi değil hikayenin sonuna yaklaşıyorum sanırım:KK43:
Hemen kötü düşünme canım inşallah tutunur hayata devam eder dünyada yiyecek ekmeği varsa hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle

Merhaba kızlar, benimki beni şaşırtmaya devam ediyor bugünkü kontrolde tek yumurta ikizi Olduğunu öğrendik, benim minik bölünmüş ama birinin kalbi atmıyor diğeri yavaş atmaya devam ediyor,durumlar iyi değil hikayenin sonuna yaklaşıyorum sanırım:KK43:
Canım ya umudunu yitirme lütfen. Bak 9 hafta oldu savaşıyor bebeğin. Ne zorluklar çekmiş içerde sende pozitif ol. Hissetsin seni

Masallah sen yarilamissin canim:) bizde gorelim insallah o gunleri. Her turlu kullanicaz ne olursa olsun mecburuz tabi birbirimizden fikir almak faydali oluyor bu surecte, iyiki varsiniz:KK5:
Kullaniriz napalim kiz :)
Sumuklu bocek yiceksin cocuk icin deseler yiyecek durumdayim

Kızlar, özellikle crinone jel kullananlar..ilk haftalarda ben çok kolay kullanıyordum jeli, hiçbir sorun yaşamadım şükür..ama afedersiniz, artık jeli içeri ittirirken çok zorlanıyorum, acı çekiyorum resmen..böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda..

Canım artık itememen çok normal, gebelik ilerledikçe vajina ağzında tıpa gibi bi bölüm oluşuyormuş , Bebeğin sıkıca tutunması ve düşmemesi için. Ben Progestan fitil kullanıyordum eldivene bebeyağı sürüp ilerletiyordum, şimdi oral olarak kullanıyorum bıktım akıntıdan iki türlü kullanılabiliyormuş çünkü.

Selam kızlar benide aranıza kabul edermisiniz acabaa :KK66: benden bugun yumurta toplandı 14 tane eşimde azospermi vardi tese yapabilirIz demişlerdi ama normal yolla buldular bakalım şimdi bekliyoruz embriyolar iyi gitsin diye rabbim hepimize isteğini versin insallah
Hoşgeldin aramıza

Bugün öyle dedi doktor canım
Sen ona bakma canım. Normalde benim doktorun sat tarihini baz aldı. Şimdi yarın muayenemiz var. Yarın 8+0 olacağız bakalım ne diyecek. Ultrasonda ileri ya da geri öıkabiliyor ama onun önemi yok. Gelişiminş takio etmek için bakıyorlar ona. Takma sakın.

Back