2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kanıma girme bakkk haftasonu yaparmıyımki ya
kız bu ıs bıraz hıssıyatla ılgılı yanı pozıtıf negatıf hissetmek degıl.. hanı bı an estı bana ınankı oglen sorsan böyle bı planım yoktu aksma bırden esınce al kız dedım kendı kendıme ztn negatıf çıkması cok normal cok uzulmezsın dedım:) kana ctesı kararlıydım ama böyle görünce sımdı yarın vercm ınsallah bakalım ne çıkacak..

delı cesaretı dıyelım:) valla oyle tembel rahat bı yapım varkı normalde hanı ev ıslerını sarsaklarım fln cıdden ıkız olursa heralde cop ev dıye reklam olurum

delı cesaretı dıyelım:) valla oyle tembel rahat bı yapım varkı normalde hanı ev ıslerını sarsaklarım fln cıdden ıkız olursa heralde cop ev dıye reklam olurum

Belindacığım, şimdi okudum yazdıklarını..baya baya görünüyor çift çizgi, inşallah kan sonucunda güzel çıkar canım..şimdiden hayırlı olsun..:)

Belindacığım, şimdi okudum yazdıklarını..baya baya görünüyor çift çizgi, inşallah kan sonucunda güzel çıkar canım..şimdiden hayırlı olsun..:)
sagol cnm onemlı olan kan bakalım kac çıkacak uffff ıcımde patlıyo yaaaa esım karsımda oturmuş tv ızlıyoo nasıl çatlıyorum anlatamam yarın hayırlısıyla kan sonucumda güzel çıkarsa aksama soylıcem ınsallah:)

Yarın Öğlen burası yine şenlenir insallah.. Güzel güzel haberlerle dönelim hepimiz. Arwenn korkunun ecele faydası yok, Allah'ın izniyle pozitifleri alıp dönücez..

Ayy özge alemsin, güldürdün
Ne güzel topiikmiş o öyle... Kızlar bu ne böyle arka arkaya herkes pozitif görmüş. Maşallah.
İnşallah bu topikte ben de dahil hiç kimse negatifi görmez de tarihe geçen topik oluruz.

Tebrikler canım, lütfen bizlere de dua et.

belinda yakamoz kimyayas bende sizi tebrik ediyorummm ve diyorum ki hamileymişim sanırım kan 447 çıktı nasıl sizceee...

Canımm cıktımı kan testin , cok guzel bir rakam beklıyorum senden

Bizimkiler 3.embriyosuydu seninki 5.gün bizim 8.gün ciktigina gore seninkide çıkar inşallah canim

cnm ınankı suan hıc yorum yapamıyorum ınsallah bu testler bana gol atmaz..
canım biz eşimle gittik sonucu acilden aldık :) bide cuma 2 katı olsun sonra kese sonra aklp ve kucaga gelsin sıra ile sizlere olsun dualarımdasınız bu mubarek günde.

Reyyan87 sonucunu alacak sabah

Ayy inanamıyorum, hemen tedaviye başlayasım geldi bu sonuçları okudukça Tebrikleer

Senin epey olmuş olabilir ama benim yarın 5. Gün oluyo daha eşim de bir gün tut bir gün tutma diyo
canım benimde yarın 8. gün transfer dahil. ama oruç tutmayacağım daha teste 4 gün var hocalara sordum yani açlık sorun değil ama düzenli kullandığımız ilaçlar var sabah akşam jel var iftar sahur arası kısa olduğundan hamilelik şüphesi olduğundan mazeretli sayılıyoruz.

canım tebrik ederim. maşallah bugün pozitiflerimiz çok tam gaz devam edelim kızlar darısı yarın test yapacaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…