• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

ayy ağzınızdan bal damlıyo... ya buraya sılık cıktı hamılemıyımkı diyenlere gıcccccıııık oluyodum:D ya bana ayak yapmayın ıstee bu ney aa fln dıye ama cıdden ınsan ınanamıyomus hatta ınanmazsınz ıdrarı damlattım su alttakı daha sılık olana baktım bısey var gıbı yok gıbı hemen kabı dökmeden ıkıncısını açtım ona da damlattım sonra gıttım ustumu fln degıstırdım ama sureye baktım bukez cunku yarım saat sonrasını kabul etmeyın yazıyo.. baktığımda 15 dakıka olmuştu ve bu sekıldeydı elım ayağım boşaldı bırden ısıga tutuyorum gunese tutuyorum pencereye heryere tutum yok yanı var:)) yarın kan vermeye gıtcm ınsallah bakalım ...

ayy ağzınızdan bal damlıyo... ya buraya sılık cıktı hamılemıyımkı diyenlere gıcccccıııık oluyodum:KK70: ya bana ayak yapmayın ıstee bu ney aa fln dıye ama cıdden ınsan ınanamıyomus hatta ınanmazsınz ıdrarı damlattım su alttakı daha sılık olana baktım bısey var gıbı yok gıbı hemen kabı dökmeden ıkıncısını açtım ona da damlattım sonra gıttım ustumu fln degıstırdım ama sureye baktım bukez cunku yarım saat sonrasını kabul etmeyın yazıyo.. baktığımda 15 dakıka olmuştu ve bu sekıldeydı elım ayağım boşaldı bırden ısıga tutuyorum gunese tutuyorum pencereye heryere tutum yok yanı var:)) yarın kan vermeye gıtcm ınsallah bakalım ...

Cok normal canim acaba mi demen:) ama iki testin hatali olma ihtimali zayif. Sabah sonucunu bekliyoruz:))

Ya ne suphe ediyosun bariz cizgi :) inanamiyorum ikiz haberi alirsan sasirma canim:))
ınsallah cnm rabbım hayırlısıyla sağlıkla vaktınde zamanında doğurmayı nasıp etsınde ıkız olsun :) hemende kaptırmak ıstemıyorum ztn kocıs bılmedıgı ıcın suan safım:) oyleee survıvor ızlıyo bılse ıcımde fırtınalar kopuyo yarın testım güzel çıkarsa hemen magzaya gıdıp bı patık alıcam aksamda cok gec gelıck maalesef ama olsun ınsallah pozıtıfse babam bızı cok beklettı dıye not duserım:D

evet 5.gun ya aslında çıkmasını hıc beklemıyodum ınan sırf neden bılmıyorum ama eczanenın onunde gecıyodum estı aklıma 3 tane aldım 3 taneyıde sımdı yarın sabah ve cuma sabahı ıcın aldım.... ama baktım cızgı cıktı ama belırtıyorum baya sılık.... dedım testmı bozuk acaba 2.denedım o da cıktı yaa suan elım ayağım tıtrıyo esım gelmek uzere sakınlesmem lazım emın olmadan ona söylemek ıstemıyorum bosunaaa sevınmesın cunku o uzulsun hıc ıstemem ya sızede göstermek ıstıyorum bırı yardımcı olsa
Gerçekten uç ayların bereketi herhalde harika haberler aldik

Cok normal canim acaba mi demen:) ama iki testin hatali olma ihtimali zayif. Sabah sonucunu bekliyoruz:))
ınsallah ınsallah rabbımmmmm hepımızeee bu duyguyu yasatsın burda bırlıkte kalp atışlarını alısverıslerımızı paylastıgımz gunlerıde gostersın ınsallahhhhhh bugece sahura kalkacam hepımıze dua edıcem sızde duanızda unutmayın olur mu

ınsallah ınsallah rabbımmmmm hepımızeee bu duyguyu yasatsın burda bırlıkte kalp atışlarını alısverıslerımızı paylastıgımz gunlerıde gostersın ınsallahhhhhh bugece sahura kalkacam hepımıze dua edıcem sızde duanızda unutmayın olur mu

Sagol canim benim. Hep duamdasiniz zaten.

Canım kaç hücreliydi senin ikizler
Walla hucre sayısı veya kaçıncı kalite olduğunu hic sormadik bu defa çünkü önceki tedavimizde bunun o kadar da önemi olmadığını görmüştük oğluna tedavimde 2 ve 3 kaliteydiler bunları zor bulduk demişti doktor, bunda da iyi dediler hic kurcalamadik etkilenmek te istemedim ama transferin ertesi günü kalan 6 embriyo çöpe gidince transfer edilenler hakkında da pek iyi dusunmedik ama dediğim gibi tanımlamak lazim Rabbim yeterli ol desin

B belinda87 tebrik ederim canım çok Heyecanlı birşey ya ALlahım tamamına erdirsin bizlere de tattırsın bu duyguyu inşallah.duanda beni de unutma ,haberini Alınca duygulandım Ağladım biliyomusun bende heycanlandım
merkezdaşım benımmmmmm:) bende senı ayrı ozel takıp edıyorum sonuçta aynı hastanedeyiz;) ınsallah hepımız güzel haberler alıcaz bu mübarek uc ayların yuzu suyu hurmetınee...

Walla hucre sayısı veya kaçıncı kalite olduğunu hic sormadik bu defa çünkü önceki tedavimizde bunun o kadar da önemi olmadığını görmüştük oğluna tedavimde 2 ve 3 kaliteydiler bunları zor bulduk demişti doktor, bunda da iyi dediler hic kurcalamadik etkilenmek te istemedim ama transferin ertesi günü kalan 6 embriyo çöpe gidince transfer edilenler hakkında da pek iyi dusunmedik ama dediğim gibi tanımlamak lazim Rabbim yeterli ol desin
Yaa gerçektenmi oğlun mu var ALlah bağışlasın canım ,evet haklısın Rabbim yeterki istesin,burda sayısız örneğini görüyoruz zaten

kesınlıkle rabbım ol desın.... hep dua ederken dedım rabbım bız sebeplere yapıştık elımızden gelenı yaptık ama bılıyorumkı sen ol demeden hıcbırsey olmaz yaradan sensın kaınatın sahıbı sensın nolur allahım bızımde yuzumuzu güldür dıye dua ettım

aaaaa bu arada kızlar bu gece rüyamda cok guleccccc cok tatlı bana gulucukler atan bır erkek bebek verdıler arkdasımın bebegıymıs al sen tut dıyo almak ıcın elımı uzattığımda oyle gulucukler atıyodukı hala gozumun onunde cok güzel bı erkek bebektı uyanınca rabbım yoksa ısaretmı demıstım belkıde ısarettı... hatta esıme anlattım hemen ama tınlamadı:D

aaaaa bu arada kızlar bu gece rüyamda cok guleccccc cok tatlı bana gulucukler atan bır erkek bebek verdıler arkdasımın bebegıymıs al sen tut dıyo almak ıcın elımı uzattığımda oyle gulucukler atıyodukı hala gozumun onunde cok güzel bı erkek bebektı uyanınca rabbım yoksa ısaretmı demıstım belkıde ısarettı... hatta esıme anlattım hemen ama tınlamadı:KK70:

Insllah isarettir canim. Hemen sonuc veren biryere yaptir testini bari catlamayalim:)

aaaaa bu arada kızlar bu gece rüyamda cok guleccccc cok tatlı bana gulucukler atan bır erkek bebek verdıler arkdasımın bebegıymıs al sen tut dıyo almak ıcın elımı uzattığımda oyle gulucukler atıyodukı hala gozumun onunde cok güzel bı erkek bebektı uyanınca rabbım yoksa ısaretmı demıstım belkıde ısarettı... hatta esıme anlattım hemen ama tınlamadı:KK70:
Çok sevindim ya inşallah kanda da çıkacak yarin , kız bebek için kızgın haber derler yani kötü, erkek bebek güzel haber insallah

Back