2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

yoo bnm tk yasim 22 oldugundan koymuyolar ve burda yasak 2mbriyo 37 den sonra 2 koyuyolarlar bn cok istrdim ama ikiz olsun diye .ztn hrseyi sanki ikizim olucakmis gbi bi kiz bi rkek aldim

yoo bnm tk yasim 22 oldugundan koymuyolar ve burda yasak 2mbriyo 37 den sonra 2 koyuyolarlar bn cok istrdim ama ikiz olsun diye .ztn hrseyi sanki ikizim olucakmis gbi bi kiz bi rkek aldim
süper ya:) bende hep ıkılı aldın dıye sanırım aklımda oyle kalmış valla bende ıkız olsa sevınecem sevınmesıne de bıraz korkuyorum en basından berı olan korkularım hanı allah korusun erken doğum.. zayıf dogmaları kuveze gırmelerı fln allahım sağlıklı bı sekılde buyuyup dogmalarını nasıp etsın yeterkı benn yorulmaya razıyım:)

hic korkma 3. transferimde negatifi duyunca bn buranin 2015 dogum yapicaklari konusunu okumustum o kdr guzel seyler paylastilar o kdr ictn konusuyolardiki acaba hamilelik boylemi ddim ? suan ac oku bak hpsi 1 aydir tkr tekr dogum yapti son 5 yada 6 kisi dogum yapicak olan v orda birsuru ikiz annsi var v ksinlikle bi sikayt dogum ani kuvz olayi falan hic biri yasanmamis korkma ins ikizdir ne guzel iki tan melk sag v sol omzundaki gbi bn hala umidimi yitirmdim belki bnm kide bi sekild ikizdir diyee ayy bu ozguvn nrden gliyo bna anlamiyorummmmm

Yine acile
Yine acile git.riskli gebeligim de.ancak ozaman cabuklasabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…