- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Konuştukları bi grup vardı, mayıs Haziran da pozitif alanlar gibi bi topikti. Baktım bulamadım özel mesaj attım en son 5:30 da girmis siteyeoffff pardon karıştırdım genee aaaaaa .kızıyorum ama kendıme.....
kizlar tstbenden 1 gun sonra oldu senın transferın yanı bence en kotu ptesıye yapabılırsınbu grup beklemeyı sevmıyoo
Ohhh mis işte ne gzl severim öyle mekanlarıdelı cesaretı dıyelım:) valla oyle tembel rahat bı yapım varkı normalde hanı ev ıslerını sarsaklarım fln cıdden ıkız olursa heralde cop ev dıye reklam olurum
Ama öyle tek embriyo OLMASINA Rahman bn çift hayal ediyorumAyy özge alemsin, güldürdün
Ne güzel topiikmiş o öyle... Kızlar bu ne böyle arka arkaya herkes pozitif görmüş. Maşallah.
İnşallah bu topikte ben de dahil hiç kimse negatifi görmez de tarihe geçen topik oluruz.
Tebrikler canım, lütfen bizlere de dua et.
Senin bulantı durumu nasıl canım toparlandın mıAma öyle tek embriyo OLMASINA Rahman bn çift hayal ediyoruminşşş hepiniz gzl haberler verirsiizz
arven hadı gel yarıp grupça topluca kan verelim ne dersın?Bugun bi de pamukprenses sonuc alicakti.iyidir umarim...
Bulantı hafifledi yatakdan çıkamıyorum başım dönüyo . Kötü haberlerde daha cok etkiliyo sanırım tetikliyorSenin bulantı durumu nasıl canım toparlandın mı
bende sabah cronel kullanıyorum gece de progestan fitil ama acayip uyku yapıyor progestanBu jeli herkes sabah aksam kullaniyor sanırım. Ben sadece sabahlari kullaniyorum...gerci bi de progestan ignem var ger gün. ..
ben sabah aksam kullanıyorum ama ıgnem yok sanırım ıgne daha etkılı ama..Bu jeli herkes sabah aksam kullaniyor sanırım. Ben sadece sabahlari kullaniyorum...gerci bi de progestan ignem var ger gün. ..
bende igne de yok. Sadece sabahları jel var baska ilaç yokBu jeli herkes sabah aksam kullaniyor sanırım. Ben sadece sabahlari kullaniyorum...gerci bi de progestan ignem var ger gün. ..
Ben jelin dosinda progestan igne,estrofem, coraspirin,glikofaj,folicasit bi de kendi troid ilacimi kullaniyorum...B
bende igne de yok. Sadece sabahları jel var baska ilaç yok
Folicasit 2senedir hayatımın bi parçası onu ilaçtan saymadım:)Ben jelin dosinda progestan igne,estrofem, coraspirin,glikofaj,folicasit bi de kendi troid ilacimi kullaniyorum...
Allah kolaylık versin canım.. Suyunu depola yarına lazımhayırlı ramazanlar arkadaşlar bol dua ve şükür kendinizi ihmal etmeyin hayrılı sahurlar ben yarın niyetlenmeye karar verdim allahım kolaylık versin hepimize.
Bende çok istiyorum ama eşim istemiyor hemde ilaç kullanıyorum bu yıl olmadı ayın 1 de kontrolüm var eger ilacı bırakırsam oruc tutucamhayırlı ramazanlar arkadaşlar bol dua ve şükür kendinizi ihmal etmeyin hayrılı sahurlar ben yarın niyetlenmeye karar verdim allahım kolaylık versin hepimize.
Allah kolaylik versin...hayırlı ramazanlar arkadaşlar bol dua ve şükür kendinizi ihmal etmeyin hayrılı sahurlar ben yarın niyetlenmeye karar verdim allahım kolaylık versin hepimize.
Allah kolaylık versin canım.. Suyunu depola yarına lazım
Ama reyyan hamile...neden oruc tutuyor?
Bende çok istiyorum ama eşim istemiyor hemde ilaç kullanıyorum bu yıl olmadı ayın 1 de kontrolüm var eger ilacı bırakırsam oruc tutucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?