2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

benden 1 gun sonra oldu senın transferın yanı bence en kotu ptesıye yapabılırsın bu grup beklemeyı sevmıyoo
kizlar tst
delı cesaretı dıyelım:) valla oyle tembel rahat bı yapım varkı normalde hanı ev ıslerını sarsaklarım fln cıdden ıkız olursa heralde cop ev dıye reklam olurum
Ohhh mis işte ne gzl severim öyle mekanları

Ama öyle tek embriyo OLMASINA Rahman bn çift hayal ediyorum inşşş hepiniz gzl haberler verirsiizz

Simdi tamam derim ama gitmem,o yuzden yarin sabahki durumuma bakicam belindacim...zaten benim test gunum cumartesi...yarin gidersem kocaya bile soylemiycem zaten...

Bu jeli herkes sabah aksam kullaniyor sanırım. Ben sadece sabahlari kullaniyorum...gerci bi de progestan ignem var ger gün. ..

hayırlı ramazanlar arkadaşlar bol dua ve şükür kendinizi ihmal etmeyin hayrılı sahurlar ben yarın niyetlenmeye karar verdim allahım kolaylık versin hepimize.
Bende çok istiyorum ama eşim istemiyor hemde ilaç kullanıyorum bu yıl olmadı ayın 1 de kontrolüm var eger ilacı bırakırsam oruc tutucam

sağolun kızlar eşimle konuştuk ilk gün dene yarın da doktorunu ara sor dedi benim 2 doktorum var biri onay verirse yeter herkese kucak dolusu dua gönderiyorum iyi geceler hayırlı haberlerle sabah olsun inşallah

Allah kolaylık versin canım.. Suyunu depola yarına lazım

Ama reyyan hamile...neden oruc tutuyor?

Bende çok istiyorum ama eşim istemiyor hemde ilaç kullanıyorum bu yıl olmadı ayın 1 de kontrolüm var eger ilacı bırakırsam oruc tutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…